günaydın güzel anneler,
izne ayrılmama son 1 hafta zaman durur artık bu hafta:) RRzg14
güzel haberlerini bekliyoruz kontrolden sonra, bakalım cimcime rahat durmuş mu?
bizim badana boya bitti, evde abla var temizlik oluyor,
işleri toparladıktan sonra, bende akşamaları başlayacağım çamaşırları yıkamaya inşallah:)
Kuzucumm Ben Zekai Tahir’e gidiyorum, hatta beklerken hamişlere bakıyorum acaba sizden biri var mıdır diye. “Şu belki alesta’dır, şunda ikuayko tarzı var” gibi şizofrenik şeyler düşünüyorum evet Sen hangi hastanedesin?
günaydın güzel anneler,
izne ayrılmama son 1 hafta zaman durur artık bu hafta:) RRzg14
güzel haberlerini bekliyoruz kontrolden sonra, bakalım cimcime rahat durmuş mu?
bizim badana boya bitti, evde abla var temizlik oluyor,
işleri toparladıktan sonra, bende akşamaları başlayacağım çamaşırları yıkamaya inşallah:)
tatl annişler merhaba,
çalışan arkadaşlar 32. hafta çalışabilir raporu aldınız mı?
benim dr veremiyor özel muayenehane olduğu için. devlet hastanesinden randevu aldım. acaba hemen veriyorlar mı bekleiyorlar mı? bilen aarkadaşlar cevaplayabilir mi?
gunaydin hanimlar.. isyerinde son haftam
carsamba is devri yapacagim yeni baslayan arkadasa. tabi o gelmeden tum işleri toparlamam lazim. yogun bir hafta beni bekliyor. hadi kaçtım ben
gunaydin hanimlar.. isyerinde son haftam
carsamba is devri yapacagim yeni baslayan arkadasa. tabi o gelmeden tum işleri toparlamam lazim. yogun bir hafta beni bekliyor. hadi kaçtım ben
Günaydın Ağustos böcekleri ve anneleri
Güzel bir hafta olsun hepimize. Benim kontrol de Cuma.
Çalışabilir de verir büyük ihtimal 31+3 oluyor. Pzt tekrar çağırmaz inş. RRzg14
güzel haberlerle gel inşAllah. gamze3587
kaç tane Müslin battaniye var öyle?sayamadım bende 2 tane LcW nin küçük boyu var, büyüklerden almam lazım. SShrrbtk
çok güzeller canm güle güle kullanın.
kaç tane Müslin battaniye var öyle?sayamadım bende 2 tane LcW nin küçük boyu var, büyüklerden almam lazım. SShrrbtk
Aramızda 6 hafta olan bir arkadaşım bugün doğum yaptı, tüm süreci beraber geçirmiştik. Ya ben resmen yeni yeni idrak ediyor ve küçük şapşalı özlüyorum. Doğsalar da mıncırsak.
tatl annişler merhaba,
çalışan arkadaşlar 32. hafta çalışabilir raporu aldınız mı?
benim dr veremiyor özel muayenehane olduğu için. devlet hastanesinden randevu aldım. acaba hemen veriyorlar mı bekleiyorlar mı? bilen aarkadaşlar cevaplayabilir mi?
Gunaydinlarr bugün görüş günü 1 ay oldu cimcimeyi görmeyeli kapı süsümün taslağını göndermişler bayıldım bayıldım haci serifte cikolatalari göndermiş kargoda dagitimdaymis son 40 günü kafam rahat yatarak geciricem inşallah