Kızlar yenidoğan için Philips Aventin hangi biberonunu önerirsiniz onu almadım ben hala bi tane istiyorum şimdilik set falan almıcam baktım da pek bişey anlamadım cam var cam olmayan var adını unuttum.
Canım cam olanlar ilk aylar için 160 ml. Daha sonrasında bebek kendi tutacagi zaman geldiğinde yere düşer kırılır diye cam olmayandan aldım oda 240 ml. Ben lansinosh marka aldım 2 tane büyük boy 1 tane küçük boy
●bebek icin...
4 tane alt ust ic dis zibin sapka eldiven takimi. 2 tane se yedek alt ust takim..
corap. muslin ve penye battaniye. agiz bezi. omuz ortusu. islak mendil. bez.
●anne icin
meme ucu kremi. gogus pedi. sutyen. kulot. ped. 2 tane pijama 2 tane gecelik. 1 sabahlik. terlik.
Arkadaslar merhaba, Ankarada gebe egitimi var mi acaba Ankaradaki arkadaslar toplaşip gitsek ne dersiniz :) bi de gogus pompasi almak sizce şart mi arkadaslar ?
Llavanta111
Zekai Tahir Burak Hastanesi’nde gebe okulu tabelası görmüştüm, özel olarak da Koru Hastanesi’nde var diye biliyorum. Pompa için de ilk zamanlar süt bol olduğu, hatta akıp gittiği için sağıp buzluğa atmak mantıklı diyorlar. Ben bir arkadaşımın pompasını alacağım valla.
Evet sanirim etlik zubeyde hanimda da varmis, faydali olur , gogus pompasi da ihtiyac sanirim dediginiz gibi. bim e gelecekmis , baska bebek urunleri de geliyor 5 temmuz katologunda.
Llavanta111
Zekai Tahir Burak Hastanesi’nde gebe okulu tabelası görmüştüm, özel olarak da Koru Hastanesi’nde var diye biliyorum. Pompa için de ilk zamanlar süt bol olduğu, hatta akıp gittiği için sağıp buzluğa atmak mantıklı diyorlar. Ben bir arkadaşımın pompasını alacağım valla.
Kuzucumm Ben Zekai Tahir’e gidiyorum, hatta beklerken hamişlere bakıyorum acaba sizden biri var mıdır diye. “Şu belki alesta’dır, şunda ikuayko tarzı var” gibi şizofrenik şeyler düşünüyorum evet Sen hangi hastanedesin?
Kuzucumm Ben Zekai Tahir’e gidiyorum, hatta beklerken hamişlere bakıyorum acaba sizden biri var mıdır diye. “Şu belki alesta’dır, şunda ikuayko tarzı var” gibi şizofrenik şeyler düşünüyorum evet Sen hangi hastanedesin?
Kızlar yenidoğan için Philips Aventin hangi biberonunu önerirsiniz onu almadım ben hala bi tane istiyorum şimdilik set falan almıcam baktım da pek bişey anlamadım cam var cam olmayan var adını unuttum.
Iyi gecelerrr uykusuz anneler nasılsınız maşallah herkesin keyfi yerinde hep hep böyle olalim inşallah bana 8 gibi cat kapi misafir geldi esimin arkadaşları saat 12 bucukta kalktilar gozlerinin içine baka baka esnedim ufladim pufladim yok kalkmadilar sofra oyleee ortada kaldi simdi masa topluycm bu saatte bide pencere açıkken balkonda sigara içmiş adam icerde sabah yikadigim bebek kıyafetleri vardı utulenmis Allahtanki koku falan geçmemiş yoksa bu gece katil olabilirdim suraya sinirimi de attim azcik rahatladim ne densiz insanlar var ya
Yaa aslında tam tersi bebek sadece siyah rengi algılayabiliyormuş. Çocuklarda nasıl bilmiyorum açıkçası. Zaten duvarın bir köşesi orayada beşik geliyor kapatıyor çoğunluğunu. Annesi sarılır uyur onunla korkmasın diye Allahım bi doğsalar mıncırıcam❤