2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Neye göre küçük dedi acaba arkadaşım 40haftalık 2buçuk kilo doğurdu bebeğini hiç küçük vs demediler. Çok ilginç geldi. Bence gayet normal ama tabii doktor değilim, için rahat etmediyse başka doktora git istersen.

Dimi? Bi de hayir kilosu az bile olsa eger benim yediklerim degistirmiyorsa kilo almasini ki oyle dedi doktor o zaman yani elimden gelen birseyde yok. Ben bu doktora her gidisimde para oduyorum, 2 hafta sonra bi daha gel dedi. Heralde para alsin diye beni iskillendirdi serefsiz

Qçok sıcak cumartesiden beri perişan oldum ben uyku bölük pörçük Allah yardımcımız olsun
İstanbul'a geldiğimden beri ben de perişan oldum. Sıcak bi taraftan ödem ve sisme bi taraftan. Çocuk bile daha az hareket ediyor sanki, onun da safti kaydı gözünü sevdiğim Ankara püfür püfür

Canim masallah daha ne olsun ilk defa boyle bisey duydum doktor guresci mi dogurtmak istiyo acaba

Ben 32.haftadayım,
30.haftada 1750 idi ki bana bebek 2 hafta önden gidiyo diyor dr.
Bence gayet normal kilosu.2.110 gr
Bilemedim,sıkmayın kendinizi..

Helal olsun valla kadina

Nekadr ayıp,kvde bisey demiyor mu?
Esın konuşsun ailesiyle bence,
2 ay böyle geçmez yanı

Listeler konusunda çok başarılı hissetmediğim için ona yorum yapamayacağım ama korse sezeryandan hemen sonrA kullanabileceğini zAnnetmiyorum. Bir kaç gün sonrA takarsın bence

O zaman benimki donmedi galiba. Moralim cok bozuk bu yuzden.
Hemen doner donmez hissetmiyosun canim zaten ben ilk gun doktor ultrasondan bakarken yan donmus dedi ikinci gun kafasi asagi inmis dedi benimki de bu haftaya kadar makat gelisiydi simdi simdi anliyorum tuvalet falan yaparken aradaki farki

Tamam o zaman hic almayayım gobekler hatira olarak kalacak yani
Korseden ziyade bir kaç gün sonrA kendini yapabilecek hissettiğinde bir şal ile sarmak iyi geliyor hem dAha rahat hareket etmeni sağlıyor. Korse kullanamadım ben spor yaparsan göbek kalacak diye bir şey yok öyle düşünme. Sonradan karın kaslarını yavaş yavaş güçlendirerek göbekten kurtulabilirsin.

günaydın kızlar, siz nasıl anlıyorsunuz ne şekil yatıyor kalkıyor tekmeliyor. sağ tarafıma bazen tekme yiyorum, göbeğimin üstü bazen birşeyini dayıyor ne çözemiyorum. ama genelde de sağ tarafımda hep dayıyor ya kafası ya ayağı diyorum emin değilim yanlız

bebek bezi, ıslak mendil, hasta pedi, alt açma, pamuk, kremler vs. bazı hastaneler veriyor zaten. Hastaneyle konuşup öyle alın yanınıza bence. Boşuna yük etmeyin. Bizim hastane toplu bir şekilde getirip koymuştu hatta çıkarken de fazla koyduklarını bunları nasılsa başka hastada kullanmazlar diye yanımıza almıştı annemler.

İstanbul'a geldiğimden beri ben de perişan oldum. Sıcak bi taraftan ödem ve sisme bi taraftan. Çocuk bile daha az hareket ediyor sanki, onun da safti kaydı gözünü sevdiğim Ankara püfür püfür
Ankara pufur mu neresi ya mahvoldu.iki.gundur ortalik
Cute2019 o da seni seviyordur
Ateacherlady liste.yeterli kuzum.eksik.yok sanki
afroditi ben sallanan elektrikli alacaktım hatırla cok da uygundu burda deneyimli anneler sakin salmaya alistirma basedemezsin senin icin.cok zor olur dediler ana.kucagi icin sallamaya alistirmamak.lazimmis gerci herkes ayni seyi dedi bu arada oyun.minderi bu bende olan
Biri reflu yatagi demis fasulye yatagi daha cok.oneriyorlar civilde 111 tl suan ben de almayi dusunuyorum babynest gibi kullaniliyor hem

Eklentiler

• IMG_20190627_104343.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2019-06-27-10-47-05.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…