2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hala.isim hikayelerini.bekliyoruz unuttuk sanmayınız lütfen ❤

Durumun nasıl canım eve geçmişsin hayırlısıyla inşallah her şey yolundadır sen de prenses de iyisinizdir
amin cnm. dogum sancilarim devam ediyor. o yuzden dr erken dogumu bekliyor. gittigi yere kadar. wc harici kalkmam yasak. bugun ve cuma gunj kontrol istedi bakalim. inadim inat tutuyorum zorla cnm.

Ne makinasiymis yahu o kadar saglik olsunda Allah ödeme kolaylığı versin inşallah bebis nasibiyle gelsin
bulasik makinesi kuzu. ust uste gelince daraldim iyice. temmuzun basida kardesimin dugunu. bari ondan sonra dogum olsa diye dua ediyorum.

R Rzg14 gözünaydın eve çıkmışsın. 5 hafta daha dayanması dileğiyle
amin cnm. pek oyle dayanmazmis. 34u gorurse iyi diyor dr. 32+2 bugun

kız anneleri olarak değerlendirmeye alabiliyor muyuz:)

Okadar mi yaklaştık yaaaa..bana sanki hala çok zaman var gibi geliyor
evet canım çok az kaldı. ama benim için zor bir ay olacak sanırım. eşim başka bir ile müdür olarak görevlendirildi. 4 saatlik mesafe var aramızda. oğluşumla yalnız kalıcaz haftada 1 gün gelicek. bugün tam olarak belli olacak herşey. doğumdan sonra evi taşıcaz.
ne yapıcam ben diye düşünmekten dün gece sabaha karşı uyumuşum.

Ben geçen cuma aldım ama zaten hep devlette muayene olduğum için rutin kontrolüme denk getirdik. Doktorum rutin kan ve idrar tahlillerinden sonra Nst'ye gönderdi. O yatıştı, ölçümdü, kalp atışlarını bulmaydı derken 45 dk kadar sürdü. Gidiş saatimin absürtlüğü yüzünden Nst'yi hocaya göstermem öğleden sonrayı buldu ve 10.40'ta girdiğim hastaneden 14.30 gibi çıktım.

Ayy hadi hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın ya kuveze gerek kalmadan rahat bir doğum olur.. Sen elinden geleni yaptın Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah güçlü anne

O kramplar çok feci ya insanı bagittiryo vlla inş bidaha olmaz bndede iki kere oldu

Düşünmek boşa strese girmekten başka bisey değil.. boşver oluruna bırak olması gerekeni yaşıyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…