Burdayimmm kuzucuk..takipteyim sizi merak etmeyin okumadan gecermiyim hiç sayfaları.. sonra dan toplu okumak zor oluyor
gün gün takipteyim sizi yani..kampa ben gitmedim eşim gitmişti hafta sonu o gelince erikliye gittik biz keşana..uzak yol çekecek halim.olmadigindan bizim sipaya değişiklik olsun diye anca buraya kadar gelebildim ki o bile yetti bana..4 saatlik yolda 3 kere mola veren bi bizizdir heralde..ayaklar oldu davul.1 saatten fazla oturayım kas katı kesiliyor..daha bide bunun temmuz sıcağı var..napıcaz bakalım.. alıntı yapamadım ama.hepinizi okudum alışverişler çok güzell.. yıkama ütüleme işleri tam.gaz devam. Aferim.size..Bende hayırlısıyla.pazartesi oğlumun kaydını yaptırdıktan sonra başlayacağım.artik hayırlısıyla.. sonda dan bahsetmişsiniz hiç korkulacak bisey değil.. sezeryan da bayılınca takılıyor anlamıyorsunuz çıkartırken de hissetmiyorsunuz bile korkmayın o yüzden..
Rzgr14 sende gerçek ten peygamber sabri var heralde nen çoktan patlardım heralde senin yerinde olsam..muslin örtü bende hiç almadım oğlum da da gerek duymadım.acikcasi ama.kis çocuğuydu..buda zaten yaz sonuna denk geliyor penye battaniye yeterli bence..
Birde bu nickler değişti bi tek aklımda kalan suanlık alesta
diğerlerini bi belli edin tekrardan kendinizi bana