2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Efe hazır mı bilmiyorum da anası hiç hazır değil, rahat rahat uyumalar, evdeki tüm gürültüyü durdurup sessizce klimanın altında uzanmak, ah ahhhh hepsi hayal bundan sonra
Eeee annelik baslicak son.günler.tatlim tadını çıkar sessizligin

manisa bomboştu tahmin ettim o tarafların yoğun olduğunu beklesin işler boşver, yemekte erken daha yaparsın bişiler, dinlen sen.

Liste iyi güzel de kuzu bisey dikkatimi çekti deodorant..kullanabilecekmisin onu sonuçta doğum sonrası sürekli bebiş senin göğsünde olacak koku rahatsız eder diye düşünüyorum bilemedim..ben doğum sonrası epey bir süre parfüm ve deo kullanmadım.. koltuk altı roll-on tercih etmiştim.. Ama benim görüşüm tabi bu

Güle güle kullan Harika ürünler. Palyaço olandan ben de aldım çok sevimli

manisa bomboştu tahmin ettim o tarafların yoğun olduğunu beklesin işler boşver, yemekte erken daha yaparsın bişiler, dinlen sen.
Buzluğa bakayım neler var
doğru canım, cok haklısın,bana da kullanamam gibi geliyor zaten ama yine de ne olur ne olmaz koyayım dedim. roll-on da koyayım.

Minnoşumu gördük bugün 1965 gr olmuş hersey yolunda şükür 5 ağustos doğum tarihimiz ama 36 dan sonra gelmek isterse durdurmam dedi yani 22 temmuzdan sonra tetikteyiz kafasi 2 hafta önden gidiyordu koca kafalim doktora korkularimi söyledim hidrosefali de kafa büyük oluyor ya yok beyni herseyi iyi kendi koca kafaliligi dedi 2 hafta sonra tekrar gideceğim nstlere başlayacağız sonrada her hafta gidecekmisim nst için göğüs ucu kremine 36 dan önce başlamak sakincaliymis

Ben aldım canım özel hastaneden aynı gün verdi

Evet yeniay mı neymiş..gecen hafta bizim de buzdolabı sizlere ömür oldu, yenisini aldık bu ara masrafımız azmış gibi, bi o eksikti
R Rzg14 allah ödeme kolaylığı versin size de..valla bu kız şimdiden bikac senelik limitini harcadı diyorum eşime..yapacak bişey yok, sağlıkla gelsinler de hallolur herşey

Ohhh ohhh maşallah kuzuyaaa..sağlıkla gelsin zamanında insallah

kızlar eşinize kıyafet koyacakmısnız ben neolur ne olmaz diye sort ve tshırt koydum yanımda kalacak çünkü malum sıcak bide sezeryan olcağım için 2 gün kalacağız
Çanta hazırlarken hepimizin kini ayrı ayrı urçlara koyup valize oyle koyucam ki karismasin..esimede kiyafet koyacağım zaten kendisi aşırı terler..beni bırakıp eve gelmek zorunda kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…