2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ateacherlady Masallah masallah prensese❤ ben suruyorum yag dokundurup cekiyorum o kadarı sanmam etkilemez
Onu bilmiyorum canım bana hic dokunma dedi bende korktum açıkçası sadece kenarlarına çatlak kremi sürüyorum dedim kahverengi kisma dokunmadigin sürece sorun olmaz dedi

Dün gece rüyamda sayısal dan 17 bin lira para çıkıyordu..hemen onu yapayım bunu alayim falan diyordum..sabah disari cikinca gidip hemen butun hepsinden birer kupon oynadım..malum.hangisinden ciktigini bilmiyorumbelli mi olur malum olmuştur belki dedim

Hadi bakalim insallah cikar baska.bisey dicektim de açıkta kalmistir

kızlar eşinize kıyafet koyacakmısnız ben neolur ne olmaz diye sort ve tshırt koydum yanımda kalacak çünkü malum sıcak bide sezeryan olcağım için 2 gün kalacağız
Bnm yanimda annem kalacak ama ona birşey koymam hastane 20 dk lık mesafede gerekirse gelsin evde değişsin diye düşündüm

Kızlar kanamam oldu. Birazdan ciğer geliştirici ve progestan iğne yapılacak.
Ciğer geliştirici yaptıranlardan bilgi rica etsem. Bunun bir zararı yok mu Etkisi ne zamana kadar?
Off 6hafta daha geçseydi ya

Kuzumun müslinlerini ve battaniyelerini yıkadım teyzeleri akşama ütü var. Yarında kıyafetlerini yıkar ütülerim inşallah. Hastane çantası için eksiğim kalmadı. Yıkamalar bittikten sonra onada başlayacağım. PiaLeon canım bak bunlar bir makine tuttu. Kıyafetlerde bir makineyi doldurmayacak senin için foto yüklüyorum

Ciğer geliştirici yaptıranlardan bilgi rica etsem. Bunun bir zararı yok mu Etkisi ne zamana kadar?
Herhangi bir sancın vs varmıydı yoksa sadece ufak bir lekelenme mi oldu? Doğum başlangıcı olasılığı yoksa ciğer geliştirici yapmazlar diye biliyorum

Çanta hazırlarken hepimizin kini ayrı ayrı urçlara koyup valize oyle koyucam ki karismasin..esimede kiyafet koyacağım zaten kendisi aşırı terler..beni bırakıp eve gelmek zorunda kalmasın
bencede bende aynısını düşündüm :) ilk doğumda üzerimi değiştiricem diye gitti gidiş o gidiş bu sefer önlemimi aldım :)hurc fikride çok mantıklı ben sadece bebğinkileri hurca koymustum

Canım çok geçmiş olsun sakin kalmaya çalış lütfen Rabbim korktuğunu yaşatmasın inşallah.

Kızlar şimdi 37 . haftayı dolduruncamı bebek için iyi oluyor yoksa 38 dolunca mı :S yani ciğer gelişimini tamamlıyor.

Dünyada en sevilen çamaşırlar bunlar sanırım ben asınca kaç kere gidip gelip baktım

Kızz gene soktun masrafa beni yaa ama dayanamadım aldım valla uygundu cidden Efelihayat

Eklentiler

• A79A06D0-069B-40C4-ACF6-34D97A441F51.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 546267E5-3572-4AF1-8D3C-F4DE593CCD26.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 42
  • F46F97F4-FB00-4649-8376-925E206F4999.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…