Sende alesta olmalısın
Qçok sıcak cumartesiden beri perişan oldum ben uyku bölük pörçük Allah yardımcımız olsunBu hafta ani bi şekilde ellerim ve ayaklarım şişti benim de. Geçen hafta yüzüklerim de, ayakkabılarım da oluyordu. Bu hafta itibariyle sıkıyorlar. Hem ödem topluyoruz hem de hava çok sıcak
Aaa inanmıyorum hayırlı olsun canım ya Allah bağışlasın inşallah bebişleri iyi olmanıza çok sevindimKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım bir anda çok arttı. Hastaneye geldiğimizde 8 cm açılma vardı, artık durduramayız dediler. 4 saat sonunda normal doğumla dünyaya geldiler. İkisi de küvözde, ama durumları iyi. 5-6 hafta misafir edeceğiz dediler.
Tüm mesajları henüz okuyamadım. Duanızı bekliyoruz teyzelerim. @Rzg14 den haber geldi gelecekti derken çocukları alıverdik kucağımıza. Hepiniz aklıma geldiniz doğum sırasında. Allah hepinize sağlıklı güzel vakitli doğum nasip etsin.
Cok haklisin canim zaten ne zaman gidecek o bile belli degil diyosun ve yoldN gelmissin... Ya zaten is bile yapsalad sen sanki ev sahibi olarak oturamiyosunki daha fazla ayakta olunuyo ne diim tez zamanda gider insallahCanım gelmesınde sorun yok zaten sadece kalacagı sureyı kısa tutması lazım bende dınleneyım esımle vakıt gecıreyım zaten bır aydır evde degılım ramazan bayramıydı esımın kursu vardı yoldan geldım zaten 12 saatlık anlayıs yok onlar kendı gezmelerının derdınde kendısı plan yapıp ben gıderım ablam gelır demesı sacma kım gelırse gelsın ev sahıbı daha cok yoruluyor gorumcem ablan olsa hersey soyler yaptırırım gorumceye ıs yaptrsan laf bıle eder arkandan.
Maşallah sana canım benim bizlere moral oldun inşallah bizim doğumlarimizda seninki gibi rahat olurHanım kızlar öncelikle girince çok şaşırdım ilk defa 80 üzeri bildirim aldım. Tebrikler beğeniler güzel dilekler için hepinize çoookkk teşekkür ederim.
Ben iyiyim, bebekleri bir.kaç saate görmeye gideceğiz. Yine bir iki saate süt pompalamaya başlayacaklar. Deneyimlerimi paylaşırım. Doğum sonrası biraz kanamam vardı masadan kaldırmadan durdurabildiler. Neredeyse hiç ağrım olmadı, haliyle ilaca gerek kalmadı. Sadece kasılmaları hafifletmek için bişeyler verdiler. Kalkıp yürüyorum. İlk gün oldukça güzel geçti. Bu gece de hastanedeyiz sonra ben taburcuyum ama bebekler kalacaklar. İstediğimiz gibi girip çıkmaya iznimiz var. Hatta küvmzlerin olduğu odalarda anneler için koltuk var istersek orada yatıp kalkabliyormuşuz. İki tane olduğu için iki koltuğumuz var babamız da kalabilecek yani.
Anladığım tek şey ne kadsr olumlu ve güler yüzlü olursanız herşey.o kadar kolay oluyor. Detaylara takılmayın, Allah en iyi kararı veriyor. Kendinize odaklanın,kendinizi sevin, bebekleriniz sizinle birlikte iyi oluyor. Allah herkese hayırlı, zamanlı ve sağlıklı doğum versin.
Donmesi icin bir sey yaptiniz mi? Benimki donmedi galiba.Donsunde başka bisey olmasın rahat dursunlar azcikcuma sorucam doktra kafasmi ayagami bakalm neresi
Kız ismin değişmiş bu kim diyom ya
Ay çok şaşırdım çok sevindim çok duygulandım..Hanım kızlar öncelikle girince çok şaşırdım ilk defa 80 üzeri bildirim aldım. Tebrikler beğeniler güzel dilekler için hepinize çoookkk teşekkür ederim.
Ben iyiyim, bebekleri bir.kaç saate görmeye gideceğiz. Yine bir iki saate süt pompalamaya başlayacaklar. Deneyimlerimi paylaşırım. Doğum sonrası biraz kanamam vardı masadan kaldırmadan durdurabildiler. Neredeyse hiç ağrım olmadı, haliyle ilaca gerek kalmadı. Sadece kasılmaları hafifletmek için bişeyler verdiler. Kalkıp yürüyorum. İlk gün oldukça güzel geçti. Bu gece de hastanedeyiz sonra ben taburcuyum ama bebekler kalacaklar. İstediğimiz gibi girip çıkmaya iznimiz var. Hatta küvmzlerin olduğu odalarda anneler için koltuk var istersek orada yatıp kalkabliyormuşuz. İki tane olduğu için iki koltuğumuz var babamız da kalabilecek yani.
