2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Söyle o kızına rahat dursun ama yaaa, yaramaz bıdık erkenden dogup da napıcakmıs canım gevşeme egzersizi gibi bir şey mi yapsan acaba, kendini rahatlatmak icin?
cnm nefes egzersizlerini biliyrm. Sanci gelince yapiyorum ama siddetlendi. Zibidikxkiz durup durup simariyor.

Sagol tatlimm daha guzellerini kullanin insallah!

vaaaay o beceride var yani muzikmobili bu, israrla stalk a devam ediyorum yapan kisiyi!

kendine dikkat et, insallah senin minnos 34u tamamlar istediginiz gibi ♥
Amin cnm..
Ben egitmenligini yapiyordu bunlarin hatirlarsan :)
Muziklisini vs her turlusunu :)
Onceden deseydin yaparidim. Ama simdi yasak.

Sagolasin canim benim Allah razi olsun sen de okudugum kadariyla gece skintilisin ama suanda devam ediyomu kasilmalar
Cnm benim sancilar kesilmiyor. Surekliler ne yazik ki. Her nst de varlar sag olsunlar. Geceden beri artmisti. Simdi siddeti artti. Durmamak icin elindem geleni yapiyir hanim. Kardesim evlenecek bari onu atlatayim diyrm

Kizlar reflu yastigi aldim ebebekten, gogus kalkanini aldim almicaktim ama muhtemelen ona ihtiyacim olcak philips, pamuklarini aldim bi pakette islak mendil.aldim.ne olur ne olmaz yenidogan icin bu hafta aldiklarim onlardi suan gorunurde pekte bisey kalmadi artii zaten daha doldurmicam zaten dolabini duzmustum temizlenip utulenmisti herseyi... Lohusa kiyafetlerini ben lohusasepetimden bulabildim daha cafcaflisini bulamadim baska yerde onlari yikamasi kaldi

Cnm benim sancilar kesilmiyor. Surekliler ne yazik ki. Her nst de varlar sag olsunlar. Geceden beri artmisti. Simdi siddeti artti. Durmamak icin elindem geleni yapiyir hanim. Kardesim evlenecek bari onu atlatayim diyrm
İnsallah yerinde bekler senin bidik kizda canim yok beklemezse de saglikla gelsinler anneyi uzmesinler evet geceleri arttigini hastanede de soylemislerdi kasilma artiyomus makina tavan yaptiydi valla gece otuyodu devamli

Duzenli gibiler canim tahmini. Alistik biz dr.la... Ama daha da siddetlenirse gidecegim. Dr gece arttigini soylemisti. Ciddden gece daha siddetliler. Hormonlar gece salindigi icinmis.
Allah yardımcın olsun canım şuan ben cati kemiği acısından kıvranıyorum senin halini düşünemiyorum inşallah 20 gün daha dişini sıkar prenses

Mysonismysun kanamalar yokta kasilma.sertlik var yerine haftaya cuma kontrol bakalim.insallah terslik yokruer Allaha şükür.deyip yuvarlanip gidiyoruz
İnsallah hersey iyidir canim benim o toplanma moplanma diyoduk ya onlar kasilma falan degilmis onu iyce anlamis oldum belden gelen rahimden gelen tuhaf bisey bu kasilma olayi birazcik anlamis oldum

Sinir krizine ramak kaldı. Yoldan geldım bır aydır evımde degıldım gelırken gorumcemı ıkı cocugu ıle yanımaza getırdık sozde bır hafta kalacaktı doguma bır hafta kala dıger gorumcem gelecektı. Sımdı bana sormadan plan yapılmıs bı gorumcem kalacakmıs doguma kadar doguma yakın dıgerı gelecekmıs. Rahat edemıyorum aksama kadar yemek kahvaltı temızlık yardım edıyor ama rahatca uzanamıyorum az yıyorsun dıyor esım yorgunluktan ıstah mı kalıyor. Ne yapmalıyım bana fıkır verın. Ben mı abartıyorum.

ay kizlar arada evlatlar destek cikmalidir anneye babaya, bu konuyu cok seyapmamak lazim sanki bilemedimde..bi ayakkabi bi telefon faturasi nedir ki?
bunu yazarken senden bu tarz bir cevap geleceğini tahmin etmiştim canım ihtiyaçları olsa bir şey demem zaten de şu an bizim var onların yok yani. Eşim bir kez para istedi diye tam 1 ay küsen aramayan bir kadın bu. Görümceme 2 bin lirayı vermedi(kendilerinin evleri arsaları bankada hatrı sayılır paraları varken) yine biz verdik yani onun annelik anlayışı biraz farklı. Sadece bunlar değil tabii bana ve aileme yapılmış hakaretler var ki bana yapılanı geçtim aileme yapılanı ömrüm boyunca unutmam, affetmem. Evimin rızkından onlara geçeni de helal etmem. Belki çok katıyımdır bazılarına göre bilemiyorum

İnsallah yerinde bekler senin bidik kizda canim yok beklemezse de saglikla gelsinler anneyi uzmesinler evet geceleri arttigini hastanede de soylemislerdi kasilma artiyomus makina tavan yaptiydi valla gece otuyodu devamli

Yapar kuzu. İlac aliyor musun?
Allah yardımcın olsun canım şuan ben cati kemiği acısından kıvranıyorum senin halini düşünemiyorum inşallah 20 gün daha dişini sıkar prenses
İnsallah cnm. Allah hepimize yardim etsin cnm

ay kizlar arada evlatlar destek cikmalidir anneye babaya, bu konuyu cok seyapmamak lazim sanki bilemedimde..bi ayakkabi bi telefon faturasi nedir ki?

Tabi canım arada olur ama bizimki nerdeyse 2 3 ayda bir telefon fatursanı ödüyor.En son da doğal gaz elektrk su ödemşti.Neymiş faturaların zamanı gelmeden memlekete gitmş (yazı orda geçiriyor, kışa kadar) faturaları öde diye arıyor.O yetmiyor kızı dibinde çalışıyor da eşimi arayıp annemin telefonu kapanmis öde diyor.Belki çok yüksek bir miktar değil arada da olur ama sıksık olunca insanı rahatsız ediyor.Çok dertliyim bu konu da ,hele düğün masrafları ,bebekle ilgili durumlara girmek bile istemiyorum.

1hafta kalmasini plandigin gorumce doguma kadar kalacakmis dimi dogru anladim..
Guzelce soyle canim. Ben rahat edemem ihtiyac olunca ararim o zaman diger gorumce gelir dersin. Kendini yiyeyene kadar acik acik soyle derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…