2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sen ve kenarı dantelli havlu bir türlü bağdaştıramadım

Çok iyi fikir cnm bunu görmüştüm bnde çok beğenmiştim çarşıdan bunun gnu aynı kuzu temalı olan tulum aldım kulakları var arkasında pon pon kuyruğu var ama foto çekimi için yanina ne koyabilirim sizce

Saman balyasi gibi olan seyler olabilir ot tarzi sut olabilir pamuktan bulutlar olabilir yesillik tarzı.cimen gibi halilar varya yapi markette hali saha cimi gibi o olabilir ustune çiçek falan aklima gelenler bunlar

Günaydınlar, ceset gibiyim bugün yataktan zor kalktım. Haftasonu evi ve apartmanı ilaçlattık. İnsana zararsız bir ilaç olmasına rağmen ne olur ne olmaz evde durmayalım yazlığa gidelim dedik, o da eziyet oldu. Haftasonu bronzlaşacağım diye çok güneşte kaldım, salak gibi oldum. Dün akşam da 18.30 gibi yola çıktık, tam 12de eve girdik. 1,5 saatlik yolu tam 5,5 saatte geldik. Yolda eşim de ben de çıldıracaktık. Saçma sapan anormal ötesi bir trafik vardı, herkes izmire gelmiş. Zaten bi de sıcak, klima da fayda etmiyor, eşim sinir küpü oldu trafikte birisiyle kavga edecek diye ödüm koptu. Tamam sakin olalım diye yatıştırmaktan dilim damağım kurudu. Sıkıntıdan bebek de kasıldı durdu. Yahu ambulanslar bile gidemedi otobanda, kontagı kapatıp oturdu millet. Bi ara dedim ki şimdi burda otobanda doğursam ne olur, daha da stres oldum. Çok şükür evimize gelebildik ya... Gelir gelmez uyudum. Bebek de ayaklarını belime dayamış tekmeliyor sabah 7den beri, uyu uyan, tekrar uyu uyan derken öğlenin 12sinde kalktım.

Şimdi bir ton iş var, valiz boşalt, çamaşır yıka, balkon yıka, yemek yap... Dolapta patates soğan kalmamış, neyle yemek yapayım. Market 20 adım ötede, yorgunluktan inip almak cok büyük külfet geliyor şu an. Hava da sıcak. Sert bi kahve içip duş alıp klimanın altında uzanmak istiyorum.

oy oy.. hasteneye ciddi para gomduk. bi de ustune makine cikti iyi mi. 640tl masraf deyip gittiler. gelmesi de en az 5 gunmus ... zaten bi baslayinca bitmiyor masraflar..
Geldi mi üst üste gelir zaten canım. Rabbim ödeme kolaylığı versin, yardımcınız olsun inşallah.

Canım epey yorucu olmuş zaten balkon çamaşır valiz bekler acelesi yok güzelce dinlen hepsi hallolur yorma kendini dikkat et

Bayılıyorum bu davşaann tulumlara :) fiyatı da çok iyiymiş Sağol kuzuu bakıcam mutlakaa ♥

Kızlar bir sorum olacak, kışlık battaniyeleri kışlık kıyafetleri de yıkadınız mı? Hepsi bir aradan çıksa daha mı iyi olur?
2 3 yas olanlari bile.yikadim ne varsa bir daha ugrasmamak adina yika.yika hepsini aradan.ciksin

R Rzg14 cnm eve çıktığına sevindim, inşallah her şey normal ilerler, senin durumun daha farklı olduğundan kendini yorma full yatış bir de geçen hafta okumuştum, yeniay varmış sanırım, yeniay etkileri evdeki elektronik ve beyaz eşyaların bozulması diye okumuştum. çevremde 2 kişinin fırını ve ocağı bozuldu bu hafta. allah ödeme kolaylığı versin herkese, tam da bebek gelirken sıkıntılı oluyor bu tür masraflar.

Kızlar bir sorum olacak, kışlık battaniyeleri kışlık kıyafetleri de yıkadınız mı? Hepsi bir aradan çıksa daha mı iyi olur?
Aslında iyi olabilir ama kışa daha çok var, benim evim çok tozlanıyor, dolapta kapalı dursa dahi aç kapa aç kapa derken dolap içlerim bile tozlanıyor o zamana içim rahat etmez tekrar yıkardım kesin. O yüzden ben 0-3 ay olanları yıkadım ama senin cok tozlu olmuyorsa hepsini yıkasan da olur.

Kizlar merhaba ,
Karnim cok sertleşiyor iki gundur ama sertleşip gecmiyor sert kaliyor bir gece once yatamadim o derece . Ve dun baya yogun seffaf mukus gibi bir akinti oldu normal mi bunlar unutmusum ikinci olmasina ragmen :)

Birkaç gün önce arkadaşım doğum yaptı. 36.haftada doğdu bebek. Güzel ve sakin bir hamilelik geçiriyordu, hiçbir anormallik yoktu ve her şey yolundaydı. Bebiş biraz acele etmiş ama sağlıklı bir doğum olmuş ikisi de çok iyi.

Ondan dolayı ben de her an tetikte olayım her şeyim hazır olsun istiyorum. Hastane çantası bitmek üzere, geceliklerim açık renk olduğundan sadece 2-3 tane yeni ve dikişsiz beyaz külot alacağım ve kapatıp arabaya koyacağım çantayı. Ana kucağı ile birlikte arabada dursunlar, unuttuk mu derdi olmasın.

Benim hersey hazır canta kapatcam dusun ona üşeniyorum aldigim tulumu ve batanniyeyi yıkayıp utuleyip onuda eklemeyi.bekliyorum haklisin ama.arabada kalmasin bence sicakta evde kalsin

Gozunuz aydın. Bebiş kuvozde degil dimi ? Kac kg bebek benide bu ara erken dogum telasi aldi.36 yi bir gorseydim rahatliyacagim

Bebek için:

* Tam takım hastane çıkış seti, 2 takım da çıtçıtlı badi-kendinden eldivenli ve patikli tulum-şapka’dan oluşan set.
* Yedek çorap
* 1 tane penye battaniye, 1 tane kalın battaniye (1 penye battaniye de hastane çıkış setinde var)
* Ağız bezi (penye,havlu ve müslin 2şer tane)
* 10-15 tane kadar bebek bezi
* Bepanthol pişik önleyici krem
* 1 paket ıslak mendil, 1 paket bebek temizleme pamuğu

Kendim için:
* 1 takım sabahlıklı gecelik
* 1 takım pijama takımı
* Emzirme sütyeni, (bir de 2-3 tane yeni külot koyacağım)
* Havlu terlik ve taç (fotoğraf çekilirken takmak için)
* Hastanede dolaşırken giymek için rahat bir terlik
* Göğüs kalkanı ve lanolin göğüs ucu kremi
* Havlu, tarak, deodorant, diş fırçası ve macunu

Bunların hepsini valize koydum, düzgün bir şekilde. Kapatıp bagaja atıcam.

Son düzenleme:
Gozunuz aydın. Bebiş kuvozde degil dimi ? Kac kg bebek benide bu ara erken dogum telasi aldi.36 yi bir gorseydim rahatliyacagim
Küvöze girmemiş canım. Hatta şu an evdelermiş. Kaç kg doğduğunu sormadım müsait bi zamanda giderim 5 dk görmeye o zaman sorarım dedim :)

36. haftadan itibaren doğum bekleniyor zaten..
Sağlıklı, huzurlu, güzel bir ömrü olsun bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…