2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tam da takviminde öyle yazıyor şiddetli ve ağrılı olabilir.. Hayırlısıyla son ay senin artık sağlıkla sıhhatle gelsin minnoş ay şaka maka az kaldı

Gecmis olsun cnm ins cabuk geçer

39 gün derken

Deneyimli analar bile dökülüyor.

Toplarlanin kizlar! Pes etmek, kendini dinlemek yok. Daha cooook isimiz var!

Evi silmem lazim kopegimizin biri rahatsız gece cok sık ciktir camur heryer herkesin dediği gibi kurek.kemigim bacagim tutmuyor zonk zonk hastane çantami kapatmam lazim parcalari valize.koy utu var napcam.ben yaaa delircemmm ruyamda doguruyordum.Sanırım ayarlarim bozuldu

Valla söylerlerdi de inanmazdım, son aya girince gerçekten insan bi an önce doğurayım diyormuş.. geçtiğimiz aya kadar şikayetlerim yoktu, çok rahattım hatta doğmasın içimde tutayım modundaydım. Şikayetlerim artınca bi an önce çıksın içimden demeye başladım

Güzel bir duş, sonra güzel bir kahve, ondan sonra yavaş yavaş başla canım. Dinlene dinlene, hepsini aynı gün yapma.

hahaha bende doğuruyordum sezeryanla:) ama bir türlü uyuşturamadılar beni bebeğin çıktığını görmedim:)
benimde alışveriş tamam hastane çantasına koymam lazım haftaya izne çıkınca artık, eşim dün tehdit etti olurda ani bişey olursa ben anlamam bu işlerden benim pijamalarım dan getiririm sana dedi:)

Güzel bir duş, sonra güzel bir kahve, ondan sonra yavaş yavaş başla canım. Dinlene dinlene, hepsini aynı gün yapma.
utu yarina biraktim.kafadan esimin utusu gomlek.kalsinn dinlene dinlene yapcam haklisin.kahve sart
Diren sinemcim son 1 gun tatillll
pratik45 ayyy hepsi duz mantik getir giyerim.deseydin neyse yaparsin.kuzum sende boslukta
Kizlar doktor hediyem.geldi nasil.sizce cikolata yerine bu daha guzel sanki

Eklentiler

• IMG_20190627_115908.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 61
Cok güzelmiş nerede ne kadara yaptırdın bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…