Valla olur mu olur baya da varmış renkli göz
Benim eşimin tarafı komple maviş kendi tarafım öyle değil bakalım kız babaya çeker hesabı Ümit’im var gibi olur inşallah
Hayırlı sabahlar kızlar.Malesef içimdeki temizlik aşkını durduramıyorumBi çekmece gördüm mü direk düzeltmeye kalkıyorum,oturduğum yerde kendme yapcak iş arıyorum Normalde böyle değildm nasıl bu hale geldim blmyorm
Bence dogunca bi seye benzemeyecekler zaten. Aylar sonra anliycaz kime cekmis.
Bi kiz arkadasim kocasinin kopyasini dogurdu, cok siniri bozuluyordu cocugun menseine dair sıfır tüyo, sadece baba belli
Hayırlı sabahlar kızlar.Malesef içimdeki temizlik aşkını durduramıyorumBi çekmece gördüm mü direk düzeltmeye kalkıyorum,oturduğum yerde kendme yapcak iş arıyorum Normalde böyle değildm nasıl bu hale geldim blmyorm
Bi kiz arkadasim kocasinin kopyasini dogurdu, cok siniri bozuluyordu cocugun menseine dair sıfır tüyo, sadece baba belli
Ulannn sabah sabah agrim.var insan moral.istiyor bakiyorum bir .oka benzemicek uZaylı alien dogurcaz yorumuuu gamze3587
bayildimmmm.minnos kizla.super.olcak @greyfurt_ hepsi buradada sepet besik 400 tldi tekstil.cibinlik dahil fiyat bak.herkes memnundu ben.park.yatak almasam onu alirdim
Baby Bee Cosy Kademeli Anne Yanı Doğal Sepet Beşik Krem en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Günaydın arkadaşlar dün sağlık ocağında yapılan testte tiroid hormonları düşük çıktı daha önceki testlerde böyle bir şeyden bahsedilmemisti Dr kontrolune var biraz aranızda bu durumda.olan var mı
Günaydınnn ❤
Bugün sepet beşik almaya gidicemm ordan günüm var ona gidicem allah bana kolaylık versinn kızlar Iikuayko
geçmiş olsun yat uzan biraz canım
Seni ben p harfiyle baslayan baska biri var onunla karistiriyorum hatta dun aklima geldi dedim girmiyo sanki ama o p harfli diger kisiyi gorunce onu sen saniyorum o olmayinca da seni o saniyorum suan ne yazdigimdan kendimde bisey anlamadim insallah okurken bi anlam cikarirsin
Seni ben p harfiyle baslayan baska biri var onunla karistiriyorum hatta dun aklima geldi dedim girmiyo sanki ama o p harfli diger kisiyi gorunce onu sen saniyorum o olmayinca da seni o saniyorum suan ne yazdigimdan kendimde bisey anlamadim insallah okurken bi anlam cikarirsin
Günaydın arkadaşlar dün sağlık ocağında yapılan testte tiroid hormonları düşük çıktı daha önceki testlerde böyle bir şeyden bahsedilmemisti Dr kontrolune var biraz aranızda bu durumda.olan var mı
Kizlar dun ozel hastanenin bu sefer gebe okulu vardi bu adet sancisi gbi agri oluyo ya hem rahim kendini hazirliyomus hem de idrar yolu enfeksiyonu da olabilirmis... Bi tane prof geldi o da cocuk hastaliklari uzmaniymis yenidogan da goz temizligi islak gazli bezle yapilir pamukla degil dedi kulagi temizlerken icine kurcalamayin dedi... İlk 3 ay cocuk nebzaman isterse emzirij 3 aydan sonra siniri siz koymaya baslayin dedi ilk 3 ay gece gunduz ayrimi yokmus, kesinlikle yuzustu yatirmayin ani bebek olumlerine yol aciyo dedi... Diyetisyen geldi lohusalikta sekerli kompostonun sute etkisi yokmus kilo olarak doner dedi ilk 6 ay diyete girmeyi kesinlikle onermiyoruz dedi kendime gore onemli notlar bunlardi heee ebe geldi 2 tane gecelik sart dedi sanci gelince egzersiz falan gosterdi de onlar biraz hikaye kismi neyse