2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar kanamam oldu. Birazdan ciğer geliştirici ve progestan iğne yapılacak.
Ciğer geliştirici yaptıranlardan bilgi rica etsem. Bunun bir zararı yok mu Etkisi ne zamana kadar?
Off 6hafta daha geçseydi ya
Canım ciğer geliştiriciyi bilmiyorum ama kanama ne renk? Kahverengi ise sorun olmuyormuş ama kırmızı renkte ise müdahale ediyorlarmış. Geçmiş olsun. Haberdar et bizi.
Maşallah sağlıcakla kullansın, koalalı olandan bende de var
Kızlar şimdi 37 . haftayı dolduruncamı bebek için iyi oluyor yoksa 38 dolunca mı :S yani ciğer gelişimini tamamlıyor.
Tam olarak bilemiyorum ama ben doktoruma bilgi olması açısından “sezaryen olursa kaçıncı haftadan itibaren alıyorsunuz” diye sordum, 38,5 - 39 hafta dedi.

Ben de onları okuyorum yalnız değilmişim demek ki ayyy acaba bizden ilk kim doğuracak..

bende 3 tane pembe tulum var o yüzden kırmızı yada bordo bakacağım:)
güle güle giysin prenses:)
Hastanede çekim için aldım tatlım bende aslında bordoyu çok beğendim ama renk olarak uymuyor herşey pembe oldu valla ki pembe rengi de hiç sevmem bu minnoş herşeyi sevdirdi şimdiden
Çok tatlılar sağlıkla kullansın bebiş
Amin canım sağolasın

Ciğer geliştirici yaptıranlardan bilgi rica etsem. Bunun bir zararı yok mu Etkisi ne zamana kadar?

Sakin ol canım, emin ellerdesin en azından iğnenin zararı var yok diyemem, araştırmadım ama 8 sene önce ilk gebeligimde de olmuştum,bunda da oldum cuma günü..tedbir amaçlı yapıyorlar mecbur..vurulduktan 24 saat sonra tam etkisini gösteriyor dedi dr um, yani bebeğe fayda etmesi 24 saat sürüyor, sonra etkisinin geçmesi gibi birşey yok..haberdar et bizi gelişmelerden, allah yardımcın olsun

Kızz gene soktun masrafa beni yaa ama dayanamadım aldım valla uygundu cidden Efelihayat
ama cok guzeller ben yerim.o bandanayi amannnn Allahimmm ❤ gule gule saglikla.kullansin
kiz korkutmaaa duymadin görmedin hepimiz bakiyoruz ama.demiyoruz
Ben de onları okuyorum yalnız değilmişim demek ki ayyy acaba bizden ilk kim doğuracak..
ben de bakiyorum.ama.soylemiyorum millet tırsmasın diye sakin

çekim dedin, ben isimli tulum yaptıracağım daha çekim için
Evet ben de buna yazdırıcam ismini..
şöyle pozlarımız olsa yeter

Bu arada bu sayfa da 95 tl idi bu tulumun fiyatı Efelihayat sağolsun baya bi kara geçtim

Eklentiler

• 624DC335-441F-4DB7-8B67-EFCD427A1FBC.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 34
  • 2B032135-652A-404E-A595-757AC126448A.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 31
Bana da geçen hafta vuruldu o iğne. Inşallah bi sakıncası yoktur. Eger erken doğum olursa küveze girmeye gerek kalmasın diye yapılıyor diye biliyorum. 24 saat arayla 2 iğne oldum. Baş ağrısı yapıyor yan etkisi olarak başka da bi bilgim yok. Çok geçmiş olsun cnm inşallah zamanında sağlıkla doğurursun

Kızlar sizin aldıklarıniza bakınca hiçbirşey almamışım gibi hissediyorum :) alıp kalabalık etmek istemiyorum evimin altında bebek mağazası var lazım olursa gidip alırım kafasindayim :)
Ya zaten çoğu kuru kalabalık..çok fazla alanlar diyecek ileride gitti paracıklar paracıklar ama.iste insan heves ediyor gördükçe özellikle ilk cocuk olunca..muslin 1 tane var onu da bizim gelin aldi

Kızlar sizin aldıklarıniza bakınca hiçbirşey almamışım gibi hissediyorum :) alıp kalabalık etmek istemiyorum evimin altında bebek mağazası var lazım olursa gidip alırım kafasindayim :)
Ohhh hayat sana guzel alirsin kiz hoppp.asagi
pratik45 5 tane muslin battaniyem 5 penye 2 pelus yeter sanki muslin al.biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…