Ayy inanmiyoruumm nasil bilmezsinLohusa yatagi nedir ya ? Doktor hediyesinden sonra şaşırmam diyordum erken konuşmuşum honk
Aynen rahat oluyor valla ne diyimmm.yalan mı diyimmmKayarak iniyon desene.. Desteksiz
Haftaya canim... 35e 1gun kalaDüğün ne zamandı
9 ay nazimi cekti surekli taciz ediyorum whatsappten soruyorum kadın ne cekti arkadaş bence hakettiAyy inanmiyoruumm nasil bilmezsindoktor hediyesi sacma bence onun isi o degl mi meslegi bu niye beni dogurttu diye hediye vereyim ayol
Dün gece sıcak bastı bana hiç uyuyamadım . Tavan vantilatörü bile fayda etmedi acayip daral geldi en son salona geçip klimanın altında uyumuşum. Şu an düşünemiyorum anlattığın ortamda olmayıKızlar bugun arkadaşımın doğumuna gittim. Öncelikle çok sağlıklı bir kızımız oldu. 51cm 3200gram doğmuş. Ama nasıl küçük bişey❤ Birkez daha anladım sıcaktan nefret ediyorum. Odada cam açmıyorlar bebek üşütürmüş diyeperde yok güneş komple odada. Anne giymiş uzun kollu pijamayı üzerinede pike almış. Kadını gördükçe ben terledim. Bebeği kat kat giydirmişler yetmemiş birde battaniyeye sarmışlar, oda yetmemiş birinin kucağına verirken polar battaniyeye sarıp veriyorlar. Kafası terden ıslanmış zavallımın bayılmış sıcaktan uyanmıyor oturduğum yerde sıcaktan bunalıma girdim 5 dk da
Ah, vallahiOkurken terledim
Günaydın tatlış anneler,
Gece 537385o483 kere uyandıktan sonra sabah oldu
Vallahi bu gece ben de hiç uyuyamadım. Sağa dönüyorum, sola dönüyorum, yatağın diğer ucuna geciyorum, ters tarafa yatıyorum, yok arkadaş yokkk. Hava da öyle aşırı sıcak filan değildi ama nem mi vardı yoksa bana mı sıcak bastı anlamadım. Yana dönerken göbeğim eziliyor zaten hiiiiiççç rahat edemedim. En son saat 5.30 du ben daha dönüp duruyordum. Bebeğimi de huzursuz ettim döne döne o da tekmelemeye başladı. Ana olmak çok zormuş be dedim bu gece.Gece 2.30da hala saga sola dönüyordum. Uykum da var ama uyuyamadim. Yan yatinca karnim aciyor, sırt üstü yatinca zaten nefes almak zor. Salonda yatinca yumusak diye gomuluyorum karnim sorun olmuyor bu sefer sabah belim agriyor.
Koza yapicam kendime, gircem 2 ay sonra çöküp dogurucam.
Maşallah de kuzumm, nazar değmesinYaa uyuyamayan analari gorunce cok üzülüyorumben dana gibi uyuyorum gobegime yastik basima da 2 yastik hafif dik sekilde yatiyorum. Max gece 2 kere lavaboya kalkiyorum.
Bak ne kadar güzel kullanıyor insan valla benim görümce de geçen ay doğum yaptı kullanamadıkları sana yollicam dedi yolla dedim Vala zaten hemen büyüyorlar ilk aylar.. İyi yapıyon. Benim oğlanın küçülmeüşlerini az giymişleri eltimin oğluna veriyorum o da kullanıyor geri dönüşüm bineviAyy evet ya oğlumdan kalanları elerken bi arkadaşın tanıdığına gönderdim bazı ayı tutmayanları kadın ne çok sevinmiş giydirip resmini atmış falan mutlu olmuştum ise yaradı diye..şimdi bende fazlası ni hep ona yollicam
Bişiy de kalmamışss inşallah doğurmazsın kız o zamana kadarHaftaya canim... 35e 1gun kala
Ahahaha kiyamam ama senin ki haketmis yazik9 ay nazimi cekti surekli taciz ediyorum whatsappten soruyorum kadın ne cekti arkadaş bence hakettiyatak ne ayak google bile çaresiz kaldi sorgulama karşısında
Ben de ben de çok sıcaktı gece bi baktım su gibi olmuşum resmenDün gece sıcak bastı bana hiç uyuyamadım . Tavan vantilatörü bile fayda etmedi acayip daral geldi en son salona geçip klimanın altında uyumuşum. Şu an düşünemiyorum anlattığın ortamda olmayı
Ah, vallahi
Vallahi bu gece ben de hiç uyuyamadım. Sağa dönüyorum, sola dönüyorum, yatağın diğer ucuna geciyorum, ters tarafa yatıyorum, yok arkadaş yokkk. Hava da öyle aşırı sıcak filan değildi ama nem mi vardı yoksa bana mı sıcak bastı anlamadım. Yana dönerken göbeğim eziliyor zaten hiiiiiççç rahat edemedim. En son saat 5.30 du ben daha dönüp duruyordum. Bebeğimi de huzursuz ettim döne döne o da tekmelemeye başladı. Ana olmak çok zormuş be dedim bu gece.
