Teşekkür ederim canım.. Ya ben de geçici bir incinme diye düşündüm evde çok hareket de etmiyorum hani geçsin diyerekten ama bugün çıktım sokağın başından eve zor geldim dedim tamam bu geçecek gibi değil inanki ya dayanırım pazartesiye kadar
Yok mu başka çocuğu o ilgilensin senin durumunda ortada sonuç ta ilgiye bakıma ihtiyacın var düşüncesiz insanlar ya takma kafaya cnm ya kendini duşun sen sakin ol stres yapma
Valla Sancı olunca insan geriliyor zaten ister istemez can acıyınca tabi.. Sabır mabır kalmıyor ama sen bebişe odaklan inşallah gider tatiline de kafan rahatlar en azından..
Boşuna sinirlenip de kendini daha çok sıkıntıya sokma canım. Duymazdan görmezden gel. Bazı şeyleri dusunemiyorlarsa da sen ikaz et nst baglanirken dışarı çıkmalarını rica et ayıp ya. Zaten rahatın yokken ne demeye o kadar saat otururlar ki. Bu dönem görme duyma boşver, bebeğine ve kendine odaklan stres en uzak durman gereken sey
Allahim beyinsiz ya hoşuna giden ne acaba sirk var sanki uff cok sinirlendim su hamilelik boyunca kaynanalari alıp kuzey kutbuna yerleştirsinler ya hatta lohusalıkta da uzak olsunlar olabildiğince
Hollandadan abim ve ailesi geldi bu aksam. Trtde su savaşları progrminda görmüş su kuyusu actrmyi. Leon adına su kuyusu actircam Afrikada dedi bana en güzel hediye oldu bu aksam zaten 1 tanecik abişim var erkek dayiya benzer durumu yaşanırsa ve eşime de benzerse ooo yandimm
Hollandadan abim ve ailesi geldi bu aksam. Trtde su savaşları progrminda görmüş su kuyusu actrmyi. Leon adına su kuyusu actircam Afrikada dedi bana en güzel hediye oldu bu aksam zaten 1 tanecik abişim var erkek dayiya benzer durumu yaşanırsa ve eşime de benzerse ooo yandimm
bisi desem sasarsiniz. hastanede sancilarimin cok yuksek oldugu zamanlar. surekli nst baglaniyr odamda. geldi bunlar. kp tam 4 saat odam da oturdu. nst takilinca da ... boyle cinsgiller. dusunmek istemiyrm ama eski ettikleri ile bunlar birlesince dellenme seviyem artiyor.
Ayyy daha fazla costurmamak icin bisey yazmiyodum ama sunu okuyunca hayret ettim yahu odada ne isi war ben anlamadimki neyse yine de sakin ol cunku sinirlendikce sancinnartar canim birak bosver evin ayri yurdun ayri yapip yapacaklari bu kadad
Ayyy daha fazla costurmamak icin bisey yazmiyodum ama sunu okuyunca hayret ettim yahu odada ne isi war ben anlamadimki neyse yine de sakin ol cunku sinirlendikce sancinnartar canim birak bosver evin ayri yurdun ayri yapip yapacaklari bu kadad
Çok güzel tabi yaa.. Hep güzel zamanlarda bir araya gelirsinz inşallah.. Valla kardeş anne baba eş evlat.. Yani bunlar insanın kalbinin en derininde Allah sağlık mutluluk versin hepsine insan yaş aldıkça ailenin kıymetini değerini anlıyor.. Kardeş candır bebelere kardeş yapın kızlar
Çok güzel tabi yaa.. Hep güzel zamanlarda bir araya gelirsinz inşallah.. Valla kardeş anne baba eş evlat.. Yani bunlar insanın kalbinin en derininde Allah sağlık mutluluk versin hepsine insan yaş aldıkça ailenin kıymetini değerini anlıyor.. Kardeş candır bebelere kardeş yapın kızlar
Bir hafta daha dayansa yaramaz daha kolay olur herşey biraz önce banu çiftçinin haftalik videosunu izledim 34. Hafta sonunda ciğer gelişimi fln tamamlamıyormuş ztn iğne de yapildin sen hakkinda hayırlısı ne ise o olsun cnm ikinizde sağlıklı bir şekilde atlatın bu süreci ins