2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın güzel anneler,
izne ayrılmama son 1 hafta zaman durur artık bu hafta:)
R Rzg14 güzel haberlerini bekliyoruz kontrolden sonra, bakalım cimcime rahat durmuş mu?
bizim badana boya bitti, evde abla var temizlik oluyor,
işleri toparladıktan sonra, bende akşamaları başlayacağım çamaşırları yıkamaya inşallah:)

Beni orda görürsen sorun büyük demektir istanbul' dayım

insallah cnm.
oh mis olmus evinde sevindim. izim zamaninda hemen gelsin insallah.

Devleti bilmiyorum, hemen veriyor olmalı ama sorun çıkarsa sgk anlaşmalı herhangi bir ozel hastaneden aynı gün alabilirsin

Günaydın Ağustos böcekleri ve anneleri
Güzel bir hafta olsun hepimize. Benim kontrol de Cuma.
Çalışabilir de verir büyük ihtimal 31+3 oluyor. Pzt tekrar çağırmaz inş.
R Rzg14 güzel haberlerle gel inşAllah.
gamze3587 kaç tane Müslin battaniye var öyle?sayamadım bende 2 tane LcW nin küçük boyu var, büyüklerden almam lazım.
S Shrrbtk çok güzeller canm güle güle kullanın.

Kac para batirdin ev ekonomisini, bize ondan bahset
yahuuu kucuk meblag 250 ozdilekte cok.guzel battaniyeler var bebek uyku arkadasli ondan aldim indirimli 40 tl emzirme sutyeni kulot corap falan filan o kadar çocuğa almadim.bisey yeter yikamaktan usandim diye tasarruf yaptim acilmadim
en son okuduğumda ufak mebla diyordu:) öyle kalmıştır bence :)
Taniyan tanirr ❤ bak biliyor beni tatli kiz

Günaydın canım hep elaide nin yüzüne 7 tane müslin var 1 2 tanede vardı açmadım yeter diye :)

Beni orda görürsen sorun büyük demektir istanbul' dayım

Şizofreni derecesini anla işte

Aramızda 6 hafta olan bir arkadaşım bugün doğum yaptı, tüm süreci beraber geçirmiştik. Ya ben resmen yeni yeni idrak ediyor ve küçük şapşalı özlüyorum. Doğsalar da mıncırsak.

Bugün 32+0 im ogleden sonra gidip alacağım raporu nasil olduğunu yazarim

Gunaydinlarr bugün görüş günü 1 ay oldu cimcimeyi görmeyeli kapı süsümün taslağını göndermişler bayıldım bayıldım haci serifte cikolatalari göndermiş kargoda dagitimdaymis son 40 günü kafam rahat yatarak geciricem inşallah

Eklentiler

• Beril sulu boya çiçekler.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 44
Teşekkür ederiz. Daha güzelleri senin kuzunun olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…