Maşallah de kuzumm, nazar değmesinSenin kız uslu olacak, annesini hep uyutacak belli
Bana da bizim gelinden geliyor 9 aylık yeğenim var kuculenler hooop bana kıyafet derdi çok olmucak o yüzden oğlumdan da var..bide gelinle çıktığımız dan kendi zevkime gore aldırıyorum yegeniminkileri nede olsa geri dönüşüm bana olacak diyeBak ne kadar güzel kullanıyor insan valla benim görümce de geçen ay doğum yaptı kullanamadıkları sana yollicam dedi yolla dedim Vala zaten hemen büyüyorlar ilk aylar.. İyi yapıyon. Benim oğlanın küçülmeüşlerini az giymişleri eltimin oğluna veriyorum o da kullanıyor geri dönüşüm binevi
Ben de gecelik giymiştim göbeğime kadar açtım. Şimdi Doğumdan sonra evde anneler kayınvalideler varken nasıl oramı buramı açarak yatacağım onu düşünüyorumBen de ben de çok sıcaktı gece bi baktım su gibi olmuşum resmenkalktım elimi yüzümü yıkadım yastığı değiştirdim üstümü hep çıkardım esen pencere tarafına geçtim sonra uyudum miss
Dün gece sıcak bastı bana hiç uyuyamadım . Tavan vantilatörü bile fayda etmedi acayip daral geldi en son salona geçip klimanın altında uyumuşum. Şu an düşünemiyorum anlattığın ortamda olmayı
Ah, vallahi
Vallahi bu gece ben de hiç uyuyamadım. Sağa dönüyorum, sola dönüyorum, yatağın diğer ucuna geciyorum, ters tarafa yatıyorum, yok arkadaş yokkk. Hava da öyle aşırı sıcak filan değildi ama nem mi vardı yoksa bana mı sıcak bastı anlamadım. Yana dönerken göbeğim eziliyor zaten hiiiiiççç rahat edemedim. En son saat 5.30 du ben daha dönüp duruyordum. Bebeğimi de huzursuz ettim döne döne o da tekmelemeye başladı. Ana olmak çok zormuş be dedim bu gece.
Maşallah de kuzumm, nazar değmesinSenin kız uslu olacak, annesini hep uyutacak belli
Oo hep bebek için değil işte süs püs lohusa için özel nevresim takımı diktirilir bizde de gösterişli gelen giden olacak diye.. Ama tabi ben kullanmicam bunda da9 ay nazimi cekti surekli taciz ediyorum whatsappten soruyorum kadın ne cekti arkadaş bence hakettiyatak ne ayak google bile çaresiz kaldi sorgulama karşısında
Buldum pinterestten ayyy ben daralirim o ne dantel falan yok bacım saygı duyuyorumAhahaha kiyamam ama senin ki haketmis yazikbenm doktorun numarasi bile yok bende.
Google kim kopek ya bunu bile bilemiyosa gozumden düştü
Kız bebiş ten hep bu yanmalar bebiş ten sonra sönücez inşallah merak etme öyle açmıycaz bi yerleriBen de gecelik giymiştim göbeğime kadar açtım. Şimdi Doğumdan sonra evde anneler kayınvalideler varken nasıl oramı buramı açarak yatacağım onu düşünüyorum
Gördüm kalsin aman eksik kalsinOo hep bebek için değil işte süs püs lohusa için özel nevresim takımı diktirilir bizde de gösterişli gelen giden olacak diye.. Ama tabi ben kullanmicam bunda dakimvurduya gitti bu bebenin tüm gösterişleri
Lohusa teri diye bisey var diyollaaaKız bebiş ten hep bu yanmalar bebiş ten sonra sönücez inşallah merak etme öyle açmıycaz bi yerleri
Olur muu donk diye dalıcaklar odaya kaçışın yokGördüm kalsin aman eksik kalsinben memnunum pikemden yatagimdan nevresimimden girmesinler yatak odama
Senn susss sabah sabah vallahi daraldim ayyyyy her gune bir elementLohusa teri diye bisey var diyollaaa
O emzirirken oluyo yatarken çok yanmıyo insan ayy nasıl terliyor insan ama gerçekten tüm ödem öyle çıkıyor sankiLohusa teri diye bisey var diyollaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?