2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eşim diyorki ne bu hep pembe dedim beyazda var sarıda var gri de var ama çoğunluk tabiki pembe Rabbim ağız tadıyla giydirmek nasip etsin inşallah hepimize

Yagmur canim. Yaninda ikinci ismi de var ama onu yazmiyorum .. Cok gizli..

Buladik makinesi bozuldu iyi mi. Mutfaha bi gordum yaniyormustu. Su almiyormus... Gelince ust uste gelir zaten
Kiz udg06 geçmiş.olmasin sira ben de mi anammmm

Eklentiler

• Screenshot_20190623-202139.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 43
Güzel gayet canım biraz havalı geldi hatta
@greyfurt_ aventin.natural 260 cc olanını aldim cam.degildi sanirim kuzum
Asiltutku yagiz ya da kartal tek.daha hos sanki
Bu arada cok.mutluyummmm avm de esimin kredi karti ve ben otura otura.geziyorum
R RZG
Sağolun kızlar evet tek tek de daha güzel ama birini eşim birini ben isteyince böyle oldu. Şimdilik. Kredi kartının da tadını çıkar süpermiş

Ben senelerdir ütü yapmiyorum; eski evde camasiri asarken iyi silkeler ütülü gibi alirdim, simdi de kurutmadan sicak çıkıyor zaten, hemen katlıyorum şeklini aliyor.
Bir tek havlu kenarlarindaki danteller, onlari da biriktirdim bayadir, topluca girerim (yapmadi)

valla ne guzel olurdu bol bol da dedikodu yapardik ben cok severim kiz kiza takilmayi... eskiden kizlarla pijama partisi yapardik hepimiz bekardik o zaman tabi.. aile apartmaninda buyudum kuzenimlerimle kardes gibiydik herkes evlenince uzaklara gidince eski samimiyette kalmadi tabi..

Anladım canım ben büyük bir ildeyim ve kadın ve çocuk hastanesi ayrı burada. Bi arkadaşım yaptı gittiğim hastanede o çok memnun kalınca bende orada yapacağım. Bu sefer kontrole gittiğimde bende gidip bi konuşmayı düşünüyorum. İnşallah sağlıkla hayırlısı ile doğarlar :)

Ay banyo yapmak ne zorlaştı, aslında çıkmak zorlaştı. Krem yag bilmemne. Hayatimda cildime bu kadar iyi bakmamistim frei oil mi ne almistim ya en son, sadece karnima degil normalde egzama olmasin diye bepanthol losyon sürdüğüm heryere suruyorum ve yumusakligi, nemlendirmesi daha başarılı.
Hamilelikten sonra da ayni markanin baska yaglarina gecebilirim.

Sizin ikizleriniz vardi sanirim :) cok kipirdiyorlar mi ? gece karnimdan uyuyamadigimda ikiz annelerini aniyorum, yaa nasil uyuyorlar acaba gece cok zor oluyordur Allah yardimcilari olsun diyorum :)

Kızlar yenidoğan için Philips Aventin hangi biberonunu önerirsiniz onu almadım ben hala bi tane istiyorum şimdilik set falan almıcam baktım da pek bişey anlamadım cam var cam olmayan var adını unuttum.
Ben oğlumda hiç biberon almadım. Gerek de olmadı. Ola ki emziremedin (ki inşaallah bol besleyici sütün olur ve bebeğin alır), mama verileceği zaman kaşıkla vermek daha doğru. Biberon kolaylığına alışınca memeyi almıyor sıpalar. 6.ayında 20lik diş çektirmek zorunda kaldım. Göğüs pompasının biberonuyla buzluktaki sütlerimden vereyim dedim yine de kabul etmedi biberonu. (Pompayı da mastit olunca mecbur almıştım )
İyi ki biberon hiç almamışım dedim.

Ha illa almak istersen cam en sağlıklısı ve 125cc al. Biberon büyük olsun ilerde tekrar almayayım diye düşünme, büyük olunca gaz daha çok dolar.

Sizin ikizleriniz vardi sanirim :) cok kipirdiyorlar mi ? gece karnimdan uyuyamadigimda ikiz annelerini aniyorum, yaa nasil uyuyorlar acaba gece cok zor oluyordur Allah yardimcilari olsun diyorum :)
Evt cnm ikiz ztn pek uyuyamiyorum saat başı ya wc ye kalkıyorum yada bebeklerin hareketine üzerine yatınca çok vuruyorlar son zmnlarda ne saga ne sola yatamaz oldum resmen yarı oturur vaziyette uyuyorum o yüzden ama az kaldı diye avutuyorum kendimi :) Allah hepimizinde yardımcısı olsun sağ salim bebislerimizi kucagimiza alalım ins

Yaa kızlar şunların minnoşluğuna bakınSonradan aldklarımı da yıkadım,ütüledmBu hafta kendi pijamamı da alıp doğum çantamı hazırlıcam İnşAllah.

Eklentiler

• 20190623_214922.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 20190623_215706.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 61

İnşallah canım

L lavanta111 Zekai Tahir Burak Hastanesi’nde gebe okulu tabelası görmüştüm, özel olarak da Koru Hastanesi’nde var diye biliyorum. Pompa için de ilk zamanlar süt bol olduğu, hatta akıp gittiği için sağıp buzluğa atmak mantıklı diyorlar. Ben bir arkadaşımın pompasını alacağım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…