2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben yatiyorum ya. kv de hastalik cikardi. yatiyormus surekli. kocasi da arayip esimi darliyor ilgi gostermesi icin ..
asla vazgecmedi kadin asla. hep bunu yapiyor. Allahim sana havale ediyorum.
Seni mi kıskandı nedir ya Boşver sen kuzm gormezden gel kendini ve bebeğini düşün şimdilik

peridrol84 nerelerdesin eyy xxxxs anne kamptasin biliyoruz ama arada ses vereydin
Burdayimmm kuzucuk..takipteyim sizi merak etmeyin okumadan gecermiyim hiç sayfaları.. sonra dan toplu okumak zor oluyor gün gün takipteyim sizi yani..kampa ben gitmedim eşim gitmişti hafta sonu o gelince erikliye gittik biz keşana..uzak yol çekecek halim.olmadigindan bizim sipaya değişiklik olsun diye anca buraya kadar gelebildim ki o bile yetti bana..4 saatlik yolda 3 kere mola veren bi bizizdir heralde..ayaklar oldu davul.1 saatten fazla oturayım kas katı kesiliyor..daha bide bunun temmuz sıcağı var..napıcaz bakalım.. alıntı yapamadım ama.hepinizi okudum alışverişler çok güzell.. yıkama ütüleme işleri tam.gaz devam. Aferim.size..Bende hayırlısıyla.pazartesi oğlumun kaydını yaptırdıktan sonra başlayacağım.artik hayırlısıyla.. sonda dan bahsetmişsiniz hiç korkulacak bisey değil.. sezeryan da bayılınca takılıyor anlamıyorsunuz çıkartırken de hissetmiyorsunuz bile korkmayın o yüzden..
Rzgr14 sende gerçek ten peygamber sabri var heralde nen çoktan patlardım heralde senin yerinde olsam..muslin örtü bende hiç almadım oğlum da da gerek duymadım.acikcasi ama.kis çocuğuydu..buda zaten yaz sonuna denk geliyor penye battaniye yeterli bence..
Birde bu nickler değişti bi tek aklımda kalan suanlık alesta diğerlerini bi belli edin tekrardan kendinizi bana

Şükür kv ayrı kendi evinde cnm, bırak kudursun, geldiğinde de takma hiç onlar yaptıklarıyla kalsın..sen şuan sadece kendini ve çocuklarını düşünmelisin sinir olmamak elde degil biliyorum ama yapacak birşey yok, allaha havale et geç

Seni mi kıskandı nedir ya Boşver sen kuzm gormezden gel kendini ve bebeğini düşün şimdilik
oyledir o kiskanir. Evime aldigim renkte esya alir. Sacini benimki gibi yaptirmak ister. Ayyyyy... Kıl ya. 60yasinda kadin..

Canim ne sabri var inan bilemiyorum. Saat 14.30dan beri surekli kasiliyorum. Regl sancisi gibi de sanci yapiyor. Farkindayim artik cok vakit kalmadi bence. Son demleri sanirim gebeligimin..

Ne fark ederki cnm. Ayni sehir. Olamdi tel yetiyir. Allah buyuk.

İyiki varsiniz hepiniz. Yoksa catlardim..

yuhhh yani kp de ne kadar arsizmis nts olurken nasil yanında durdu ayip yani insanlar ne kadar degisik anlasissiz.. allah sabır versin canim sana

Evet ya ağrıyor valla elaide nin önerdiği egzersizi yapıyordum ben de şimdi.. Geçmiyor basamıyorum sağ bacağıma direk kalçama sancı giriyo
gecmis olsun canim bence doktora görün belki basit bir tedavisi vardir hemen gecer canina yazik hamile halinle zorlaniyosun...

ben yatiyorum ya. kv de hastalik cikardi. yatiyormus surekli. kocasi da arayip esimi darliyor ilgi gostermesi icin ..
Yok mu başka çocuğu o ilgilensin senin durumunda ortada sonuç ta ilgiye bakıma ihtiyacın var düşüncesiz insanlar ya takma kafaya cnm ya kendini duşun sen sakin ol stres yapma

Son düzenleme:
Acıdan yürüyemedim yatağa çıkmak bile işkenceydi. Bu sefer daha azimli olurum inşallah teşekkür ederim
Tahmin edebiliyorum ama hareket etmedikce daha cok gaz birikiyor gaz biriktikce agri ve agri oldukca az hareket donguyu kirmak gerekiyor insallah daha az problemli olur

Boşuna sinirlenip de kendini daha çok sıkıntıya sokma canım. Duymazdan görmezden gel. Bazı şeyleri dusunemiyorlarsa da sen ikaz et nst baglanirken dışarı çıkmalarını rica et ayıp ya. Zaten rahatın yokken ne demeye o kadar saat otururlar ki. Bu dönem görme duyma boşver, bebeğine ve kendine odaklan stres en uzak durman gereken sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…