2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar yenidoğan için Philips Aventin hangi biberonunu önerirsiniz onu almadım ben hala bi tane istiyorum şimdilik set falan almıcam baktım da pek bişey anlamadım cam var cam olmayan var adını unuttum.
Canım cam olanlar ilk aylar için 160 ml. Daha sonrasında bebek kendi tutacagi zaman geldiğinde yere düşer kırılır diye cam olmayandan aldım oda 240 ml. Ben lansinosh marka aldım 2 tane büyük boy 1 tane küçük boy

Ben bir gecelik bir pijama koymuştum az mi ki?

Evet sanirim etlik zubeyde hanimda da varmis, faydali olur , gogus pompasi da ihtiyac sanirim dediginiz gibi. bim e gelecekmis , baska bebek urunleri de geliyor 5 temmuz katologunda.

Sen hangi hastaneye gidiyorsun yavrum

Sen hangi hastaneye gidiyorsun yavrum

Kuzucumm Ben Zekai Tahir’e gidiyorum, hatta beklerken hamişlere bakıyorum acaba sizden biri var mıdır diye. “Şu belki alesta’dır, şunda ikuayko tarzı var” gibi şizofrenik şeyler düşünüyorum evet Sen hangi hastanedesin?

Lokman hekim.akay canim evet herkesi ozdeslestiriyoruz kalıpları var

Kızlar yenidoğan için Philips Aventin hangi biberonunu önerirsiniz onu almadım ben hala bi tane istiyorum şimdilik set falan almıcam baktım da pek bişey anlamadım cam var cam olmayan var adını unuttum.
Oğlum da tesadüfen farkında olmadan klasik modelini almıştım cnm ben gayet memnun kaldım.. bu seferde aynısından sipariş verip aldım.. cam değil.ama..

Iyi gecelerrr uykusuz anneler nasılsınız maşallah herkesin keyfi yerinde hep hep böyle olalim inşallah bana 8 gibi cat kapi misafir geldi esimin arkadaşları saat 12 bucukta kalktilar gozlerinin içine baka baka esnedim ufladim pufladim yok kalkmadilar sofra oyleee ortada kaldi simdi masa topluycm bu saatte bide pencere açıkken balkonda sigara içmiş adam icerde sabah yikadigim bebek kıyafetleri vardı utulenmis Allahtanki koku falan geçmemiş yoksa bu gece katil olabilirdim suraya sinirimi de attim azcik rahatladim ne densiz insanlar var ya

O an yazamadım.ama bende sevdim odanın dizaynı ni..gri siyah..vs pastel.tonlar tercihimdir benimde..sağlıkla uyuşun inşallah mis gibii kuzucukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…