Gunaydinlarr bugün görüş günü 1 ay oldu cimcimeyi görmeyeli kapı süsümün taslağını göndermişler bayıldım bayıldım haci serifte cikolatalari göndermiş kargoda dagitimdaymis son 40 günü kafam rahat yatarak geciricem inşallah
gunaydin hanimlar.. isyerinde son haftam
carsamba is devri yapacagim yeni baslayan arkadasa. tabi o gelmeden tum işleri toparlamam lazim. yogun bir hafta beni bekliyor. hadi kaçtım ben
o korkularla bogusurken, beni dusunen dinleyen arkadaslarımın oldugunu bilmek muthis bir nimet. hepinize cok cok sukran, tesekkurler.
ve ilke, Iikuayko
yazdıklarını okudugumdan beri, baska bir acıyla baktım, cok sagol. hakikaten diger canlılar da benzer surecler yasıyor ve google girip sormuyorlar. keza dr ekibinde mi calısıyorum, bilmenin faydaası muspet oranda olmuyor su asamada. bu bakıs acısı icin tesekkurler.
ve udg, udg06
cok haklısın, acayip gerdim kendimi. okumuyorum artık.
ve maydonozsuyu maydanozsuyu
lutfen sen de bu bakıs acısını yabana atma e mi, ilkenin yazdıklarını. işe yarıyor:)
ve zeytinli, Zeytinliii
daha once sen yazmıstın sanırım, en hassas oldugumuz donem gebelik, en gucsuz, en narin. normal zamanda bu kadar sapsik davranmam aslında...
oy oy.. hasteneye ciddi para gomduk. bi de ustune makine cikti iyi mi. 640tl masraf deyip gittiler. gelmesi de en az 5 gunmus ... zaten bi baslayinca bitmiyor masraflar..
Günaydın güzel anneler.. Misafir var yoğunum bu aralar giremiyorum inşallah herşey yolundadır aklım da siz de dikkat edin kendinize havalar iyice ısındı 2 gündür fenalık geçiriyorum resmen fırsat bulunca girerim herkes iyi dimi kaçırdım mı bişey.. Allah yardımcımız olsun son aylar inşallah hep güzel haberlerle artık
iş arkadaslarımı cok sevmeme ragmen, biri bey digeri henuz dogum yapmamıs, gebelik sureci biraz tecrube ile alakalı, cogu kez anlattıklarımı anlatamıyor muyum ya da karsı taraf gecmiyor mu hisler bir turlu ciddiye alınmıyor gibi hissediyorum. oysa bu forumda yazısırken biliyorum ''agda erken dogum yapmaya sebep olur mu diye endiseliyim'' desem, benim gibi dusunecek bir gebe arkadasım cıkacak:) dogum yapmayan birine desem dalga gecer mesela... gibi.
haslı kelam buraya endiselerimi yazdıgımdan beri daha iyiyim arkadaslar, sizi seviyorum.
dunku secimler istanbul'da yasayan arkadaslarıma hayırlı olsun. gerci ta amerika'dan oy atmaya gelen bir tanıdıgım oldu. is bir belediye baskanlıgı seciminden cok eteye gecti zira.
yeni eleman dr'a gidince rahat rahat yazabildim. o da iyi bir kızcagıza benziyor, bir yandan isleri devretmeye calısıyorum bende. ogleden sonra kdvnin son gunu. giremeyebilirim.
Kızlar günaydın. Hafta sonu eşim sonunda ikna oldu ve alışverişe gittik. Nerdeyse alınacakları aldık. Ama daha yatağı dolabı falan yok ya onları da almam lazım. oğlumun hastane çıkışı ve tulumu bunlarda. Kendime de hem boydan hemde normal pijama takımı aldım. Birde kesinlikle kalıplı emzirme atletini tavsiye ederim. Hem toparlıyor hem ucunu göstermiyor. Hemde atlet ve sütyen diye iki iki uğraşıyorsunuz. Alın derim.
Hastane çıkışının aynisi ni oğluma giydirmistimpalyaço olandan da bu oğluma geldi yengesinden..ağustos böcekleri nerdeyse hep aynı kıyafetleri battaniyeleri kullanacaklar
oy oy.. hasteneye ciddi para gomduk. bi de ustune makine cikti iyi mi. 640tl masraf deyip gittiler. gelmesi de en az 5 gunmus ... zaten bi baslayinca bitmiyor masraflar..
Günaydın kızlar anca kalkıp kahvaltı edebildim. Rüyamda boncuğumu gördüm yüzünü göremesemde babası gibi esmer tenli ve koyu kıvırcık saçları vardı. Sırt üstü yatarken aldım üstüme yatırdım ama biraz omzuma doğru yatırınca çocuk baş aşağı gibi kalıp kustu Yani rüyamda bile beceremedim tutmayı. acemilik böyle birşey işte insanın rüyasına bile giriyor
Hastane çıkışının aynisi ni oğluma giydirmistimpalyaço olandan da bu oğluma geldi yengesinden..ağustos böcekleri nerdeyse hep aynı kıyafetleri battaniyeleri kullanacaklar
Bende önceden bir mağaza da gördüm. Sonra burada sen atmıştın galiba böyle bi takım. Eşime de söyledim hatta bizim takımdan forumda birinde daha var diye aynen resimlerini atarız sağlıkla inşallah :))
32 hafta raporunu bende almadım. guya soyle yapacaktım; ozeldeki dr'umdan rica edip sat'ı bir hafta gec soyleyip oyle alacaktım. sonrada kurban bayramı tatilini kullanıp dogru izine. yine muthis hesaplamalarıma gore yıllık izinlerimi de kullanıp is basını aralık sonuna getirip bir altı ay da yarım gun calısma hakkını kullanacaktım.
peki ne oldu, hepsi yalan oldu:) 35. hafta hastaneye yatıs olarak planladı takibimi yapan drlar. 32. hafta rapor tarihi de ayın 2'sinde belli olacak. hayırlısı artık.
hayat kesinlikle uzun vade planlarına gore islemiyor. yaptıgım hicbir plan yurumedi. nasip bircok sey.
mesela; hamile yogası cok cok istemistim, mumkun olmadı. bebegin dogumunun filmini duygusal duygusal kendi sececegim muziklerle istemistim, drla bu konuyu konusmam bile mumkun degil su an. bol bol yuruyecektim yine nasip olmadı.
inadım inat! hayallere devam edecegim ama, insallah anneligimin ilk gunlerini keyifle geciririm ben de. madem gebelikte nasip olmayanlar oldu, allah lohusalıkta bebegimle birlikte ilk aylarda nasip etsin heveslerimi hayallerimi.
saglıklı olalımda kızım da ben de hepimiz de. gerisi fasa fiso. oda susuymus, yok cikolataymıs, yok dogum filmiymis...
Erkek bebek annelerine duyrulur malum susleyemiyoruz bebelerimizi yanina havuc sşeklinde bir oyuncakla fotoğraf cekimi hastanede de bunu.giydirip evde de suslemeyi dusunuyorum fiyati 29.90 tulumun her rengi.var mavi sari bordo.pembe gri bilginize