Ayyy dalarımKız çatlar teyzeler ablalar kırkı bekler mi onlar akın akın geliyorlar
Ahhh canım keşke öyle olsa o işler, 40 değil daha 4 çıkmadan eve doluşacaklar. 40 çıktıktan sonra da iadeyi ziyaret 40 gezmesine çıkılıyo. Ama bence çıkmayalım çok gereksiz ömrümde böyle saçma adet görmedimBebek 40 cikmadan ziyaret olmuyor derlerne isleri var yahuuu odamda ayyyy
Maşallah bebişine canımm, bu doktorların da sezaryen yapmak için klasik bahanesi zaten “kafası büyük” . Kafasındaki kemikler kaynamamış oluyor ordan çıkamaması için bir neden yok yani. 4,5 kg üstü bir bebek olsa neyse... İnşallah gönlünden geçen şekilde olur.Kızlar benim bebiş 2400 gr. olmuş ben 34+1 im ama kafası 36+5 çıktı ben normal dogum düşünüyordum biraz zor galiba bu durumda şimdi nst deyim ilk defa girdim bakalım ne çıkacak. Doktor bundan sonra haftada 1 gelip nst gireceksin dedi
Napsın lar hanımlar size sarılamıyolsr onlar da yastığa satılıyolar benim ki de aynı şekilde yorgan bulmuş kendine bu ne sıcakta diyorum e ona sarılıcam sana yanaşamıyorum diyoO yastığı her boş bulduğunda benim eşimde kapıyorDoğumdan sonra o kullanacak herhalde
Ben de sinirleniyorum. Seni çok iyi anlıyorum.
Aman Allahım gecen duyar gibi oldum o iadeyi ziyareti aman kalsin ne olur daraldim ben gidiyorum sistimmmmm adetleri çıksın düğünde yapmadim bunda hic yapmam başlarım bu ise ayyy dellendimAhhh canım keşke öyle olsa o işler, 40 değil daha 4 çıkmadan eve doluşacaklar. 40 çıktıktan sonra da iadeyi ziyaret 40 gezmesine çıkılıyo. Ama bence çıkmayalım çok gereksiz ömrümde böyle saçma adet görmedim
Maşallah bebişine canımm, bu doktorların da sezaryen yapmak için klasik bahanesi zaten “kafası büyük” . Kafasındaki kemikler kaynamamış oluyor ordan çıkamaması için bir neden yok yani. 4,5 kg üstü bir bebek olsa neyse... İnşallah gönlünden geçen şekilde olur.
Yaa nasil alabilir senin bacak arasi yastigini yaa agir kusurlu bi hareket sonuna kdr arkandayim! serin yere yatmak nedir ayrica da pes ! Onun senin gonlunu almasi lazimİnşallah sönerizAğustos nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Bide bana bu hamilelikte bişiler oldu sıcak basınca sinirleniyorum tuhaf bi şekilde. Yanımda kim varsa sataşıyorum hemen. Eşim gece benim bacak arama koyduğum yastığımı almış, bi baktım sarılarak yatıyo. Uyandırdım “çok sıcak zaten yatamıyorum bide sen bacak yastığımı almışsın” diye kızdım, adamı salona gönderdim. Yarım saat sonra ben de gittim salona yattığı koltuktan kaldırdım , “burda ben yatcam klima buraya direkt vuruyo sen diğer koltuğa geç” garibim ya, ağzını açmadı. Her sabah öper sarılır öyle gider, baktım sessizce kapıyı çekerek gidiyo bu sabah. Akşama gönlünü alayım bari.
