2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
1hafta kalmasini plandigin gorumce doguma kadar kalacakmis dimi dogru anladim..
Guzelce soyle canim. Ben rahat edemem ihtiyac olunca ararim o zaman diger gorumce gelir dersin. Kendini yiyeyene kadar acik acik soyle derim.
Soyledım anlamıyorlar anlamadım esıme soyluycem artık acık acık dıyorum ablam doguma yakın gelır bır hafta kala. Yok onden gelır babam bızı almaya gelır onu bırakır bana sordunuz mu anlamadm. Yanı dugunde de aynı saygısızlıgı yaptılar. Kendılerı kafalarına gore plan yapıyor.

Doktoramı gitsen cnm
bekliyrm cnm. Hastanem 5dk arabayla. Bisi olursa yetisirim. Zaten dr bu satten sonra dogum baslarsa bir daha durduramam dogar dedi.

Esinle ciddi cidd konuse sen. Olmaz oyle istemedigin sey.

Sevgili anneler hastane çantamı hazırlamaya başladım ama gerekli gereksiz ayrımını cok yapamadım tecrubesizlikten size yazsam yardimci olursaniz cok sevinirim
Kirli çamaşır poşetleri
10 bebek bezi 1 numara
1 paket islak mendil
3 takım bebek kiyafeti
Emzik
Ağız bezi 5 tane
Battaniye
2 müslin
Alt açma pedi
Temizleme pamuğu
Pişik kremi
Hazır kundak
3 takim lohusa gecelik
Terlik
Corap külot
Ped hasta bezi
Toka tarak
Çıkış kıyafeti
Göğüs kalkani
Göğüs ucu kremi
Havlu
Havlu peçete
2 tabe emzirme sütyeni göğüs pedi 10 tane

Sezaryan doğum yapacağım korse koymama gerek var mı kullanabilir miyim doğum sonrası ?

Çok geçmiş olsun, atlatmana sevindim inşallah vaktinde gelsin bebişlerimiz

Bence emzik götürme canım hastaneye. Emzik kullanacksan bile 1 aydan sonra başlamanı öneriyorlar bebeğin memeye alışmasını engelliyormuş.

Siz de alınanları kayınvalidene kayınpederine “bak babaannesi, nasıl ” diye gösterin, orda lafını da söylersin “annemler aldı, babamlar aldı” diye belki dank eder kafalarına..
Çok mantıklı ben böyle yapayım en iyisi

Sezeryan sonrasi korse kullandirtmiyolar canim hatta ebelere kalsa normal dogumdan sonra da kesinlikle kullanmayin diyilar

Eşine görümcene, kime gerekiyorsa açık açık söyle..ne münasebet sana sormadan kendileri plan yapabiliyorlar, içine atıp kendini strese sokma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…