2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aaa cok uzuldum Allah sifasini versin insallah hastane ortaminda toparlar kendini

Gelişiminin durmasnın sebebi neymiş peki canım?Allah ın izniyle düzelir merak etme.

Canım ALLAH razı olsun baya aydınlatıcı şeyler yazmışsın işten dolayı gidemiyorum ben iyi oldu öğrendikçe yazarsan sevinirim

canım ikiz olduğu için normal o zaman herhalde. inşallah düzelir doktorlar tedbir amaçlı vurcaklar iğneyi inşallah erken olmaz

Allah korusun hepinizi canim. allahin izniyle toparlayacak minisin. Lutfen kendini germemeye calis. Zor biliyorum ama sakinligini korumaya calis canim.

Allah korusun hepinizi canim. allahin izniyle toparlayacak minisin. Lutfen kendini germemeye calis. Zor biliyorum ama sakinligini korumaya calis canim.
Inş cnm ins herşey yolundayken birden problem çıkınca baya sarstı şaşırttı bizi olacak olana çare yok hayırlısı ne ise o olsun hepimiz içinde sen gidebildin mi doktora senin durumun nsl

canım ikiz olduğu için normal o zaman herhalde. inşallah düzelir doktorlar tedbir amaçlı vurcaklar iğneyi inşallah erken olmaz
Inş cnm evet ikizlerde oluyormuş genelde doktor 35 i tamamlasak iyi dedi ama bakalım Allahtan ümit kesilmez hakkımız da hayirlisi belki de zamnında gelirler herşey düzelir de

Günaydın kızlar herkese iyi haftasonları

ikicicek-birbocek canım geçmiş olsun üzme sakın kendini hastanedesin doktorların müdahalesiyle hayırlı haberlerle geleceksin inşallah dua ediyoruz sana ve bebişlerine canım bizi haberdar et

Zeytinliii canim çok geçmiş olsun

I ikuayko canım sana da çok geçmiş olsun dinlen bol bol

R Rzg14 stres sana yaramaz canım boşver kv hiç takmamaya çalış inş biran önce giderler yazlığa rahat edersin sende

Oyu kuzumm gecmis olsun..neden öyle oluyormuş ki bi neden söyledi mi..

Sonuna kadar zorluyorum galiba gitmek istemiyorum yaa napcak ki bu halde bana diyorum kendime
Bolca ev yoğurdu yesen, soda ve kabak çekirdeği tüketsen belki faydası olur. Bir de sert zemine asla oturma.
Yuzde bes ihtimal falan da olsa oluyor ya. Dedem nenem kahverengi, amcam babam yesil. Ben ve esim ela. Kizimiz mavi.
Karı koca ela gözlü olduğu zaman çocuklarının her birinin göz rengi farklı oluyor. Benim akrabalarda var öyle. Yengemin 4çocuğu var. 1.nin yeşil, 2.nin mavi, 3.nün ela, 4.nün kahverengi gözleri

Benimki kahverengi, eşimin mavi, oğlumunki de mavi oldu, bakalım ikinci ne olucak.

Simran_ canım çok geçmiş olsun eşinde hemen toparlar inşlh :) yanlız değilsin bak ben hala bırak yıkama ütülemeyi daha eksiklerim bile var, hallolur hayırlısıyla inşlh.
Canım teşekkür ederim daha iyi çok şükür Aynen öyle hallolur herşey inşallah bakalım

Inşallah gelişir cnm gelişmezse 34 haftalık degilmisin bisey olmaz inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…