Ben de valla sebepsiz uyananlardanım bu gece canım kıpır kıpır miniğim deGecenin köründen selamlar rutin uyandım işte uyurum inşallah
Sağol kuzumm ben de hayal edip duruyorum içinde nasıl olacak acaba diyeYerim ben o kıyafetiii yaaa çok tatlı.. umarım prensese de çok yakisacak
Ben oğlumda hiç biberon almadım. Gerek de olmadı. Ola ki emziremedin (ki inşaallah bol besleyici sütün olur ve bebeğin alır), mama verileceği zaman kaşıkla vermek daha doğru. Biberon kolaylığına alışınca memeyi almıyor sıpalar. 6.ayında 20lik diş çektirmek zorunda kaldım. Göğüs pompasının biberonuyla buzluktaki sütlerimden vereyim dedim yine de kabul etmedi biberonu. (Pompayı da mastit olunca mecbur almıştım )
İyi ki biberon hiç almamışım dedim.
Ha illa almak istersen cam en sağlıklısı ve 125cc al. Biberon büyük olsun ilerde tekrar almayayım diye düşünme, büyük olunca gaz daha çok dolar.
teşekkür ederim cevaplarınız için kızlar ☺☺Canım cam olanlar ilk aylar için 160 ml. Daha sonrasında bebek kendi tutacagi zaman geldiğinde yere düşer kırılır diye cam olmayandan aldım oda 240 ml. Ben lansinosh marka aldım 2 tane büyük boy 1 tane küçük boy
Günaydın canım cimcime azıcık daha dursun inşallah.gunaydin.. bugun kontrol var bakalim. benim elemam rahat duruyor mu durmuyo u ogreneyim. ama aksama dogru randevum.
sezeryanda 1 gece kaldim. 2 gecelik ve 1 pijama kullandim. simdi 2 gece kalmam gerekebilir. o yuzden 1 pijama daha ekledim.Ben bir gecelik bir pijama koymuştum az mi ki?
amjn cnm.Günaydın canım cimcime azıcık daha dursun inşallah.
Evde de oluyor mu sancıların
kiyamam sana.Günaydın tatlı anneler. Sabaha karşı bacağıma giren kramp ile zıpladım. Aynı kasa 4 kere falan kramp girdi peşpeşe . O kadar feci ağrıdı ki gözlerimden yaş geldi çocuk gibi. Eşim kalkıp bacağımı çekiştirip masaj yapmasa belki devam edecekti. Hala yeri çok acıyor. Uyuyamadım o saatten beri şimdi de işe gideceğim. En sevmediğim şey şu kramplar yahu.
Asiltutku isim benim çok hoşuma gitti. Çok havalı çocuk olacak maşallah
Efelihayat bu aralar bulaşık makinelerinde bir haller var aman dikkat. Benim makineden R Rzg14 ’ün makinesine bir makine salgını bulaşmış oşabilir . Şaka bir yana ÖTV indirimi bitmeden bozuldu neyseki diye seviniyorum ben. ÖTV indirimi bitince fiyatlar nasıl olur bilmem . Masraf büyükse değiştirmek daha mantıklı oluyor. Tabi allah tüm beyaz eşyalarımızı korusun. Nitekim çok pahalılar sağlıklı ve mutlu olmaları mühim
oh super olmus cnm.guzel gunlerde kullanin.Kızlar günaydın. Hafta sonu eşim sonunda ikna oldu ve alışverişe gittik. Nerdeyse alınacakları aldık. Ama daha yatağı dolabı falan yok ya onları da almam lazım. oğlumun hastane çıkışı ve tulumu bunlarda. Kendime de hem boydan hemde normal pijama takımı aldım. Birde kesinlikle kalıplı emzirme atletini tavsiye ederim. Hem toparlıyor hem ucunu göstermiyor. Hemde atlet ve sütyen diye iki iki uğraşıyorsunuz. Alın derim.
Teşekkür ederiz canım. İsmi belli olunca tuluma ismi de işlenecek. Sabredemedim gösterdim size :)sezeryanda 1 gece kaldim. 2 gecelik ve 1 pijama kullandim. simdi 2 gece kalmam gerekebilir. o yuzden 1 pijama daha ekledim.
amjn cnm.
aaaa olmaz mi teyzesi askolsun. sanci yapmadan durur mu benim sipam...
kiyamam sana.
oh super olmus cnm.guzel gunlerde kullanin.
ellerine saglik canim.Kızlar günaydın ilk postayı sabah attımakşam gelincede bir posta atıp böle böle bitiririm 2 3 güne inşallah sonra ütü
o zamanda eklersin bakariz annesi.Teşekkür ederiz canım. İsmi belli olunca tuluma ismi de işlenecek. Sabredemedim gösterdim size :)
Ozel sincan koru da yakin tarihli varmis 2 tane
https://www.koruhastanesi.com/Makale-210-GebeEgitimi
sekersizfistikezmesi Zekai Tahirdeki egitime katildiniz mi verimli oldu mu
Evde yatip duramıyor insan ya, sen tutabildin mi kendinigunaydin.. bugun kontrol var bakalim. benim elemam rahat duruyor mu durmuyo u ogreneyim. ama aksama dogru randevum.
Çok güzeller, o renkli hastane çıkışına bayıldımKızlar günaydın. Hafta sonu eşim sonunda ikna oldu ve alışverişe gittik. Nerdeyse alınacakları aldık. Ama daha yatağı dolabı falan yok ya onları da almam lazım. oğlumun hastane çıkışı ve tulumu bunlarda. Kendime de hem boydan hemde normal pijama takımı aldım. Birde kesinlikle kalıplı emzirme atletini tavsiye ederim. Hem toparlıyor hem ucunu göstermiyor. Hemde atlet ve sütyen diye iki iki uğraşıyorsunuz. Alın derim.
Teşekkür ederiz. Bende giydirecegim gün için sabırsızlanıyorum. Bir tane daha bilinen sade model hastane çıkışımız var. Ama ben böyle renkli cicili bicili şeyleri çok beğeniyorum :)Günaydın güzel anneler
Evde yatip duramıyor insan ya, sen tutabildin mi kendinisen de tutamıyorsan bugün tutta bari akşam coşmasın sancılar inşallah güzel haberlerle dönersin
Çok güzeller, o renkli hastane çıkışına bayıldımgüle güle kullansın kuzu
günaydın canım,tatl annişler merhaba,
çalışan arkadaşlar 32. hafta çalışabilir raporu aldınız mı?
benim dr veremiyor özel muayenehane olduğu için. devlet hastanesinden randevu aldım. acaba hemen veriyorlar mı bekleiyorlar mı? bilen aarkadaşlar cevaplayabilir mi?
kendimi tutmak zor. hele 5 yasinda oglum varken. mecburek duruyrm cnm cunku sancilarim devam ediyor benim.Günaydın güzel anneler
Evde yatip duramıyor insan ya, sen tutabildin mi kendinisen de tutamıyorsan bugün tutta bari akşam coşmasın sancılar inşallah güzel haberlerle dönersin
Çok güzeller, o renkli hastane çıkışına bayıldımgüle güle kullansın kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?