2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
tutkuu85 canım iyi günlerde kullan ne güzel düşünceliler en azından. Benim kv de isimli künye yaptıracakmış diğer torunlara öyle yaptırdığı için. Olsun düşünmesi yeter yinede.
Geçen de hamile olduğunu söylediğinden beri köşeye 100 tl para attım her ay, bu senin dedi 1000 tl çıkardı verdi kadıncağız allah razı olsun. Kp haberi yokmuş söyleme dedi durumları çok çok iyi değil öyle olmasına rağmen bu kadar bile yeterli bi kaç torba da kıyafet almış daha ne olsun ki çok şükür demek lazım

Arkadaşlar ayaklarım çok şişti ayakkabılar olmuyor tuz yok denecek kadar az tuketiyorum suyu bolca içiyorum normalmi sizde durumlar nasıl acaba
36 giyiyordum 39 u zorluyorum şuan şişti benim de canım dr sordum normal sıcaklardan daha fazla olur demişti

Günaydın kızlarr.. parmaklarım iyice şişti artık özellikle sabahları eklem yerleri ağrımaya başladı.. ara ara kramplarda yokluyor.. gece uyku diye bişey kalmadı zaten 80 kere falan uyanıyorum sürekli..
Vajinama iğne batar gibi bişeyler oluyo arada bide göbek deliğime.. yatakta sağa sola dönerken de kasıkta ağrı oluşuyo..
günlük şikayetlerimi de yazdığıma göre herkese mutlu günler dilerim

Günaydın ❤
Bim' e 5 temmuzda bebek urunleri geliyomus. Anakucagi ve oyun halisi dikkatimi cekti ama guvenemiyorum ana kucagina dandik midir diye fiyatı acayip ucuz napsam alsam mi bilemedim.
Eki Görüntüle 2282606

Cidden fiyatı baya uygunmuş canım evde kullanmalık sonuçta bi bak istersen

Günaydın Ağustos böcekleri ile anaları
32 haftamız hoşgeldin
Çalışabilir raporunun günlerini hesaplamak ile kafayı yemek üzereyim. Biraz geç alırsam bayram iznine denk gelmiş olacak yani 4 hafta çalışmış olup, 5 hafta Doğum sonrasına aktarabilirim.
MaşAllah canm. Kadın elinden geldiğince biriktirmiş işte Allah razı olsun. Güle güle kullanın inşAllah.

Günaydın ❤
Bim' e 5 temmuzda bebek urunleri geliyomus. Anakucagi ve oyun halisi dikkatimi cekti ama guvenemiyorum ana kucagina dandik midir diye fiyatı acayip ucuz napsam alsam mi bilemedim.
Eki Görüntüle 2282606
Canım en iyisi Cuma günü mağazaya gidip kumaşına falan bakmak. Bazen dandik oluyor bazen de güzel çıkıyor.

Günaydın ❤
Eki Görüntüle 2282606
Annem oyun.halisi almisti sanirim bundan ben begendim canım evde kullanilir yani kokmuyor bakim kalkinca foto atarim

öyle olacak gerçi çok bir eksik yok ama illa ki eksiklerim var. ben netten alırken 9 aylık bile almışım artık ne akla aldıysam hep hemen büyüyorlar giymediği bile olacak dediklerinden sanırım yenidoğandan çok 3-6 ay var elimde

Benim evimde bir gün süpürmesem batıyor. Kedimde saolsun 26 yere işemiş. Üşenmeden saydım eşim krizlerde hepsinide bebeğin odasına eşyalarına yapmış. Ne yapıcam bilmiyorum
Benim kedimin de olur olmadik yerlere iseme huyu var ozellikle kagit ya da plastik poset gorurse affetmiyo ama kakasini muhakkak kumuna yapiyo Bazi kediler cok titiz oluyor, kumunu gunluk hatta gunde bir kac kere temizlemeyi deneyebilirsiniz. Bizimki baska yere iserse gidip kumuna bakiyorum gercekten kirlenmis oluyo. Hayvancagiz hakliymis diyorum. Bir de belki kapisi kapali filan kalmis olabilir? Ya da kuma kadar usenmis de olabilir, bir kac yere kum kabi koymak cozum olabilir. Son olarak tepki olarak yapiyor olabilir. Bebege cok odaklanip ihmal ettiyseniz kiskanmis da olabilir. Ama onlar da evlat, ben hic kiyamiyorum. Kafama da isese basimin ustunde yeri var

Merhaba sevgili anneler,

Ben 34+1 hamileyim, dun ultrasonda doktor bebegimin kilosunu az buldu hatta daha once kimse soylemedi mi kucuk oldugunu dedi moralimi acaip bozdu. 2.110 gr kilosu

Ama internetten baktim, bu haftalrda o civarlarda olmasi normal netteki bilgiye gore. Var mi fikriniz, ne diyorsunuz?

Gerci yemekle filan da degistirmem mumkun degil, cunku ben zaten kilo aliyorum daha ne yiyim amaan insanin moralini bozuyorlar

Ovvvv Allah yardimciniz olsun zor tez Zamanda yaptirin bari cocukla daha da zorlasir çünkü
Aa kisir degilse cok cok zor, cunku o kokuyla yasamak mumkun degil. 600 lira cokmus, nerede yasiyosunuz bilmiyorum ama cins bir kedi degilse kisirlastirma icin belediyeye de goturebilirsiniz, bahcemizin kedisi dersiniz

Günaydın ❤
Eki Görüntüle 2282606
Bu anakucagindan bir arkadaşım verdi gecen hafta, gayet iş görür gözüküyor, oyle kendi sallanan müzikli vs bişey almayı düşünmüyorsan, evdeyken bebişi koyup oyalamak için yeterli ben hiç düşünmüyordum anakucağı, o yüzden bu iyi geldi

Odemde kotu yahu. Gunaydin cnm

Cidden fiyatı baya uygunmuş canım evde kullanmalık sonuçta bi bak istersen
Canım en iyisi Cuma günü mağazaya gidip kumaşına falan bakmak. Bazen dandik oluyor bazen de güzel çıkıyor.
Annem oyun.halisi almisti sanirim bundan ben begendim canım evde kullanilir yani kokmuyor bakim kalkinca foto atarim
Cevaplariniz icin tesekkurler:) bi gidip bakicam bakalim . Beni bir kac ay idare etse yeter 2 dk yatirip wc ye mutfaga fln gidebileyim. Surekli yanimda kimse olmicak bebise bakarken cunku. Guvenligi acisindan endisem var en cok duser mi ustunden falan markasini fln da yazmamislar arastirayim. Araştırmadan don bile alamaz olmus biri olarak buyuk risk benm icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…