emin misinEfelihayat şoklardan şok begeniyordu
Benm hic olmadi gelinlik yatak örtüm bi ortu aldim beyaz etrafi hafif gupurlu zaradan. Onu da bi kere serdik. Mevlutte de mi seriliyo allam neyseki mevlud yapmicaz
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın normal sezaryen farketmez iyi olun yeter düşünme öyle şeyler..Kızlar benim bebiş 2400 gr. olmuş ben 34+1 im ama kafası 36+5 çıktı ben normal dogum düşünüyordum biraz zor galiba bu durumda şimdi nst deyim ilk defa girdim bakalım ne çıkacak. Doktor bundan sonra haftada 1 gelip nst gireceksin dedi
Şimdiden böyleyse lohusalıkta ne çıkacak bilmiyorumgece kont drakula çıkmış içinden
Ayy çok güldüm valla çok haklısın geriliyor insan canından rahatsız oluyor yaa napalım.. Kaptırma yastığı tabi kız senin yastığa ihtiyacın var kaçar gibi gitmiş yazık al tabi al gönlünü
Kaptırmayalım yastıkları, gitsinler başka yastık alsınlarO yastığı her boş bulduğunda benim eşimde kapıyorDoğumdan sonra o kullanacak herhalde
Ben de sinirleniyorum. Seni çok iyi anlıyorum.
Neeee yorgan mı??!!?!? Ayyhhh bana yine sıcak basıyoNapsın lar hanımlar size sarılamıyolsr onlar da yastığa satılıyolar benim ki de aynı şekilde yorgan bulmuş kendine bu ne sıcakta diyorum e ona sarılıcam sana yanaşamıyorum diyo
Masallah bebisine ❤ ins nst de sancin cikmaz. Belli olmaz usg de ölçümler net olmuyo diyolar hem belki senin çatın uygundur. Hayirlisiyla saglikla dogsun da.Kızlar benim bebiş 2400 gr. olmuş ben 34+1 im ama kafası 36+5 çıktı ben normal dogum düşünüyordum biraz zor galiba bu durumda şimdi nst deyim ilk defa girdim bakalım ne çıkacak. Doktor bundan sonra haftada 1 gelip nst gireceksin dedi
Yok kızmadı da triplerde Doğumu bekliyo garibimSenin açından desteklemese daha iyi o zaman. Eşinde seni anlayışla karşılar zaten :) kandırma kız açıkça söyle adama da yazık :) erkek canım :). Seninki kızdı diye hatırlıyorum :)
Ayy evet ya ben yanıyom sönüyom adam diyo ki yook hava çok güzelŞimdiden böyleyse lohusalıkta ne çıkacak bilmiyorum
Kaptırmayalım yastıkları, gitsinler başka yastık alsınlar
Neeee yorgan mı??!!?!? Ayyhhh bana yine sıcak basıyo
Bizim istanbulda pek kimsemiz yok kvler izmirde yaşıyor zaten. O yuzden muvaffak olacagima inaniyorum bu konudaemin misinmevlüt yapmıycan. ananın kaynananın haber var mı valla mevlüt iyi oluyor. herkes bir günde geliyor bitiyor öbür türlü parça parça tek seferde bitiyor mevlüt meselesi
şanslı seniBizim istanbulda pek kimsemiz yok kvler izmirde yaşıyor zaten. O yuzden muvaffak olacagima inaniyorum bu konuda
Geçen gece gene uyuyamıyorum. Eşimle de azıcık aramız limoni. Midem yanıyor şurubu getirir misin dedim uykudan uyandı gitti getirdi. Bende ona sinirliyim ya kaşık getirmemişsin dedim. Demedin ki dedi öyle iç dedi neyse içtim. Sonra aradan yarım saat geçti bebek çok hareket ediyor uyuyamıyorum diye uyandırdım. Ben Napabilirim dedi ve arkasını döndü uyudu. Yani sen Seninkini başının üstünde taşı bacım :))İnşallah sönerizAğustos nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Bide bana bu hamilelikte bişiler oldu sıcak basınca sinirleniyorum tuhaf bi şekilde. Yanımda kim varsa sataşıyorum hemen. Eşim gece benim bacak arama koyduğum yastığımı almış, bi baktım sarılarak yatıyo. Uyandırdım “çok sıcak zaten yatamıyorum bide sen bacak yastığımı almışsın” diye kızdım, adamı salona gönderdim. Yarım saat sonra ben de gittim salona yattığı koltuktan kaldırdım , “burda ben yatcam klima buraya direkt vuruyo sen diğer koltuğa geç” garibim ya, ağzını açmadı. Her sabah öper sarılır öyle gider, baktım sessizce kapıyı çekerek gidiyo bu sabah. Akşama gönlünü alayım bari.
