Bi halt vermeyecekler onu anladik da ne lazim onu da soyleyemediler.
Stor perdelerimi haftasonu ben de yıkadım. Balkona serip, ıslattım, beyaz sabunladım, uzun saplı fırçalardan vardı evde onla fırçaladım. Durulayıp astım, mis gibi oldu. 2 stor perde yarım saat sürdü, sürmedi. Yorgunluğu da olmadı pek :)gunaydin kizlarr.. ise gider gibi erkenden uyandim.. kahvaltimi yaptim magazin izliyomm.. bu hafta derin temizlik yapacagim inş.. perdelerden baslayacagim bugun.. stor gunesliklerim var onlari nasil temizlicem onu dusunuyomm.. halilari da yikamaya gonderdim..
bugun muayenesi olan annelere de guzel haberlerle donmelerini diliyorum...
Ay ben başkasının yanında emziremem herhalde, “lütfen çıkar mısınız” derim kesin.zaten mumkunse kimsenim yaninda gigsunuzu direk gostermeyim nazar deger
valla ben kizimi 2 bucuk yil emzurdum kimse tenimi bile görmedi ucunu faln birakim
hele kaynnaya Allah muhafaza
Hemşireler de bilgisiz olsa gerekBi halt vermeyecekler onu anladik da ne lazim onu da soyleyemediler.
Demek kimse gidip sormamıs hemşirelere, anlamayarak baktilar yüzüme.
Maşallah ne hamarat hatunlar var, eline sağlıkStor perdelerimi haftasonu ben de yıkadım. Balkona serip, ıslattım, beyaz sabunladım, uzun saplı fırçalardan vardı evde onla fırçaladım. Durulayıp astım, mis gibi oldu. 2 stor perde yarım saat sürdü, sürmedi. Yorgunluğu da olmadı pek :)
Ben de yuksek ihtimal kasnak seklinde kapi susu yaptirip hastaneye goturmeyip odasinda duvara asacağım. Kapisina asmayacagim
Bende girmedim canım daha bu hafta gireceğimYa herkes nts girmiş sanırım, benim herşeye normal diyen doktorum nts sokmadı
Kafam o kadae karışık ki hiç anlam veremedim tekrar vurmasına2 kere yapılıyor 34. Haftadan sonra gerek olmuyor diye okumuştum canım
34. Haftada ne gerek var ki zaten vuruldu 34de ciğer gelişimi tamamlanıyosorun yok cnm..genelde 32-34 haftalarda baslar. ben riskliyim diye 30 da girdim ki iyiki girdim. doguyormus benim zibidik.
korkma cnm. kullan ilaclarini.
yok cnm..toplam 2 doz. benimkini 24 saat arayla yapmisti. dogdu dogacak oldugu icin kisa aralikla yapilmisti.
Allahim agiz tadiyla kullanmani nasib etsin cnm. melegin icin de sabir versin.
aaa duymadim ben 3.cu igneyi.
kesin kan eksildi sende cnm.
sukur cnm. antibiyotik 7gun kullandirildi bana. kesenjn erken acilma ihtimaline karsi enfeksiyondan korumak icinmis. sen acele etme eve gidecegim diye. kal hastanede lutfen.
Kabin valize hazırladım benim bebişimin eşimin kıyafetlerini koydum canımKızlar hastaneye giderken valiz mi kullanacaksınız bebek çantası tarzı mı karar veremedim kabin boy valiz mi çanta mı daha rahat olur yerleştirmeye başlayacağım artık gözüm korktu
gunaydin kizlarr.. ise gider gibi erkenden uyandim.. kahvaltimi yaptim magazin izliyomm.. bu hafta derin temizlik yapacagim inş.. perdelerden baslayacagim bugun.. stor gunesliklerim var onlari nasil temizlicem onu dusunuyomm.. halilari da yikamaya gonderdim..
bugun muayenesi olan annelere de guzel haberlerle donmelerini diliyorum...
Kesin karşında kide der ki sanki bi meme onda varAy ben başkasının yanında emziremem herhalde, “lütfen çıkar mısınız” derim kesin.
6 tane olsaydı ben de cesaret edip yıkayamayabilirdim. Takıp çıkarma işi evin erkeğinde zatenMaşallah ne hamarat hatunlar var, eline sağlıkbende 6 tane var, onları sök çıkar yıka kurut tak uğraştığımı düşünemiyorum
“alooo, stor perdelerimi yıkatacaktım ben, bugun alır mısınızz???”