Anladığım tek şey ne kadsr olumlu ve güler yüzlü olursanız herşey.o kadar kolay oluyor. Detaylara takılmayın, Allah en iyi kararı veriyor. Kendinize odaklanın,kendinizi sevin, bebekleriniz sizinle birlikte iyi oluyor. Allah herkese hayırlı, zamanlı ve sağlıklı doğum versin.
31 haftaligim çok erken başladı sanki benim ama bilemedimBu hafta ani bi şekilde ellerim ve ayaklarım şişti benim de. Geçen hafta yüzüklerim de, ayakkabılarım da oluyordu. Bu hafta itibariyle sıkıyorlar. Hem ödem topluyoruz hem de hava çok sıcak
Bi sorun yaratmasında şiş gezmeye raziyim cnm bende su çok içiyorum malum sıcaklardan içmemek mümkün değil zatenBenimde sis günde min 3 litre su iciyorum ama gene sis hava sicak cok etkiliyor sanirim
Donmesi icin bir sey yaptiniz mi? Benimki donmedi galiba.
Sabahlar olmasına hosgeldinn sen yenisin galibaaSoluma yatamayrum sagima yatamayrum sirt üstü yatamayrum
Bu aksam yatamayrum.
Oyy oy.. Sıcak.. Sağ sol ağrır. Sırt tutulmuş..Soluma yatamayrum sagima yatamayrum sirt üstü yatamayrum
Bu aksam yatamayrum.
Yalnız değilsinSoluma yatamayrum sagima yatamayrum sirt üstü yatamayrum
Bu aksam yatamayrum.
Donmesi icin bir sey yaptiniz mi? Benimki donmedi galiba.
Tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün Sağlıkla kavuş yavrularına canimKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım bir anda çok arttı. Hastaneye geldiğimizde 8 cm açılma vardı, artık durduramayız dediler. 4 saat sonunda normal doğumla dünyaya geldiler. İkisi de küvözde, ama durumları iyi. 5-6 hafta misafir edeceğiz dediler.
Tüm mesajları henüz okuyamadım. Duanızı bekliyoruz teyzelerim. @Rzg14 den haber geldi gelecekti derken çocukları alıverdik kucağımıza. Hepiniz aklıma geldiniz doğum sırasında. Allah hepinize sağlıklı güzel vakitli doğum nasip etsin.
iciyorum cnm hala. eger gorebilirsek 35 bitince kesecek.Yakın olması ıyimis ozman ilaçları kestimi ben kaçırmışım orayi
yokkk heryerde hissediyrm. ama donunce kafasi vajinaya ciddi baski yapiyor.Sorucam mutlaka doktra. Sadce asagimi baskı yapıyor cnm yukarlarda hiç hissetmiyomusun
benim oglumda kalmamisti cnm. hattta 30 gunluktuk. gelen sen mi dogum yaptin diyordu. korse kullanmadim.Tamam o zaman hic almayayım gobekler hatira olarak kalacak yani
ben onun aceleci poposunu sevcem. zorluyor anacim. ruh halimde bi gidiyor bi geliyor bu yuzden.
inadimiz inat..dogurmyacagizKasılmalar daha az ama devam ediyor..evde istirahat ve ilaca devam ediyorum. Rzg14 gibi 34 dolana kadar kapıyı tutmaya çalışıyoruz, sonra salacağız, hala istiyor olursa gelsin zilli
amin cnm.İki gündür bakamıyorum seni merak ettim durumun aynı anladığım kadarıyla kolaylıkla atlatırsın inşallah canım yaa
Kizlar selamlar
Oncelikle @labfaresi dogumun hayurli ugurlu olsun cok mutlu oldum bebislerine kavustun tum pozitifliginle Allah ayaklarina tas degdirmesin insallah iyisindir.
@Rookiemother canim benim ilgin icinnsagolasin kim oldugunu tahmin ettim direkt
Kizlar 3 4 gun evvel adet sancisi dedigim olay normal rahim kasilmasina donustu (nst de sanci cikti gece bolca) bu yuzden beni musahade altina aldilar ben ciktiktan sonra hafif balatayi siyirmistim psikolojimi biraz toplamak adina deyimi yerindeyse kendi kabuguma cekilmek istedim bikac gun anamin evinde kaldim Buddha ydi yogaydi biraz eski rituellerime donup kendimi toparlamak istedim... simdi gayet iyiyim ciger gelistiricileri de yedik Allah a sukur kasilma durdu sahalara dondum umarim herkes iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?