2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet cnm. 34 bitmesi onemli ama dr bastan beri 34un bitecegini pek dusunmedi. 1 hafta daha lazim bize :)

Kızlar kordon kanı bagisi hakkında bilgisi olan var mı nsl oluyor bağış yapmak icin ne yapmak gerekiyor diye ?
Belirli hastanelerde dogum yaparsan bagis olarak aliyorlarmis. Ankarad hacettepe ya da ankara unv hastanelerinde dogum yapman kosuku varmis cnm.

Acaba başka yerdede var mı her gittiğimde unutuyorum doktoruma sormayı yarın git cem tekrar unutmam ins çok istiyorum böyle birşey yapmayı imkan olursa eğer

amin cnm.ama dayanamiyorum artik. pazartesiydi randevu yarina aldim. duramayacagim artik.

Yok artık..Göbegin acik yatarken ve sancı cekerken adam yanindami durdu 4 saat?

Ayy kendimi nasıl belli etsem bilemedim

Günaydın kızlar, hıckırık tuttu sanırım minigimi ona uyandım.

R Rzg14 senin kayınvalide kayınpeder tam cahilmiş, hiç canını sıkma. zaten streslisin belki de stres sana sancı yaptırıyordur. Eşine söyle seni uzak tutsun mümkünse. Sen kendine ve yaramaz kızına odaklan doktor randevu alman iyi olmuş,dayanamıyorsan yapacak bir sey yok cnm.

Günaydınlar
Nasıl bu saatte uyanırım ben ya
Kendime çok kızgınım, hafta içi hep hafta sonu uyuyabileceğim derken, 1 saattir uyuyamıyorum

R Rzg14 Kayınvalidelerin gelinlerle yarışmalarının sebebini eşlerinden bizim kadar değer görmemiş olmaları olarak yorumluyorum ben. Yoksa akıl alır şey mi koca kadının bu yaptıkları. Sen sakin olmaya çalış, maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor de, görmemeye çalış canım benim

ikisi de universite mezunu. jkisi de emekli. o zaman ne demis aralarimiz "okumak cahilligi alir, eseklik bakidir"....
bakalim bir gideyim artik cnm. belki normal der belki sorun var. ben suan kendi kendime ne oldugunu anlamiyrm cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…