2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Serin bir sabahtan günaydınnnn...

I ikuayko masallah mutluya.. hastane ne verirse versin sen önlemini al bence , sen gidince “kalmamış” diyecekleri tutar bir de, en iyisi ne gerekiyorsa götürmek.

L labfaresi maşallah canım, toparlanacaklar az kaldı, sağlıkla çıkarsınız evinize inş.

Bi halt vermeyecekler onu anladik da ne lazim onu da soyleyemediler.
Demek kimse gidip sormamıs hemşirelere, anlamayarak baktilar yüzüme.

Stor perdelerimi haftasonu ben de yıkadım. Balkona serip, ıslattım, beyaz sabunladım, uzun saplı fırçalardan vardı evde onla fırçaladım. Durulayıp astım, mis gibi oldu. 2 stor perde yarım saat sürdü, sürmedi. Yorgunluğu da olmadı pek :)

zaten mumkunse kimsenim yaninda gigsunuzu direk gostermeyim nazar deger
valla ben kizimi 2 bucuk yil emzurdum kimse tenimi bile görmedi ucunu faln birakim
hele kaynnaya Allah muhafaza
Ay ben başkasının yanında emziremem herhalde, “lütfen çıkar mısınız” derim kesin.

I ikuayko ya kapıyı süsleyeceklerine başka bir şey verselermiş keşke.
Şu dünyadaki en gereksiz şey o kapı süsü bence. Ben de herkesin kapı süsü olacak bizim kapı gariban kalmasın diye yaptıracağım. Bir şey beğenemedim, beğendiklerim 4 haftadan önce olmaz dedi, strese girdim vallahi o yüzden.

Bi halt vermeyecekler onu anladik da ne lazim onu da soyleyemediler.
Demek kimse gidip sormamıs hemşirelere, anlamayarak baktilar yüzüme.
Hemşireler de bilgisiz olsa gerek bebeği giydirecek olan kişiye tam takım bir hastane çıkışı ve bebek bezi vereceğim ben. Mama önlüğünden ağız mendiline, altlı üstlü takımından iç zıbın-patikli tulumuna her şeyi içinde o takımın. Ay o eksik, ay bu eksik demezler en azından. Onlar nasıl giydirirse artık. Geriye kalan da zaten kişisel ihtiyaçlarımız oluyor. Olsa da bitse artık, bir an önce atlatmak istiyorum o süreci..

Maşallah ne hamarat hatunlar var, eline sağlık bende 6 tane var, onları sök çıkar yıka kurut tak uğraştığımı düşünemiyorum

“alooo, stor perdelerimi yıkatacaktım ben, bugun alır mısınızz???”

Ben de yuksek ihtimal kasnak seklinde kapi susu yaptirip hastaneye goturmeyip odasinda duvara asacağım. Kapisina asmayacagim

Ya herkes nts girmiş sanırım, benim herşeye normal diyen doktorum nts sokmadı
Bende girmedim canım daha bu hafta gireceğim

2 kere yapılıyor 34. Haftadan sonra gerek olmuyor diye okumuştum canım
Kafam o kadae karışık ki hiç anlam veremedim tekrar vurmasına

34. Haftada ne gerek var ki zaten vuruldu 34de ciğer gelişimi tamamlanıyo

Kızlar hastaneye giderken valiz mi kullanacaksınız bebek çantası tarzı mı karar veremedim kabin boy valiz mi çanta mı daha rahat olur yerleştirmeye başlayacağım artık gözüm korktu
Kabin valize hazırladım benim bebişimin eşimin kıyafetlerini koydum canım

Eşim söktü hepsini attı balkona bi güzel yıkadı ben sadece su açtım kapattım

Ay ben başkasının yanında emziremem herhalde, “lütfen çıkar mısınız” derim kesin.
Kesin karşında kide der ki sanki bi meme onda varbende rahat edemem öyle şeylerde neden herkez görsün benim.bilmem nerelerimi..mahremiyet diye bisey var..emzirme.isini bile dışarıda ya araba da yapardım (ki arabanın camini film ile kaplatdık bu yuzden)avm lerde de emzirme odalarında yapardım.o işi.. ama tabi çoğu kişi emzirme örtüsü ile heryerde yapiyor..

6 tane olsaydı ben de cesaret edip yıkayamayabilirdim. Takıp çıkarma işi evin erkeğinde zaten

Ayy benim de yıkamam lazım sabun olarak ne kullandınız su izi falan kaldı mı
Normal beyaz sabun, Hacı Şakir :)
Daha önceden bulaşık sabunuyla yıkıyordum o da oluyor ama beyaz sabun daha iyi sonuç verdi.
Benim yıkadıklarımın biri beyaz zebraydı, diğeri de krem düz standart stor perdeydi, su izi kalmıyor ama kumaşın türünden türüne değişiklik gösterir mi bilemem. Ketenimsi storlar oluyor onları denemedim hiç.

Aynen canım, mahremiyet de kalmıyor malesef, görüyoruz çevreden Doğum yapmış kadının odasına zart diye giren çıkan.. sütü var mı görecem diye başında bekleyen. Çok ayıplıyorum. zaten karşımdakine göstereceksem sütyensiz gezerim dimi elalemin laflarına uyacak olursak işimiz çok zor valla, gerçekten kadın kadının düşmanı. Kendileri aynı süreci yaşamamış gibi bencilce davranıyorlar ya, lohusa depresyonu bundan oluyor bence. Normalde de lafımı esirgemeyen biriyim, çıkar mısınız dışarı diye uyarırım kırılan kırılsın umrumda olmaz.

Onlar birer mucize inşallah senin sütünle nasıl da toparlanıp büyüyecek ler inanamicaksın Allah sağlıkla kucağında evine dönmeyi nasip etsin canım

Benimkiler de krem zebra şeklinde bende deneyeyim bakalım çok teşekküler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…