- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Oğluma doğum yaptım öncesinde fotoğrafcı ile anlaştık doğum da çekecek sonrasında vs..bi iki pozda aile pozu verecektik..dogum.oldu sezeryan allah var kolay oldu zorlanmadim.hic ama.ilk ayağa kaldırdiklarin da.zorlandim.sadece..fotoğrafcı geldi hadi hazırlan aile pozu cekelim..dedim nepozu yaa ne hazırlanması ayağa kalkmaya hiç niyetim yok kusur kalsın dedimEvet ben de buna yazdırıcam ismini..
şöyle pozlarımız olsa yeter
Bu arada bu sayfa da 95 tl idi bu tulumun fiyatıEfelihayat sağolsun baya bi kara geçtim ❤❤
İlk olunca gerçekten insan özeniyorYa zaten çoğu kuru kalabalık..çok fazla alanlar diyecek ileride gitti paracıklar paracıklarama.iste insan heves ediyor gördükçe özellikle ilk cocuk olunca..muslin 1 tane var onu da bizim gelin aldi
Bu nasil birşey ya çok tatlı adamin kolu kdr sadece yalniz kiyafeti ikinci plana attim direk bebisi seviyorumEvet ben de buna yazdırıcam ismini..
şöyle pozlarımız olsa yeter
Bu arada bu sayfa da 95 tl idi bu tulumun fiyatıEfelihayat sağolsun baya bi kara geçtim ❤❤
Oglumda 1 yaş 2 yaş bile aldığım olmuştu.. Ama anladım ki yersiz masraf..çünkü bebisin kilosu ne olacak doğunca gelişimi nasıl olacak bilmiyorsun bunu..oglum hep ilk zamanlar 5.6 ay öncesinden gitti.sonra hep bir yaş öncesi..cogu kiyafet kaldi o yuzden bu sefer abartmiyorum.yeterknce var zaten ihtiyac duyarsam alirsim.İlk olunca gerçekten insan özeniyorikinci de bu kadar yapmam ben de herhalde ya bide kız kıyafetleri çok fena gaza getiriyor insanı ün penti de zor tuttum kendimi kirazlı bikini alıyordum nerdeyse minnoşa
HahahaOğluma doğum yaptım öncesinde fotoğrafcı ile anlaştık doğum da çekecek sonrasında vs..bi iki pozda aile pozu verecektik..dogum.oldu sezeryan allah var kolay oldu zorlanmadim.hic ama.ilk ayağa kaldırdiklarin da.zorlandim.sadece..fotoğrafcı geldi hadi hazırlan aile pozu cekelim..dedim nepozu yaa ne hazırlanması ayağa kalkmaya hiç niyetim yok kusur kalsın dedim
Sezeryan okursa hazırlan öyle git.ben bi fon çektirip hafif bir makyaj öyle giricem..çıkınca da tazeleriz artik göz görürse tabiBenim fotoğrafçim yok ya basim kel mi o ani hayal edince tipimi kalsin yabebeği babasi ceksin napim hastahanede tavsan haliyle
Bnde senin gibi düşünüyorum fotoğrafcı tutmadım bnde saftim kaymış bir biçimde istemem fotoğraf fln kendimi öyle görmek istemem saçlar elektrik çarpmış gibi gözler süzülmüş aboww hayal ettim de şimdi :))Benim fotoğrafçim yok ya basim kel mi o ani hayal edince tipimi kalsin yabebeği babasi ceksin napim hastahanede tavsan haliyle
Oy annesi seninkiler çarpı 2 tatlı olucaklarBu nasil birşey ya çok tatlı adamin kolu kdr sadece yalniz kiyafeti ikinci plana attim direk bebisi seviyorumbizimkilerde böyle minicik olacak ya bnmkiler ztn oyuncak bebek gibi olucak büyük ihtimal minnacık dogacaklar
Inş teyzesi ins cabuk toparlarlar çünkü minik olacaklar dedi doktor amcalarıda ztnOy annesi seninkiler çarpı 2 tatlı olucaklarhemencecik toparlar onlar bizim komşusunda ikiz kızları olmuştu geçen sene Ağustos’ta o da 3. Günü bindirmiş bebek arabalarına yürüyüşe çıktı el kadarlardı o kadar minnaklardı ki şimdi tam bir cadı oldular kiloları da yerinde ❤
Daha sida var..hemşire geldi sondayı çıkaracak dedim biraz daha kalsa olmazmi rahattı böyle..Hahaha
O anki durumda ben neler derim bilmiyorum tabii üşengeçlik zirve zaten bakalım olmadı babasıyla çekilsinler bakarız duruma göre
