Güne şikayetlerle başladık valla. Benim de dünden beri göbeğimin alt tarafında (organlarım yer değiştirmediyse kasıklar oluyor herhalde) iğne batması gibi acı oluyor. “ahhhh” diyerek tutuyorum resmen. Kasılmalar da çok sert oluyor, biraz rahatsız edip geçiyor... Son 1 ay vücut Doğuma hazırlanıyormuş herhalde..
Ben de 2 gündür bildiğiniz topallıyorum kızlar sağ kalça kemiğim incinmiş gibi ağrıyor yatakta dönerken kemik sesleri geliyor resmen böyle olmamıştım daha önce herhalde yanlış mı hareket ettim naptımsa iyileşmedi hala geçicidir umarım
Herkesin şikayetleri var bugün ağrı acı en yakınımz oldu ben sabaha kadar uyumadım cati kemiği ağrıyor acıyor yürüyemiyorum yatamıyorum ara sira sanki kizgin yag dökülmüş gibi yanıyor uykusuzluktan başıma da ağrı girdi su 39 günü kazasız belasiz geçiririm inşallah çok çok canım yaniyor
Ben de 2 gündür bildiğiniz topallıyorum kızlar sağ kalça kemiğim incinmiş gibi ağrıyor yatakta dönerken kemik sesleri geliyor resmen böyle olmamıştım daha önce herhalde yanlış mı hareket ettim naptımsa iyileşmedi hala geçicidir umarım
Evi silmem lazim kopegimizin biri rahatsız gece cok sık ciktir camur heryer herkesin dediği gibi kurek.kemigim bacagim tutmuyor zonk zonk hastane çantami kapatmam lazim parcalari valize.koy utu var napcam.ben yaaa delircemmm ruyamda doguruyordum.Sanırım ayarlarim bozuldu
Valla söylerlerdi de inanmazdım, son aya girince gerçekten insan bi an önce doğurayım diyormuş.. geçtiğimiz aya kadar şikayetlerim yoktu, çok rahattım hatta doğmasın içimde tutayım modundaydım. Şikayetlerim artınca bi an önce çıksın içimden demeye başladım
Evi silmem lazim kopegimizin biri rahatsız gece cok sık ciktir camur heryer herkesin dediği gibi kurek.kemigim bacagim tutmuyor zonk zonk hastane çantami kapatmam lazim parcalari valize.koy utu var napcam.ben yaaa delircemmm ruyamda doguruyordum.Sanırım ayarlarim bozuldu
hahaha bende doğuruyordum sezeryanla:) ama bir türlü uyuşturamadılar beni bebeğin çıktığını görmedim:)
benimde alışveriş tamam hastane çantasına koymam lazım haftaya izne çıkınca artık, eşim dün tehdit etti olurda ani bişey olursa ben anlamam bu işlerden benim pijamalarım dan getiririm sana dedi:)
Diren sinemcim son 1 gun tatillll pratik45
ayyy hepsi duz mantik getir giyerim.deseydin neyse yaparsin.kuzum sende boslukta
Kizlar doktor hediyem.geldi nasil.sizce cikolata yerine bu daha guzel sanki
Diren sinemcim son 1 gun tatillll pratik45
ayyy hepsi duz mantik getir giyerim.deseydin neyse yaparsin.kuzum sende boslukta
Kizlar doktor hediyem.geldi nasil.sizce cikolata yerine bu daha guzel sanki