2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım gerekirse acilden fln git iki gün daha nsl dayanican ins çabucak geçer önemsiz birseydir
Teşekkür ederim canım.. Ya ben de geçici bir incinme diye düşündüm evde çok hareket de etmiyorum hani geçsin diyerekten ama bugün çıktım sokağın başından eve zor geldim dedim tamam bu geçecek gibi değil inanki ya dayanırım pazartesiye kadar

Yok mu başka çocuğu o ilgilensin senin durumunda ortada sonuç ta ilgiye bakıma ihtiyacın var düşüncesiz insanlar ya takma kafaya cnm ya kendini duşun sen sakin ol stres yapma
yok cnm. tek cocuk. o yuzden cocuklari gibi degil de mallari gibi goruyorlar.
Valla Sancı olunca insan geriliyor zaten ister istemez can acıyınca tabi.. Sabır mabır kalmıyor ama sen bebişe odaklan inşallah gider tatiline de kafan rahatlar en azından..
amin kuzum.
sence laftan anliyorlar mi... kv diyorki, bizde yoktu boyle seyler. babanin cok hosuna gitti...

yok cnm. tek cocuk. o yuzden cocuklari gibi degil de mallari gibi goruyorlar.
amin kuzum.

sence laftan anliyorlar mi... kv diyorki, bizde yoktu boyle seyler. babanin cok hosuna gitti...
Allahim beyinsiz ya hoşuna giden ne acaba sirk var sanki uff cok sinirlendim su hamilelik boyunca kaynanalari alıp kuzey kutbuna yerleştirsinler ya hatta lohusalıkta da uzak olsunlar olabildiğince

Hollandadan abim ve ailesi geldi bu aksam. Trtde su savaşları progrminda görmüş su kuyusu actrmyi. Leon adına su kuyusu actircam Afrikada dedi bana en güzel hediye oldu bu aksam zaten 1 tanecik abişim var erkek dayiya benzer durumu yaşanırsa ve eşime de benzerse ooo yandimm

Maşallah ne kadar hoş bir düşünce taktir ettim vallahi

Ayyy daha fazla costurmamak icin bisey yazmiyodum ama sunu okuyunca hayret ettim yahu odada ne isi war ben anlamadimki neyse yine de sakin ol cunku sinirlendikce sancinnartar canim birak bosver evin ayri yurdun ayri yapip yapacaklari bu kadad

Çok güzel bi hediye

Karnımı sevdi bir de Leon oğlum sesimi tani bak ben her zaman burda yokum unutma dayini dedi cok garip hissettim aile olmak guzel degl mi
Çok güzel tabi yaa.. Hep güzel zamanlarda bir araya gelirsinz inşallah.. Valla kardeş anne baba eş evlat.. Yani bunlar insanın kalbinin en derininde Allah sağlık mutluluk versin hepsine insan yaş aldıkça ailenin kıymetini değerini anlıyor.. Kardeş candır bebelere kardeş yapın kızlar

Hahaha bak tam.yerinden vurdun hee hafızamı kaybedersem 2. Olur

Amin cnm.
Kesilmedi hic bugun. Bir fiil kasmaya devam. Yurtmuyor tas oluyor karnim.
Bir hafta daha dayansa yaramaz daha kolay olur herşey biraz önce banu çiftçinin haftalik videosunu izledim 34. Hafta sonunda ciğer gelişimi fln tamamlamıyormuş ztn iğne de yapildin sen hakkinda hayırlısı ne ise o olsun cnm ikinizde sağlıklı bir şekilde atlatın bu süreci ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…