Ay sesli güldümDaha sida var..hemşire geldi sondayı çıkaracak dedim biraz daha kalsa olmazmi rahattı böyle..ilk zorlandım ya kalkarken sonra wc geldi akşam saat 9 kalkmıyorum tutuyorum falan.bizkm gelin bezden pasta yapmıştı süs olarak büyük beden den diyorum verin surdan bi bez ona yapayim kalkmicam..derken derken saat gece 1 oldu ve mecbur kalktım tabi kimse vermeyince bezi
sen yataydin ya o nasil bir üşengeçlik seviyesidir arkadasDaha sida var..hemşire geldi sondayı çıkaracak dedim biraz daha kalsa olmazmi rahattı böyle..ilk zorlandım ya kalkarken sonra wc geldi akşam saat 9 kalkmıyorum tutuyorum falan.bizkm gelin bezden pasta yapmıştı süs olarak büyük beden den diyorum verin surdan bi bez ona yapayim kalkmicam..derken derken saat gece 1 oldu ve mecbur kalktım tabi kimse vermeyince bezi
hastahane olduguna eminsinBenim hastanede kuaför falan da geliyormuş çekimden önce
Kuaförlerle normal kafada anlaşamıyorum lohusa kafasında bakalım bizi neler beklicek
Bak o konudA da rahatim ben abim ve gelin kuaforBenim hastanede kuaför falan da geliyormuş çekimden önce
Kuaförlerle normal kafada anlaşamıyorum lohusa kafasında bakalım bizi neler beklicek
Herhangi bir sancın vs varmıydı yoksa sadece ufak bir lekelenme mi oldu? Doğum başlangıcı olasılığı yoksa ciğer geliştirici yapmazlar diye biliyorum
Canım ciğer geliştiriciyi bilmiyorum ama kanama ne renk? Kahverengi ise sorun olmuyormuş ama kırmızı renkte ise müdahale ediyorlarmış. Geçmiş olsun. Haberdar et bizi.
Maşallah sağlıcakla kullansın, koalalı olandan bende de var
Tam olarak bilemiyorum ama ben doktoruma bilgi olması açısından “sezaryen olursa kaçıncı haftadan itibaren alıyorsunuz” diye sordum, 38,5 - 39 hafta dedi.
Sakin ol canım, emin ellerdesin en azındaniğnenin zararı var yok diyemem, araştırmadım ama 8 sene önce ilk gebeligimde de olmuştum,bunda da oldum cuma günü..tedbir amaçlı yapıyorlar mecbur..vurulduktan 24 saat sonra tam etkisini gösteriyor dedi dr um, yani bebeğe fayda etmesi 24 saat sürüyor, sonra etkisinin geçmesi gibi birşey yok..haberdar et bizi gelişmelerden, allah yardımcın olsun
Yok kuzu o üşengeçlikten değil ayağa kalma da zorlanmadan kaynaklisen yataydin ya o nasil bir üşengeçlik seviyesidir arkadas
hastahane olduguna eminsinvayyyy beeee
Kız valla bende şaşırdım organizasyon oda süsleme sınırsız şerbet doğumhanede ve odada foto çekimi kuaför odalarda gayet iyi 2500 tl daha ne olsunsen yataydin ya o nasil bir üşengeçlik seviyesidir arkadas
hastahane olduguna eminsinvayyyy beeee
Bende onu çok merak ediyorumBen de onları okuyorum yalnız değilmişim demek kiayyy acaba bizden ilk kim doğuracak..
Geçmiş olsun kuzumm.endiselenme..inşallah vaktini bekler tabi ama beklemese de korkma artik bu saatten sonra hayırlısıyla bisey olmazÇok sağ olun kızlar. Benim plasenta kısmi olarak aşağıda 23.haftadan beridir kanamam az az oluyordu zaten 10gün evvel kesilmişti. Sevinmiştim.
Evde çoğunluk yatış halindeydim. Öğlen uykumda bir sıcaklık hissedip uyandım ve bir anda çok kanamam oldu kırmızı , peçeteyle kapatmaya çalıştım pıhtı düştü büyükçe. Gidip uzandım eşimi aradım. Alıştım sanırım sakindim. Pıhtıdan sonra kanama azaldı. Ağrı yok sancı kasılma hiçbiri yok, zaten plasentadaki sorunlarda hiçbir his olmazmış.
Neyse şimdi bitkinlik dışında iyiyiz. Bir de algılarım kapandı sanki salak gibiyim. Daha öncekilerde serum da alıp dönüyorduk. Bunda ciğer geliştirici ve progestan vurup gönderdiler. Yarın yine yapılacak aynı saatte. Reçetede miadından önce Doğum yazıyor. En azından 34ü bitirsek şükredicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?