Eşim diyorki ne bu hep pembetamam canim sagol. haftaya esim bikac gunlugune gidecek, avm magazalarindan birine gonderip gondermeyecegim konusunda emin olamadim.
elbette o konuda cok haklisin. ben galiba daha cok baskalarina ‘kizarken’ kendi beklentilerimizi gercekci tutmamamizi elestiriyorum sanirim.
bu arada bebisin utulerini gectim, ben uc dort gune bir utu yapiyorum bu aralar.
daha az once esimin bikac tshortunu gomlegini kotunu utuledim. ogreticem ona bu gidisle. bi utu manyakligi aldi beni, en sevmedigim ev isi ustelik.
oh mis ellerine saglik!! pembis pembis nasil guzeller yaaa
KizYagmur canim. Yaninda ikinci ismi de var ama onu yazmiyorum.. Cok gizli..
Buladik makinesi bozuldu iyi mi. Mutfaha bi gordum yaniyormustu. Su almiyormus... Gelince ust uste gelir zaten
Çok güzelbenim keci kisimin sagi solu belli olmaz diye, e dr.da erken dogum bekliyor diye ben cikolata siparisini verdim. herkes haciserifi ovuyordu. uzerinde kizimin ismi yazacak tabi. ahsap kutulu aldim.Eki Görüntüle 2281569
sorma benimde aklima geldi. Koru kendini
Saol cnm. Bu da cok guzel.Çok güzel❤ bende bundan yaptırcam nasipse
Güzel gayet canım biraz havalı geldi hatta
R RZG@greyfurt_ aventin.natural 260 cc olanını aldim cam.degildi sanirim kuzum
Asiltutku yagiz ya da kartal tek.daha hos sanki
Bu arada cok.mutluyummmm avm de esimin kredi karti ve benotura otura.geziyorum
Ben senelerdir ütü yapmiyorum; eski evde camasiri asarken iyi silkeler ütülü gibi alirdim, simdi de kurutmadan sicak çıkıyor zaten, hemen katlıyorum şeklini aliyor.tamam canim sagol. haftaya esim bikac gunlugune gidecek, avm magazalarindan birine gonderip gondermeyecegim konusunda emin olamadim.
elbette o konuda cok haklisin. ben galiba daha cok baskalarina ‘kizarken’ kendi beklentilerimizi gercekci tutmamamizi elestiriyorum sanirim.
bu arada bebisin utulerini gectim, ben uc dort gune bir utu yapiyorum bu aralar.
daha az once esimin bikac tshortunu gomlegini kotunu utuledim. ogreticem ona bu gidisle. bi utu manyakligi aldi beni, en sevmedigim ev isi ustelik.
oh mis ellerine saglik!! pembis pembis nasil guzeller yaaa
valla ne guzel olurdu bol bol da dedikodu yapardikCanımsın anneye kiyamyrsn yine ve anne de alismadgi için böyle olms ama sanslsn esin destek ve rahat hamilelk gecirmssn.
Ben orda olsam utunde yanında otururdm muzik acar habire konsrdm birden zmaan gecerdi öyle düşün yada motive olsn sana
Burda biz ailelrmzden daha cok knsyrz birbrmzi anlrz
Anladım canım ben büyük bir ildeyim ve kadın ve çocuk hastanesi ayrı burada. Bi arkadaşım yaptı gittiğim hastanede o çok memnun kalınca bende orada yapacağım. Bu sefer kontrole gittiğimde bende gidip bi konuşmayı düşünüyorum. İnşallah sağlıkla hayırlısı ile doğarlar :)Evet canım normal olursa devlette yapacağım inşallah. Ebelerle konuştum gebe okuluna gidiyorum. Sancı odası dediğim tek kişilik ve 2 kişilik varmış burada da tek kişilik olmasını isterim tabii ama o da servisin doluluğuna göre oluyormuş bir de normal odaymış duşu filan olan oraları da gezdirecekler daha. Doğumu da orada yaptırabiliyorlarmış istersen çünkü yatak doğum yatağına dönüşüyormuş. Ayrı bir doğum odasına çıkmana gerek kalmıyormuş filan. Ebe oluyormuş sürekli yanında eskisi gibi yatakta yatırmıyoruz yürütüyoruz hareket yaptırıyoruz filan dedi. Doğumdan sonra da hemen bebeği göğsünüze koyuyoruz kordonu kan akımı durunca kesiyoruz dedi. Bunu çok sevdim. Bir de 2 saat odada kalıyormuşuz sonra normal odaya çıkarıyorlarmış. Bebek hep yanımızda oluyormuş. Bir de gezdirsinler de gözümle görüp öyle kesin karar vereceğim yine deburası küçük bir şehir özeldeki ebeler çok tecrübeli değilmiş o yüzden normal doğum için önermiyorlar özeli.
