2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok ayıp. Konusarak cozmeniz lazim, kac ay böyle yasanmaz.

Ay bide 2çocuğu varmış. Eşine söyle hatta gereğini söylesin sen hiç muhattap bile olma

İnsallah canim cok cok sagolasin amin insallah senin nasil gidiyo kasilman vardi duzeldimi
Kasılmalar daha az ama devam ediyor..evde istirahat ve ilaca devam ediyorum. Rzg14 gibi 34 dolana kadar kapıyı tutmaya çalışıyoruz, sonra salacağız, hala istiyor olursa gelsin zilli

Kasılmalar daha az ama devam ediyor..evde istirahat ve ilaca devam ediyorum. Rzg14 gibi 34 dolana kadar kapıyı tutmaya çalışıyoruz, sonra salacağız, hala istiyor olursa gelsin zilli
Sana da gecmis olsjn canim evet istirahat bu isin en temeli fastir fastir bi o yana bi bu yana gidiyodum cok yanlis evet insallah zamaninda saglikla gelsin zilliler

Sana yardim amacli mi kaliyolar yoksa misafirlik mi sadece

guzel gunlerde kullanin cnm.

sen bilirsin cnm. ben bu sabah 50lik 1 tane daha siparis verdim. cunku hastane ve eve yetmeyecegine karar verdim. kargoladilar bile.

bende 50 lik verdim gelsin tadına baksın eşimle kızım (Ki sana gubeniyorum tat komusunda ) yeniden 100 lük sipraiş edeyim diyorum...

Sana yardim amacli mi kaliyolar yoksa misafirlik mi sadece
Mısafırlık gezmeye geldı. Dıger gorumcem yardıma gelecek. Ikı cocugu var zaten esım kahvaltı etmez zaten bende kendıme kahvaltı hazırlardm sadece aksam da yemegı yapardm sımdı oglende hazırlıyorum sureklı ıs oluyor ev sahıbı olunca mecbur ısın cogu bende. Benıö sınırıme dokunan benım ve esımın dahılınde olmadan plan yapılması gelırkenbır kac gunlugıne denıldı sımdı tarıh yok sureklı sagasola gezdırıyoruz bırde sıkıldm dıyor sureklı.

Benim anlamadigim hamile bi insanin evinden ne anliyolar yani rahat edemixegin belli poponu bacagini uzatmak istiycen yatmak istiycen evin icinde yabanci insanlar ne kadar gereksiz is yaptiklarinin farkinda degiller sinirlenmekte haklisin esine desen diycem ama o da gelmeyin evimize diyemez ne diim canim kacari yok

Canım gelmesınde sorun yok zaten sadece kalacagı sureyı kısa tutması lazım bende dınleneyım esımle vakıt gecıreyım zaten bır aydır evde degılım ramazan bayramıydı esımın kursu vardı yoldan geldım zaten 12 saatlık anlayıs yok onlar kendı gezmelerının derdınde kendısı plan yapıp ben gıderım ablam gelır demesı sacma kım gelırse gelsın ev sahıbı daha cok yoruluyor gorumcem ablan olsa hersey soyler yaptırırım gorumceye ıs yaptrsan laf bıle eder arkandan.

Vallahi bazıları hiç insan halinden anlamıyor ya.Hamilesin şurada doğuma ne kalmış dinlenmen gereken zamanlarda yaşadıklarına bak.Yemek yiyin mesela hemen toplama ağrım var de git uzan.Herşeyi dört dörtlük yapamazsın.Allah korusun tehlikeli zamanlrdyz çok yormaman lazım kendni.Her yere onlarla gitmek zorunda da değilsn bence.Ben olsam gitmezdim yaniAllah yardımcın olsun.

Cnm benim sancilar kesilmiyor. Surekliler ne yazik ki. Her nst de varlar sag olsunlar. Geceden beri artmisti. Simdi siddeti artti. Durmamak icin elindem geleni yapiyir hanim. Kardesim evlenecek bari onu atlatayim diyrm
İki gündür bakamıyorum seni merak ettim durumun aynı anladığım kadarıyla kolaylıkla atlatırsın inşallah canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…