2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu hafta ani bi şekilde ellerim ve ayaklarım şişti benim de. Geçen hafta yüzüklerim de, ayakkabılarım da oluyordu. Bu hafta itibariyle sıkıyorlar. Hem ödem topluyoruz hem de hava çok sıcak
Qçok sıcak cumartesiden beri perişan oldum ben uyku bölük pörçük Allah yardımcımız olsun

Aaa inanmıyorum hayırlı olsun canım ya Allah bağışlasın inşallah bebişleri iyi olmanıza çok sevindim

Cok haklisin canim zaten ne zaman gidecek o bile belli degil diyosun ve yoldN gelmissin... Ya zaten is bile yapsalad sen sanki ev sahibi olarak oturamiyosunki daha fazla ayakta olunuyo ne diim tez zamanda gider insallah

Maşallah sana canım benim bizlere moral oldun inşallah bizim doğumlarimizda seninki gibi rahat olur

Ay çok şaşırdım çok sevindim çok duygulandım..

Bu hafta ani bi şekilde ellerim ve ayaklarım şişti benim de. Geçen hafta yüzüklerim de, ayakkabılarım da oluyordu. Bu hafta itibariyle sıkıyorlar. Hem ödem topluyoruz hem de hava çok sıcak
31 haftaligim çok erken başladı sanki benim ama bilemedim

Donmesi icin bir sey yaptiniz mi? Benimki donmedi galiba.

Bebeklerin büyük bir çoğunluğu hiçbirşeyi yapmadan 6. ayda dönüyormuş. Kalanlar da son haftalarda dönüyormuş, endişe etmeyin.

Ama bize anlatılan pozisyonu size söyleyim. Umarım faydası olur. Anne baba eğitiminde anlatmışlardı, yer silme pozisyonu gibi bekleyin demişlerdi. Yani ellerinizin ve dizlerinizin üstünde masa pozisyonunda bekleyin. Hatta doktor telefonu koyup önününüze böyle bakabilirsiniz, sıkılmazsınız demişti :) bu pozisyon ayrıca bebeklerin yüzlerinin aşağı bakmasını da sağlıyormuş, doğumda daha kolay çıkış sağlanıyormuş. Günde birkaç defa birkaç dakika yapmak yeterli. Ben aklıma geldikçe bir iki dakika yapıyorum.

Tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün Sağlıkla kavuş yavrularına canim

Yakın olması ıyimis ozman ilaçları kestimi ben kaçırmışım orayi
iciyorum cnm hala. eger gorebilirsek 35 bitince kesecek.
Sorucam mutlaka doktra. Sadce asagimi baskı yapıyor cnm yukarlarda hiç hissetmiyomusun
yokkk heryerde hissediyrm. ama donunce kafasi vajinaya ciddi baski yapiyor.
Tamam o zaman hic almayayım gobekler hatira olarak kalacak yani
benim oglumda kalmamisti cnm. hattta 30 gunluktuk. gelen sen mi dogum yaptin diyordu. korse kullanmadim.
Yağmur aceleci çıktı R Rzg14
ben onun aceleci poposunu sevcem. zorluyor anacim. ruh halimde bi gidiyor bi geliyor bu yuzden.
Kasılmalar daha az ama devam ediyor..evde istirahat ve ilaca devam ediyorum. Rzg14 gibi 34 dolana kadar kapıyı tutmaya çalışıyoruz, sonra salacağız, hala istiyor olursa gelsin zilli
inadimiz inat..dogurmyacagiz

İki gündür bakamıyorum seni merak ettim durumun aynı anladığım kadarıyla kolaylıkla atlatırsın inşallah canım yaa
amin cnm.
sancilar kesilmiyor benim ne yazik ki. gun icimde hep varlar. insallah boyle boyle devam edecegim

Gecmis olsun. iyi olmana sevindim canim cok şükür ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…