Sizin ikizleriniz vardi sanirim :) cok kipirdiyorlar mi ? gece karnimdan uyuyamadigimda ikiz annelerini aniyorum, yaa nasil uyuyorlar acaba gece cok zor oluyordur Allah yardimcilari olsun diyorum :)Al bendende o kdr hareketlerimin kısıtlanması sancılar korkular eşime diyom daha dogurmuycam yeter iki tanecanım şiddetliyse geçmiyorsa doktorunu ara konuş istersen bnm gidip geliyor o yüzden önemsemiyorum uzanıyorum sabah beri kalkmadım yerimden ama çok sıkıcı sürekli yatmakta
Ben oğlumda hiç biberon almadım. Gerek de olmadı. Ola ki emziremedin (ki inşaallah bol besleyici sütün olur ve bebeğin alır), mama verileceği zaman kaşıkla vermek daha doğru. Biberon kolaylığına alışınca memeyi almıyor sıpalar. 6.ayında 20lik diş çektirmek zorunda kaldım. Göğüs pompasının biberonuyla buzluktaki sütlerimden vereyim dedim yine de kabul etmedi biberonu. (Pompayı da mastit olunca mecbur almıştım )Kızlar yenidoğan için Philips Aventin hangi biberonunu önerirsiniz onu almadım ben hala bi tane istiyorum şimdilik set falan almıcam baktım da pek bişey anlamadım cam var cam olmayan var adını unuttum.
Evt cnm ikiz ztn pek uyuyamiyorum saat başı ya wc ye kalkıyorum yada bebeklerin hareketine üzerine yatınca çok vuruyorlar son zmnlarda ne saga ne sola yatamaz oldum resmen yarı oturur vaziyette uyuyorum o yüzden ama az kaldı diye avutuyorum kendimi :) Allah hepimizinde yardımcısı olsun sağ salim bebislerimizi kucagimiza alalım insSizin ikizleriniz vardi sanirim :) cok kipirdiyorlar mi ? gece karnimdan uyuyamadigimda ikiz annelerini aniyorum, yaa nasil uyuyorlar acaba gece cok zor oluyordur Allah yardimcilari olsun diyorum :)
Rica ederim. Kolay gelsin son halini paylasirsin:)Bana çarşı yolu göründü bugün yine teşekkür ederim fikir icin
Evt cnm ikiz ztn pek uyuyamiyorum saat başı ya wc ye kalkıyorum yada bebeklerin hareketine üzerine yatınca çok vuruyorlar son zmnlarda ne saga ne sola yatamaz oldum resmen yarı oturur vaziyette uyuyorum o yüzden ama az kaldı diye avutuyorum kendimi :) Allah hepimizinde yardımcısı olsun sağ salim bebislerimizi kucagimiza alalım ins
bizim yasadigimizin iki katini yaşıyorsunuz. Amin insallah şu sayili gunler hayirlisiyla cabuk gecer dogumdan sonra kuş gibi hafifleriz :,) saglikli dogsunlar yeterki
İnşallah canımAnladım canım ben büyük bir ildeyim ve kadın ve çocuk hastanesi ayrı burada. Bi arkadaşım yaptı gittiğim hastanede o çok memnun kalınca bende orada yapacağım. Bu sefer kontrole gittiğimde bende gidip bi konuşmayı düşünüyorum. İnşallah sağlıkla hayırlısı ile doğarlar :)
cok sirinler cnm.Yaa kızlar şunların minnoşluğuna bakınSonradan aldklarımı da yıkadım,ütüledm Bu hafta kendi pijamamı da alıp doğum çantamı hazırlıcam İnşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?