Ayy benim de yıkamam lazım sabun olarak ne kullandınız su izi falan kaldı mı6 tane olsaydı ben de cesaret edip yıkayamayabilirdim. Takıp çıkarma işi evin erkeğinde zaten
Sen gecen hastaneye falan gitmemis miydin? Ne misafir agirlamasi?!?!
Her erkek anasi kizlari kiskaniyor
Eline sağlık
Nasılsın?
Benim kendi esyalarim oyle de minicik seyleri konmari yapamadim. Sagina ceviriyosun olmuyor soluna ceviriyorsun olmuyor
ikicicek-birbocek nasilsin? Hastanedesin hala değil mi?
@Rzg14 seni sormuyorum, kapilara dayanan Turkler gibi senin kız zaten. Alıştık artık ona
Okudugum kadariyla hepimizin uyku kalitesi düşmeye başladı. Dun mercimek kadarlardi bugün analarin vücutlarını ele gecirdiBoyut olarak bilmiyorum canım ben çarşıda bir toptancidan almıştımGünaydın güzel hamişler
Hastane çantasını hazırlarken gruplandırıp kilitli poşetlere koyuyoruz ya hani. Bunun en büyük boyu nedir bilen var mı. Kutu üstünde yazan ebat neydi sizin kullandıklarınızın
Bende kendimi odaya kitleleri düşünüyorum öyle honk diye girip bakmasınlarAy ben başkasının yanında emziremem herhalde, “lütfen çıkar mısınız” derim kesin.
Normal beyaz sabun, Hacı Şakir :)Ayy benim de yıkamam lazım sabun olarak ne kullandınız su izi falan kaldı mı
Aynen canım, mahremiyet de kalmıyor malesef, görüyoruz çevreden Doğum yapmış kadının odasına zart diye giren çıkan.. sütü var mı görecem diye başında bekleyen. Çok ayıplıyorum. zaten karşımdakine göstereceksem sütyensiz gezerim dimiKesin karşında kide der ki sanki bi meme onda varbende rahat edemem öyle şeylerde neden herkez görsün benim.bilmem nerelerimi..mahremiyet diye bisey var..emzirme.isini bile dışarıda ya araba da yapardım (ki arabanın camini film ile kaplatdık bu yuzden) avm lerde de emzirme odalarında yapardım.o işi.. ama tabi çoğu kişi emzirme örtüsü ile heryerde yapiyor..
Kesinlikle kilitlemek lazımBende kendimi odaya kitleleri düşünüyorum öyle honk diye girip bakmasınlar
Onlar birer mucizekızlar girip yazamadım. Ancak bakabiliyorum. Bebekler hala yoğun bakımdalar 36 haftaya tamamlayacaklar hastanede. Çok kilo kaybettiler malesef. Kızımız zaten düşük ağırlıklıydı biraz daha ciddi durumu. Ama doktorlar iyi diyor. Sadece zamana ihtiyaçları var. Kendini hazırla hemen çıkmayacaksınız dediler. Bulunduğum yerde güzel bir şansım var ama. Hastanede kalabiliyorum, bebekleri istediğim zaman görbiliyorum ve onlarla istediğim kadar vakit geçirebiliyorum. Bazen saatlerce göğsümde uyuyorlar. Muhteşem... Ayrıca sütüm çok güzel geliyor. İlk bir kaç gün mama desteği aldılar ama şu an gıdaları sadece benim sütümden hazırlanıyor. Eve dinlenmeye gittiğimde de stok yapıp toptan getiriyorum. Süper oluyor.
Umarım en kısa sürede toparlanırlar ve bir an önce hep beraber evimize gidebiliriz. Dua etmeyi unutmayın. Ben yokken umarım doğuran olmamıştır. Çocuklarınızı içinizde tutunHepinize sağlıklı vakitli doğumlar.
Benimkiler de krem zebra şeklinde bende deneyeyim bakalım çok teşekkülerNormal beyaz sabun, Hacı Şakir :)
Daha önceden bulaşık sabunuyla yıkıyordum o da oluyor ama beyaz sabun daha iyi sonuç verdi.
Benim yıkadıklarımın biri beyaz zebraydı, diğeri de krem düz standart stor perdeydi, su izi kalmıyor ama kumaşın türünden türüne değişiklik gösterir mi bilemem. Ketenimsi storlar oluyor onları denemedim hiç.
Aradım cnm kanatlı hayvanlara bakmiyoruz sadece kedi köpeğe bakıyoruz dediler cinsler ya sanki kuş hayvan değilHemde hemen geliyorlar merak etme sabahtan ararsın durumu da izah edersin gelirler hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?