2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
teşekkür ederim cevaplarınız için kızlar ☺☺ peridrol84
Kaşıkla verme olayını becerebilirmiyim bilmiyorum ama elimin altında en azından Bitane bulunsun kafasındayım.. tecrübesiz olunca şu da olsun bu da lazım olur belki diye yaptık stokları bakalım patlamasın elimizde hayırlısı

Günaydın tatlı anneler. Sabaha karşı bacağıma giren kramp ile zıpladım. Aynı kasa 4 kere falan kramp girdi peşpeşe. O kadar feci ağrıdı ki gözlerimden yaş geldi çocuk gibi. Eşim kalkıp bacağımı çekiştirip masaj yapmasa belki devam edecekti. Hala yeri çok acıyor. Uyuyamadım o saatten beri şimdi de işe gideceğim. En sevmediğim şey şu kramplar yahu.
Asiltutku isim benim çok hoşuma gitti. Çok havalı çocuk olacak maşallah
Efelihayat bu aralar bulaşık makinelerinde bir haller var aman dikkat. Benim makineden R Rzg14 ’ün makinesine bir makine salgını bulaşmış oşabilir. Şaka bir yana ÖTV indirimi bitmeden bozuldu neyseki diye seviniyorum ben. ÖTV indirimi bitince fiyatlar nasıl olur bilmem. Masraf büyükse değiştirmek daha mantıklı oluyor. Tabi allah tüm beyaz eşyalarımızı korusun. Nitekim çok pahalılar sağlıklı ve mutlu olmaları mühim

Kızlar günaydın. Hafta sonu eşim sonunda ikna oldu ve alışverişe gittik. Nerdeyse alınacakları aldık. Ama daha yatağı dolabı falan yok ya onları da almam lazım. oğlumun hastane çıkışı ve tulumu bunlarda. Kendime de hem boydan hemde normal pijama takımı aldım. Birde kesinlikle kalıplı emzirme atletini tavsiye ederim. Hem toparlıyor hem ucunu göstermiyor. Hemde atlet ve sütyen diye iki iki uğraşıyorsunuz. Alın derim.

Eklentiler

• IMG_20190622_231730_BURST001_COVER.webp
    38 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20190622_232947.webp
    50 KB · Görüntüleme: 92
Ben bir gecelik bir pijama koymuştum az mi ki?
sezeryanda 1 gece kaldim. 2 gecelik ve 1 pijama kullandim. simdi 2 gece kalmam gerekebilir. o yuzden 1 pijama daha ekledim.

Günaydın canım cimcime azıcık daha dursun inşallah.
Evde de oluyor mu sancıların
amjn cnm.
aaaa olmaz mi teyzesi askolsun. sanci yapmadan durur mu benim sipam ...

kiyamam sana.

oh super olmus cnm.guzel gunlerde kullanin.

Teşekkür ederiz canım. İsmi belli olunca tuluma ismi de işlenecek. Sabredemedim gösterdim size :)

Günaydın güzel anneler

gunaydin.. bugun kontrol var bakalim. benim elemam rahat duruyor mu durmuyo u ogreneyim. ama aksama dogru randevum.
Evde yatip duramıyor insan ya, sen tutabildin mi kendini sen de tutamıyorsan bugün tutta bari akşam coşmasın sancılar inşallah güzel haberlerle dönersin

Çok güzeller, o renkli hastane çıkışına bayıldım güle güle kullansın kuzu

Teşekkür ederiz. Bende giydirecegim gün için sabırsızlanıyorum. Bir tane daha bilinen sade model hastane çıkışımız var. Ama ben böyle renkli cicili bicili şeyleri çok beğeniyorum :)

günaydın canım,
ben cuma günü alacağım, benim doktor özel hastane de olduğundan verebiliyor.
devlette hemen yazar sorun olmaz diye düşünüyorum.
keşke doktorun daha önce söyleseymiş, ona göre erken davranırdın.

kendimi tutmak zor. hele 5 yasinda oglum varken. mecburek duruyrm cnm cunku sancilarim devam ediyor benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…