2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayy inanmiyoruumm nasil bilmezsin doktor hediyesi sacma bence onun isi o degl mi meslegi bu niye beni dogurttu diye hediye vereyim ayol
9 ay nazimi cekti surekli taciz ediyorum whatsappten soruyorum kadın ne cekti arkadaş bence haketti yatak ne ayak google bile çaresiz kaldi sorgulama karşısında

Dün gece sıcak bastı bana hiç uyuyamadım . Tavan vantilatörü bile fayda etmedi acayip daral geldi en son salona geçip klimanın altında uyumuşum. Şu an düşünemiyorum anlattığın ortamda olmayı
Okurken terledim
Ah, vallahi
Günaydın tatlış anneler,
Gece 537385o483 kere uyandıktan sonra sabah oldu
Vallahi bu gece ben de hiç uyuyamadım. Sağa dönüyorum, sola dönüyorum, yatağın diğer ucuna geciyorum, ters tarafa yatıyorum, yok arkadaş yokkk. Hava da öyle aşırı sıcak filan değildi ama nem mi vardı yoksa bana mı sıcak bastı anlamadım. Yana dönerken göbeğim eziliyor zaten hiiiiiççç rahat edemedim. En son saat 5.30 du ben daha dönüp duruyordum. Bebeğimi de huzursuz ettim döne döne o da tekmelemeye başladı. Ana olmak çok zormuş be dedim bu gece.
Yaa uyuyamayan analari gorunce cok üzülüyorum ben dana gibi uyuyorum gobegime yastik basima da 2 yastik hafif dik sekilde yatiyorum. Max gece 2 kere lavaboya kalkiyorum.
Maşallah de kuzumm, nazar değmesin Senin kız uslu olacak, annesini hep uyutacak belli

Bak ne kadar güzel kullanıyor insan valla benim görümce de geçen ay doğum yaptı kullanamadıkları sana yollicam dedi yolla dedim Vala zaten hemen büyüyorlar ilk aylar.. İyi yapıyon. Benim oğlanın küçülmeüşlerini az giymişleri eltimin oğluna veriyorum o da kullanıyor geri dönüşüm binevi

Haftaya canim... 35e 1gun kala
Bişiy de kalmamışss inşallah doğurmazsın kız o zamana kadarbenim de kız kardeşim bi bomba attı ortaya diyor ist3meye gelecekler ama senden korkuyorum doğurursun diyededim kusura bakma ben bu halde nisan falan yaptırmam bu koca göbekle ne giyicem ben..gelsinler istesinler ama nişan ekimde olur dedim

9 ay nazimi cekti surekli taciz ediyorum whatsappten soruyorum kadın ne cekti arkadaş bence haketti yatak ne ayak google bile çaresiz kaldi sorgulama karşısında
Ahahaha kiyamam ama senin ki haketmis yazik benm doktorun numarasi bile yok bende.
Google kim kopek ya bunu bile bilemiyosa gozumden düştü

Ben de ben de çok sıcaktı gece bi baktım su gibi olmuşum resmen kalktım elimi yüzümü yıkadım yastığı değiştirdim üstümü hep çıkardım esen pencere tarafına geçtim sonra uyudum miss

Bana da bizim gelinden geliyor 9 aylık yeğenim var kuculenler hooop bana kıyafet derdi çok olmucak o yüzden oğlumdan da var..bide gelinle çıktığımız dan kendi zevkime gore aldırıyorum yegeniminkileri nede olsa geri dönüşüm bana olacak diye

Ben de gecelik giymiştim göbeğime kadar açtım. Şimdi Doğumdan sonra evde anneler kayınvalideler varken nasıl oramı buramı açarak yatacağım onu düşünüyorum

Bazrn basiyor afaganlar oyle umarim her gecen boyle olmaz kuzum
Ay insallah hepimizin bebisleri uslu olur

Oo hep bebek için değil işte süs püs lohusa için özel nevresim takımı diktirilir bizde de gösterişli gelen giden olacak diye.. Ama tabi ben kullanmicam bunda da kimvurduya gitti bu bebenin tüm gösterişleri

Ben de gecelik giymiştim göbeğime kadar açtım. Şimdi Doğumdan sonra evde anneler kayınvalideler varken nasıl oramı buramı açarak yatacağım onu düşünüyorum
Kız bebiş ten hep bu yanmalar bebiş ten sonra sönücez inşallah merak etme öyle açmıycaz bi yerleri

Oo hep bebek için değil işte süs püs lohusa için özel nevresim takımı diktirilir bizde de gösterişli gelen giden olacak diye.. Ama tabi ben kullanmicam bunda da kimvurduya gitti bu bebenin tüm gösterişleri
Gördüm kalsin aman eksik kalsin ben memnunum pikemden yatagimdan nevresimimden girmesinler yatak odama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…