2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Annemler yüksekçe bir yerinde oturuyor ne güzel esiyor bi görsen 🌬🌬

Benim de bebeğimin kilosu geçen haftalarda düşüktü doktorum kızdı ama nedeni şu, ben et ,tavuk pek sevmeyen biriyim o yüzden doktorun önerdiği miktarlarda tüketmemiştim, sonra tabi kilosu düşük çıkınca çok üzüldüm, haftada 3 kes en az 250 gr et, balık ve tavuk ayrıca diğer 3 gün de mutlaka tabak dolusu bakliyat yemek gerekiyor, karbonhidratın bebeğe hiçbir faydası yok, siz istediğiniz kadar kilo alın. Ayrıca günde 2 bardak süt ve de 1 porsiyon meyve. Ben bu şekilde kendim hiç kilo almadım, bebişim de çok şükür çok iyi gidiyor

iyiyim ijlalcigim,
yeni arkadas iş başı yapınca hic ekrana yalnız bakacak uzun zaman ayıramıyorum. kosturmaca daim. sen de iyisin umarım? beyin cocuklar? bebegin?
iyiyiz canım cok sükür Allah kolaylık versin. sizinkiler nasıl senin sağlık durumun bir sıkıntı yoktur inşallah?

Haftasiyla.uyumlu dedi mi canim dediyse ..... et ya ben anlamiyorum 6 kg mu cikicak cocuk zaten 2750 3500 standart bebekler dertleri ne sen.kafana takma yedigini artirma gaza gelip protein meyve yeşillik kalsiyum al birer porsiyon yeter benim.doktorum sadece bebek 300 cal ekstra diyor ama.porsiyonlar bu sekilde ye diyor takma kafana gayet normal her bebek herkesin farklidir saglikli olsun haftasıyla uyumlu olsun gerisi bos

Valla bebişler alacaklarını alıyor sağlıklı olduktan sonra kilo ne ya hem ben şeker yüzünden eskisine oranla çok az yiyorum sağlıksız şeyler de yemiyorum ben de fazla kilo almıyorum bu sayede protein sebze ve kurubaklagiller bu üçü çok faydalı bebeğe kuruyemiş de tabi.. Allah sağlık versin inşallah

Benim hastane sadece tuvalet kağıdı veriyor baska da bir sey yok

Senin neyin var canım ya iyi misin 2 gün giremedim doğum olmuş ayy
Canim sagol ben de 3 4 gundur girmiyodum maalesef kasilmam ciktigi icin bol miktarda musahadeye almislardi biraz psikolojimi toplayip girmek istedim dun gece yazdim hatta suan kasilmalarim durdu cok sukur

Canim sagol ben de 3 4 gundur girmiyodum maalesef kasilmam ciktigi icin bol miktarda musahadeye almislardi biraz psikolojimi toplayip girmek istedim dun gece yazdim hatta suan kasilmalarim durdu cok sukur
Yaa.. Çok geçmiş olsun canım ya geçmesine çok sevindim vakitlice sağlıkla gelsin kuzucuklar inşallah.. Dikkat et dinlen su iç moralini yüksek tutmaya çalış.. Rabbime emanet bebiş inşallah

Belki ani hareket filan yapmışsındır,düzelir canım. Dikkat et kendine

Yaa.. Çok geçmiş olsun canım ya geçmesine çok sevindim vakitlice sağlıkla gelsin kuzucuklar inşallah.. Dikkat et dinlen su iç moralini yüksek tutmaya çalış.. Rabbime emanet bebiş inşallah
Sagol canim Allah razi olsun evet dinleniyorum zaten olacagi vardi oldu simdi kendime daha iyi bakacam Allah heoimizin evlatlarini korusun

günaydın kızlar, uykusuzluğun üstüne birde çok rüya gördüm hiç dinlenemedim
Zeytinliii rüyamda sende hastanede karşılaşmıştık, birbirimize sarılıyorduk ben sana neden topiğe girmiyorsun diyordum:)
şişkinlik ile benimde başım dertte, sol ayağım üstüne basamıyorum ayak kemiklerim ağrıyor resmen şişlikten,
37 giyiyordum dün hastane için terlik aldım 39 numara oldu dün programla su alımını tuttum resmen,4 buçuk litre su içtim, e doğuma kadar daha ne olacağız biz

Güne şikayetlerle başladık valla. Benim de dünden beri göbeğimin alt tarafında (organlarım yer değiştirmediyse kasıklar oluyor herhalde) iğne batması gibi acı oluyor. “ahhhh” diyerek tutuyorum resmen. Kasılmalar da çok sert oluyor, biraz rahatsız edip geçiyor... Son 1 ay vücut Doğuma hazırlanıyormuş herhalde..

Hasret gidermişiz valla uyku muyku kalmadı 40 kere kalkıyoruz.. Allah yardım etsin o yüzden son ayda yeterki çıksın şu bebek herşeye razıyım modunda oluyor insan gözü doğum korku falan görmüyor insanın

Herkesin şikayetleri var bugün ağrı acı en yakınımz oldu ben sabaha kadar uyumadım cati kemiği ağrıyor acıyor yürüyemiyorum yatamıyorum ara sira sanki kizgin yag dökülmüş gibi yanıyor uykusuzluktan başıma da ağrı girdi su 39 günü kazasız belasiz geçiririm inşallah çok çok canım yaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…