Simran_
canım çok geçmiş olsun eşinde hemen toparlar inşlh :) yanlız değilsin bak ben hala bırak yıkama ütülemeyi daha eksiklerim bile var, hallolur hayırlısıyla inşlh. @greyfurt_ o göz rengi beni de düşündürüyor bizim taraf hep mavi yeşil gözlü dayısı da yeşil gözlü bende yeil gözlüyüm eşim ela. oğlan dayıya çeker hesabı yapıyorum benimde genler ağır basarsa birazda eşimden alırsa çıkarır mıyım acaba bir mavi yeşil göz
Günaydın güzel anneler serin bir İstanbul sabahı ne güzel allahımmm o ne sıcaktı bunalımdı ya bu sabah esintisi beni benden aldı yazı böyle geçirseydik nolurdu güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım
Bunları da geçen gün koyucaktım buraya da üşengeçlikten koyamadım. Herşey yıkandı ütülendi boş yerler bile kaldı bide o kadar eşya aldık nasıl kaldı anlamadım. neyse hediyeler de derken dolar herhalde
Gezmeliler gibi olanları askıya astım
Diğerlerinide şifonyere koydum günlük badiler altlar falan
Sana da günaydın rotoskolyoz. Ne zamandir aramizda yoktun. Dünkü yaya ve arabali gezmemin bedelini almaya mi geldin? Ne kadar da alacakli bir hastalik.
Simran_
canım çok geçmiş olsun eşinde hemen toparlar inşlh :) yanlız değilsin bak ben hala bırak yıkama ütülemeyi daha eksiklerim bile var, hallolur hayırlısıyla inşlh. @greyfurt_ o göz rengi beni de düşündürüyor bizim taraf hep mavi yeşil gözlü dayısı da yeşil gözlü bende yeil gözlüyüm eşim ela. oğlan dayıya çeker hesabı yapıyorum benimde genler ağır basarsa birazda eşimden alırsa çıkarır mıyım acaba bir mavi yeşil göz
Valla olur mu olur baya da varmış renkli göz
Benim eşimin tarafı komple maviş kendi tarafım öyle değil bakalım kız babaya çeker hesabı Ümit’im var gibi olur inşallah
Günaydınnn ❤
Bugün sepet beşik almaya gidicemm ordan günüm var ona gidicem allah bana kolaylık versinn kızlar Iikuayko
geçmiş olsun yat uzan biraz canım
11de ablam almaya gelecek, annemlerin dogum hediyesini almaya gidecegiz. Yatinca geçmiyor zaten, bel sirt kaslarimi kuvvetlendirmem lazim. Dogumdan sonra bu ise yoneleyim ben (yapmadi)