Sen ve kenarı dantelli havlu bir türlü bağdaştıramadımBen senelerdir ütü yapmiyorum; eski evde camasiri asarken iyi silkeler ütülü gibi alirdim, simdi de kurutmadan sicak çıkıyor zaten, hemen katlıyorum şeklini aliyor.
Bir tek havlu kenarlarindaki danteller, onlari da biriktirdim bayadir, topluca girerim (yapmadi)
Çok iyi fikir cnm bunu görmüştüm bnde çok beğenmiştim çarşıdan bunun gnu aynı kuzu temalı olan tulum aldım kulakları var arkasında pon pon kuyruğu var ama foto çekimi için yanina ne koyabilirim sizceErkek bebek annelerine duyrulur malum susleyemiyoruz bebelerimizi yanina havuc sşeklinde bir oyuncakla fotoğraf cekimi hastanede de bunu.giydirip evde de suslemeyi dusunuyorum fiyati 29.90 tulumun her rengi.var mavi sari bordo.pembe gri bilginize
Saman balyasi gibi olan seyler olabilir ot tarzi sut olabilir pamuktan bulutlar olabilir yesillik tarzı.cimen gibi halilar varya yapi markette hali saha cimi gibi o olabilir ustune çiçek falan aklima gelenler bunlarÇok iyi fikir cnm bunu görmüştüm bnde çok beğenmiştim çarşıdan bunun gnu aynı kuzu temalı olan tulum aldım kulakları var arkasında pon pon kuyruğu var ama foto çekimi için yanina ne koyabilirim sizce
Geldi mi üst üste gelir zaten canım. Rabbim ödeme kolaylığı versin, yardımcınız olsun inşallah.oy oy.. hasteneye ciddi para gomduk. bi de ustune makine cikti iyi mi. 640tl masraf deyip gittiler. gelmesi de en az 5 gunmus ... zaten bi baslayinca bitmiyor masraflar..
Canım epey yorucu olmuş zaten balkon çamaşır valiz bekler acelesi yok güzelce dinlen hepsi hallolur yorma kendini dikkat etGünaydınlar, ceset gibiyim bugün yataktan zor kalktım. Haftasonu evi ve apartmanı ilaçlattık. İnsana zararsız bir ilaç olmasına rağmen ne olur ne olmaz evde durmayalım yazlığa gidelim dedik, o da eziyet oldu. Haftasonu bronzlaşacağım diye çok güneşte kaldım, salak gibi oldum. Dün akşam da 18.30 gibi yola çıktık, tam 12de eve girdik. 1,5 saatlik yolu tam 5,5 saatte geldik. Yolda eşim de ben de çıldıracaktık. Saçma sapan anormal ötesi bir trafik vardı, herkes izmire gelmiş. Zaten bi de sıcak, klima da fayda etmiyor, eşim sinir küpü oldu trafikte birisiyle kavga edecek diye ödüm koptu. Tamam sakin olalım diye yatıştırmaktan dilim damağım kurudu. Sıkıntıdan bebek de kasıldı durdu. Yahu ambulanslar bile gidemedi otobanda, kontagı kapatıp oturdu millet. Bi ara dedim ki şimdi burda otobanda doğursam ne olur, daha da stres oldum. Çok şükür evimize gelebildik ya... Gelir gelmez uyudum. Bebek de ayaklarını belime dayamış tekmeliyor sabah 7den beri, uyu uyan, tekrar uyu uyan derken öğlenin 12sinde kalktım.
Şimdi bir ton iş var, valiz boşalt, çamaşır yıka, balkon yıka, yemek yap... Dolapta patates soğan kalmamış, neyle yemek yapayım. Market 20 adım ötede, yorgunluktan inip almak cok büyük külfet geliyor şu an. Hava da sıcak. Sert bi kahve içip duş alıp klimanın altında uzanmak istiyorum.
MEsela bi dal pembe alırım ben ordankız anneleri olarak değerlendirmeye alabiliyor muyuz:)
Bayılıyorum bu davşaann tulumlara :) fiyatı da çok iyiymiş Sağol kuzuu bakıcam mutlakaa ♥Erkek bebek annelerine duyrulur malum susleyemiyoruz bebelerimizi yanina havuc sşeklinde bir oyuncakla fotoğraf cekimi hastanede de bunu.giydirip evde de suslemeyi dusunuyorum fiyati 29.90 tulumun her rengi.var mavi sari bordo.pembe gri bilginize
2 3 yas olanlari bile.yikadim ne varsa bir daha ugrasmamak adina yika.yika hepsini aradan.ciksinKızlar bir sorum olacak, kışlık battaniyeleri kışlık kıyafetleri de yıkadınız mı? Hepsi bir aradan çıksa daha mı iyi olur?
Aslında iyi olabilir ama kışa daha çok var, benim evim çok tozlanıyor, dolapta kapalı dursa dahi aç kapa aç kapa derken dolap içlerim bile tozlanıyor o zamana içim rahat etmez tekrar yıkardım kesin. O yüzden ben 0-3 ay olanları yıkadımKızlar bir sorum olacak, kışlık battaniyeleri kışlık kıyafetleri de yıkadınız mı? Hepsi bir aradan çıksa daha mı iyi olur?
Benim hersey hazır canta kapatcam dusun ona üşeniyorumBirkaç gün önce arkadaşım doğum yaptı. 36.haftada doğdu bebek. Güzel ve sakin bir hamilelik geçiriyordu, hiçbir anormallik yoktu ve her şey yolundaydı. Bebiş biraz acele etmiş ama sağlıklı bir doğum olmuş ikisi de çok iyi.
Ondan dolayı ben de her an tetikte olayım her şeyim hazır olsun istiyorum. Hastane çantası bitmek üzere, geceliklerim açık renk olduğundan sadece 2-3 tane yeni ve dikişsiz beyaz külot alacağım ve kapatıp arabaya koyacağım çantayı. Ana kucağı ile birlikte arabada dursunlar, unuttuk mu derdi olmasın.
Gozunuz aydın. Bebiş kuvozde degil dimi ? Kac kg bebek benide bu ara erken dogum telasi aldi.36 yi bir gorseydim rahatliyacagimBirkaç gün önce arkadaşım doğum yaptı. 36.haftada doğdu bebek. Güzel ve sakin bir hamilelik geçiriyordu, hiçbir anormallik yoktu ve her şey yolundaydı. Bebiş biraz acele etmiş ama sağlıklı bir doğum olmuş ikisi de çok iyi.
Ondan dolayı ben de her an tetikte olayım her şeyim hazır olsun istiyorum. Hastane çantası bitmek üzere, geceliklerim açık renk olduğundan sadece 2-3 tane yeni ve dikişsiz beyaz külot alacağım ve kapatıp arabaya koyacağım çantayı. Ana kucağı ile birlikte arabada dursunlar, unuttuk mu derdi olmasın.
Küvöze girmemiş canım. Hatta şu an evdelermiş. Kaç kg doğduğunu sormadım müsait bi zamanda giderim 5 dk görmeye o zaman sorarım dedim :)Gozunuz aydın. Bebiş kuvozde degil dimi ? Kac kg bebek benide bu ara erken dogum telasi aldi.36 yi bir gorseydim rahatliyacagim
36. haftadan itibaren doğum bekleniyor zaten..Birkaç gün önce arkadaşım doğum yaptı. 36.haftada doğdu bebek. Güzel ve sakin bir hamilelik geçiriyordu, hiçbir anormallik yoktu ve her şey yolundaydı. Bebiş biraz acele etmiş ama sağlıklı bir doğum olmuş ikisi de çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?