Benimki dantelsiz yine ezik ezik takilicamBuldum pinterestten ayyy ben daralirim o ne dantel falan yok bacım saygı duyuyorum
sıkı durcak bişi yok kuzum. benim anam serdi. bebek mevlüdünde o gelinlik örtümü. kendisini ben 4 yıllık evliliğimde 3 kere gördüm.Kizlar sıkı durun cok sacma bi konu ortaya aticam; lohusa yatağı hazırlama
Babanem tutturdu dogumunda yatagina ne sericez diyebenm de nisanliyken benim sectigim kv min aldigi krem renkli bi pike takimim vardi tac dan daha kutusyla duruyo hic kullanmadim. Onu sereriz dedim kirilmasin diye amaaa off cok gereksiz yahu
Bebek 40 cikmadan ziyaret olmuyor derlerOlur muu donk diye dalıcaklar odaya kaçışın yok
Iyi bari sevindim bu atesimiz sönsün artikO emzirirken oluyo yatarken çok yanmıyo insan ayy nasıl terliyor insan ama gerçekten tüm ödem öyle çıkıyor sanki
Kizlar sıkı durun cok sacma bi konu ortaya aticam; lohusa yatağı hazırlama
Babanem tutturdu dogumunda yatagina ne sericez diyebenm de nisanliyken benim sectigim kv min aldigi krem renkli bi pike takimim vardi tac dan daha kutusyla duruyo hic kullanmadim. Onu sereriz dedim kirilmasin diye amaaa off cok gereksiz yahu
HahaBana da bizim gelinden geliyor 9 aylık yeğenim var kuculenler hooop bana kıyafet derdi çok olmucak o yüzden oğlumdan da var..bide gelinle çıktığımız dan kendi zevkime gore aldırıyorum yegeniminkileri nede olsa geri dönüşüm bana olacak diye
İnşallah sönerizKız bebiş ten hep bu yanmalar bebiş ten sonra sönücez inşallah merak etme öyle açmıycaz bi yerleri
Ayyyy yavrum.kinamasinlar şaşalı değil diyeBenimki dantelsiz yine ezik ezik takilicam
Annen kendi eserini konuşturmak isteyebilir ben yaptırdım babındabizim buralarda da yaparlar o yuzden ben kafamda ne serecegimi dusundum karacadan aldigim hic kullanmadigim cok guzel bir set vardi pikeli yatak örtülü tam takim su yesili renginde onu serin diyecegim. Annem kıllık yapip ceyizcinin yaptigi dantelli pike takimini da sermek isteyebilir cunku bir kac kere dogumunda da bunu sereriz demisligi var.
Kesinlikle.Oh oh sağolsun arkadaşın güle güle kullanınnvalla böyle ihtiyaç olmayanlar ihtiyacı olanlara ulaştırabilse ne güzel oluyor..
Kesin dantelli pike takımı serilecekbizim buralarda da yaparlar o yuzden ben kafamda ne serecegimi dusundum karacadan aldigim hic kullanmadigim cok guzel bir set vardi pikeli yatak örtülü tam takim su yesili renginde onu serin diyecegim. Annem kıllık yapip ceyizcinin yaptigi dantelli pike takimini da sermek isteyebilir cunku bir kac kere dogumunda da bunu sereriz demisligi var.
gece kont drakula çıkmış içindenİnşallah sönerizAğustos nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Bide bana bu hamilelikte bişiler oldu sıcak basınca sinirleniyorum tuhaf bi şekilde. Yanımda kim varsa sataşıyorum hemen. Eşim gece benim bacak arama koyduğum yastığımı almış, bi baktım sarılarak yatıyo. Uyandırdım “çok sıcak zaten yatamıyorum bide sen bacak yastığımı almışsın” diye kızdım, adamı salona gönderdim. Yarım saat sonra ben de gittim salona yattığı koltuktan kaldırdım , “burda ben yatcam klima buraya direkt vuruyo sen diğer koltuğa geç” garibim ya, ağzını açmadı. Her sabah öper sarılır öyle gider, baktım sessizce kapıyı çekerek gidiyo bu sabah. Akşama gönlünü alayım bari.
sıkı durcak bişi yok kuzum. benim anam serdi. bebek mevlüdünde o gelinlik örtümü. kendisini ben 4 yıllık evliliğimde 3 kere gördüm.
1) ev yerleştirilirken serildi
2) balayı dönüşü gördüm
3) oğlumun mevlüdünde
İnşallah sönerizAğustos nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Bide bana bu hamilelikte bişiler oldu sıcak basınca sinirleniyorum tuhaf bi şekilde. Yanımda kim varsa sataşıyorum hemen. Eşim gece benim bacak arama koyduğum yastığımı almış, bi baktım sarılarak yatıyo. Uyandırdım “çok sıcak zaten yatamıyorum bide sen bacak yastığımı almışsın” diye kızdım, adamı salona gönderdim. Yarım saat sonra ben de gittim salona yattığı koltuktan kaldırdım , “burda ben yatcam klima buraya direkt vuruyo sen diğer koltuğa geç” garibim ya, ağzını açmadı. Her sabah öper sarılır öyle gider, baktım sessizce kapıyı çekerek gidiyo bu sabah. Akşama gönlünü alayım bari.
Masallah prensese son haftalar eşitlenir o korkma gelisimi normale binerKızlar benim bebiş 2400 gr. olmuş ben 34+1 im ama kafası 36+5 çıktı ben normal dogum düşünüyordum biraz zor galiba bu durumda şimdi nst deyim ilk defa girdim bakalım ne çıkacak. Doktor bundan sonra haftada 1 gelip nst gireceksin dedi
Ahahahaha saclarim beyazladı yaEfelihayat şoklardan şok begeniyordu
Benm hic olmadi gelinlik yatak örtüm bi ortu aldim beyaz etrafi hafif gupurlu zaradan. Onu da bi kere serdik. Mevlutte de mi seriliyo allam neyseki mevlud yapmicaz
Ben de senin gibi sadece şık krem rengi bi pike takimim var onu sericem ama hakkimizda hayirlisi artikbizim buralarda da yaparlar o yuzden ben kafamda ne serecegimi dusundum karacadan aldigim hic kullanmadigim cok guzel bir set vardi pikeli yatak örtülü tam takim su yesili renginde onu serin diyecegim. Annem kıllık yapip ceyizcinin yaptigi dantelli pike takimini da sermek isteyebilir cunku bir kac kere dogumunda da bunu sereriz demisligi var.
O yastığı her boş bulduğunda benim eşimde kapıyorİnşallah sönerizAğustos nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Bide bana bu hamilelikte bişiler oldu sıcak basınca sinirleniyorum tuhaf bi şekilde. Yanımda kim varsa sataşıyorum hemen. Eşim gece benim bacak arama koyduğum yastığımı almış, bi baktım sarılarak yatıyo. Uyandırdım “çok sıcak zaten yatamıyorum bide sen bacak yastığımı almışsın” diye kızdım, adamı salona gönderdim. Yarım saat sonra ben de gittim salona yattığı koltuktan kaldırdım , “burda ben yatcam klima buraya direkt vuruyo sen diğer koltuğa geç” garibim ya, ağzını açmadı. Her sabah öper sarılır öyle gider, baktım sessizce kapıyı çekerek gidiyo bu sabah. Akşama gönlünü alayım bari.
Kız çatlar teyzeler ablalar kırkı bekler mi onlar akın akın geliyorlarBebek 40 cikmadan ziyaret olmuyor derlerne isleri var yahuuu odamda ayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?