2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla olur mu olur baya da varmış renkli göz
Benim eşimin tarafı komple maviş kendi tarafım öyle değil bakalım kız babaya çeker hesabı Ümit’im var gibi olur inşallah
Benim taraf komple öyle de babanın genleri ağır basarsa bilemicem :) gerçi ultrasyonda herkes babanın kopyası diyor ben her ne kadar benzetemesem de

Hayırlı sabahlar kızlar.Malesef içimdeki temizlik aşkını durduramıyorumBi çekmece gördüm mü direk düzeltmeye kalkıyorum,oturduğum yerde kendme yapcak iş arıyorum Normalde böyle değildm nasıl bu hale geldim blmyorm

Benim taraf komple öyle de babanın genleri ağır basarsa bilemicem :) gerçi ultrasyonda herkes babanın kopyası diyor ben her ne kadar benzetemesem de
Bence dogunca bi seye benzemeyecekler zaten. Aylar sonra anliycaz kime cekmis.
Bi kiz arkadasim kocasinin kopyasini dogurdu, cok siniri bozuluyordu cocugun menseine dair sıfır tüyo, sadece baba belli

Bi kiz arkadasim kocasinin kopyasini dogurdu, cok siniri bozuluyordu cocugun menseine dair sıfır tüyo, sadece baba belli
aynen doğduklarında hesi bir zamanla oturacak herşeyleri :) otururken de birazda bizim aileninde etkisi olsun istiyor insan :)

Ulannn sabah sabah agrim.var insan moral.istiyor bakiyorum bir .oka benzemicek uZaylı alien dogurcaz yorumuuu
gamze3587 bayildimmmm.minnos kizla.super.olcak
@greyfurt_ hepsi buradada sepet besik 400 tldi tekstil.cibinlik dahil fiyat bak.herkes memnundu ben.park.yatak almasam onu alirdim

@greyfurt_

Hep aranızdayım zaten gizli takipdedikodumu yapıyor musunuz acaba diye kaçırır mıyım hic
Seni ben p harfiyle baslayan baska biri var onunla karistiriyorum hatta dun aklima geldi dedim girmiyo sanki ama o p harfli diger kisiyi gorunce onu sen saniyorum o olmayinca da seni o saniyorum suan ne yazdigimdan kendimde bisey anlamadim insallah okurken bi anlam cikarirsin

Pisay var bide bi arkadaş daha var yurtdışından yeni turkiyeye gelen nickini yazamadım ben seni anladım umarım sende beni anlarsın

Ben hamileliğin başından beri tiroid ilacı kullanıyorum canım.Bence randevunu bekleme doktoruna git.İlaçla hemen düzeliyor merak etme.

Kizlar dun ozel hastanenin bu sefer gebe okulu vardi bu adet sancisi gbi agri oluyo ya hem rahim kendini hazirliyomus hem de idrar yolu enfeksiyonu da olabilirmis... Bi tane prof geldi o da cocuk hastaliklari uzmaniymis yenidogan da goz temizligi islak gazli bezle yapilir pamukla degil dedi kulagi temizlerken icine kurcalamayin dedi... İlk 3 ay cocuk nebzaman isterse emzirij 3 aydan sonra siniri siz koymaya baslayin dedi ilk 3 ay gece gunduz ayrimi yokmus, kesinlikle yuzustu yatirmayin ani bebek olumlerine yol aciyo dedi... Diyetisyen geldi lohusalikta sekerli kompostonun sute etkisi yokmus kilo olarak doner dedi ilk 6 ay diyete girmeyi kesinlikle onermiyoruz dedi kendime gore onemli notlar bunlardi heee ebe geldi 2 tane gecelik sart dedi sanci gelince egzersiz falan gosterdi de onlar biraz hikaye kismi neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…