2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaaa masallah valla dogumunu boyle anlatan bi seni gordum niye bizim mahalledeki teyzeler gbi ballandirmiyosun soyle ikindim boyle sanci cektim vs tadini cikariyolar walla anlatirkenn
Amaann yaşıyon bitiyo bi anlık bi acı ne kırk saat anlatiyim bacım acıdı mı acıdı ama geçti mi geçti ee sonuç pamuş Pamuş bebeler Allah yardım ediyor yaa geçecek ve bitecek deyin o an gelince en iyi destekçimiz yine biziz geçecek ve unutucam bunları deyin ve mutlu sonu hayal edin..

Babaannem amcamı tarlada doğurmuş var böyle örnekler ama eskiler 9 ay yerine oturmuyor, bizim gibi risk olup yatmıyorlar ki
Napsın kadın tarlada sıcağı sıcağına çalışırken gelivermşş bebiş ama eskiler de yazık bi naz yapamadılar bu konuda evde sessiz sedasız tek başlarına ne doktor ne bişey..

Ne guzel valla masal gbi konusuyon evet insallah saglikla aliriz kucagimiza onemli olan mutlu son

Yoktu işte, ben hamile kalmak için bile 1 sene uğraştım, eskilerde risk yoktu bizim her şeyimiz riskli
Hayır bebeğim
Elbette gelisen teknoloji, gida kalitemizdeki düşüş vs dogurganliga bir darbe vurdu ama risk yoktu demeyelim cunku doktora gitmek yoktu. Biz ayda 1 gidiyoruz en azindan.
Gecmiste de düşük vs orani cok yuksek. Uzun sure hamile kalmazsan da kuma veya bosanma zaten.

gecmis olsun cnm. fikrim yok benim ;(

Mümkündür kansızlık halsizlik de yapıyor çok tansiyonunu ölçtürsen bi

Gecmis olsun olabilir kansizliktan

Maşallah maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…