2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sıkı durcak bişi yok kuzum. benim anam serdi. bebek mevlüdünde o gelinlik örtümü. kendisini ben 4 yıllık evliliğimde 3 kere gördüm.
1) ev yerleştirilirken serildi
2) balayı dönüşü gördüm
3) oğlumun mevlüdünde

bizim buralarda da yaparlar o yuzden ben kafamda ne serecegimi dusundum karacadan aldigim hic kullanmadigim cok guzel bir set vardi pikeli yatak örtülü tam takim su yesili renginde onu serin diyecegim. Annem kıllık yapip ceyizcinin yaptigi dantelli pike takimini da sermek isteyebilir cunku bir kac kere dogumunda da bunu sereriz demisligi var.

Haha aferin kız akıllıca.. Sağolsunlar Vala çok iyi oluyo

Kız bebiş ten hep bu yanmalar bebiş ten sonra sönücez inşallah merak etme öyle açmıycaz bi yerleri
İnşallah söneriz Ağustos nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Bide bana bu hamilelikte bişiler oldu sıcak basınca sinirleniyorum tuhaf bi şekilde. Yanımda kim varsa sataşıyorum hemen. Eşim gece benim bacak arama koyduğum yastığımı almış, bi baktım sarılarak yatıyo. Uyandırdım “çok sıcak zaten yatamıyorum bide sen bacak yastığımı almışsın” diye kızdım, adamı salona gönderdim. Yarım saat sonra ben de gittim salona yattığı koltuktan kaldırdım , “burda ben yatcam klima buraya direkt vuruyo sen diğer koltuğa geç” garibim ya, ağzını açmadı. Her sabah öper sarılır öyle gider, baktım sessizce kapıyı çekerek gidiyo bu sabah. Akşama gönlünü alayım bari.

Annen kendi eserini konuşturmak isteyebilir ben yaptırdım babında

Oh oh sağolsun arkadaşın güle güle kullanınn valla böyle ihtiyaç olmayanlar ihtiyacı olanlara ulaştırabilse ne güzel oluyor..
Kesinlikle.
Aldığım herşeyi ben de benden sonra hamile kalanlara ulaştırırım diye düşünerek alıyorum. O kadar iyi geliyor ki.
Kendi kıyafetlerimi bile vereceğim.Çalışan hamileye çok lazım oluyor çeşitlilik.

Kesin dantelli pike takımı serilecek

Kızlar benim bebiş 2400 gr. olmuş ben 34+1 im ama kafası 36+5 çıktı ben normal dogum düşünüyordum biraz zor galiba bu durumda şimdi nst deyim ilk defa girdim bakalım ne çıkacak. Doktor bundan sonra haftada 1 gelip nst gireceksin dedi

gece kont drakula çıkmış içinden

Efelihayat şoklardan şok begeniyordu
Benm hic olmadi gelinlik yatak örtüm bi ortu aldim beyaz etrafi hafif gupurlu zaradan. Onu da bi kere serdik. Mevlutte de mi seriliyo allam neyseki mevlud yapmicaz

Ayy çok güldüm valla çok haklısın geriliyor insan canından rahatsız oluyor yaa napalım.. Kaptırma yastığı tabi kız senin yastığa ihtiyacın var kaçar gibi gitmiş yazık al tabi al gönlünü

Masallah prensese son haftalar eşitlenir o korkma gelisimi normale biner

Efelihayat şoklardan şok begeniyordu
Benm hic olmadi gelinlik yatak örtüm bi ortu aldim beyaz etrafi hafif gupurlu zaradan. Onu da bi kere serdik. Mevlutte de mi seriliyo allam neyseki mevlud yapmicaz
Ahahahaha saclarim beyazladı ya

Ben de senin gibi sadece şık krem rengi bi pike takimim var onu sericem ama hakkimizda hayirlisi artik

O yastığı her boş bulduğunda benim eşimde kapıyor Doğumdan sonra o kullanacak herhalde
Ben de sinirleniyorum. Seni çok iyi anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…