Neden bunu yapmak zorundayız diye anneme sordum, yumurta toplayacakmışız. Dedim alırım ben yumurtacıdan ya bi koliAman Allahım gecen duyar gibi oldum o iadeyi ziyareti aman kalsin ne olur daraldim ben gidiyorum sistimmmmm adetleri çıksın düğünde yapmadim bunda hic yapmam başlarım bu ise ayyy dellendim
İşte bu!!! Bir hamileye nasıl davranması gerektiğini çok iyi bilen bir insan! Seni seviyorumYaa nasil alabilir senin bacak arasi yastigini yaa agir kusurlu bi hareket sonuna kdr arkandayim! serin yere yatmak nedir ayrica da pes ! Onun senin gonlunu almasi lazim
Canımmm, benim annem de benim kafadan. Olmasa da olur çok saçma diyo.emin misinmevlüt yapmıycan. ananın kaynananın haber var mı valla mevlüt iyi oluyor. herkes bir günde geliyor bitiyor öbür türlü parça parça tek seferde bitiyor mevlüt meselesi
Ben de bi arkadaştan dinledim. Üniversite arkadaşının bebeği için tebriğe gitmiş, kızcağız da emzirmeye çalışıyormuş o esnada ve bebek emmiyormuş. “Lütfen gider misin şu an” diye kovmuş bizim arkadaşı. Ama hiç alınmadım, anlıyorum psikolojisini dedi.Ben en çok lohusa depresyonunu merak ediyorum.
Bi arkadaşım ben kimseye elletmedim bebeği günlerce, panter gibi oldum kucağına alanın çekip kucağından alıyordum diyordu.Uzun zaman sonra depresyona girmiş olduğunu kabul etmişti.
Mülakat yaptığım bir aday da benim lohusa depresyonum ağır geçti.2. cocuğu düşünmüyorum demişti. Neden diye sorunca da gidip bankadan (6yıl önce) 5000 TL kredi çekip alışverişe gidip bir taksi alışveriş poşeti ile eve döndüm rahatladım demişti.
Çok merak ediyorum başımıza neler gelecek
Eger ki ben dogumdan sonra fiziki zorluk cok fazla yasarsam kesin girerim depresyona ve sinirli olurum diye dusunuyorum. Onun disinda basima neler gelicek ne yasayacagimi bende merakla bekliyorum. Umarim hicbirimiz depresyona girmeyizBen en çok lohusa depresyonunu merak ediyorum.
Bi arkadaşım ben kimseye elletmedim bebeği günlerce, panter gibi oldum kucağına alanın çekip kucağından alıyordum diyordu.Uzun zaman sonra depresyona girmiş olduğunu kabul etmişti.
Mülakat yaptığım bir aday da benim lohusa depresyonum ağır geçti.2. cocuğu düşünmüyorum demişti. Neden diye sorunca da gidip bankadan (6yıl önce) 5000 TL kredi çekip alışverişe gidip bir taksi alışveriş poşeti ile eve döndüm rahatladım demişti.
Çok merak ediyorum başımıza neler gelecek
Kıyamam ya, ne çok çekiyorlar bizden. Vallahi başka çatacak kimsemiz yok, çekmek zorundalar idare etsinler, sonra alırız gönülleriniGeçen gece gene uyuyamıyorum. Eşimle de azıcık aramız limoni. Midem yanıyor şurubu getirir misin dedim uykudan uyandı gitti getirdi. Bende ona sinirliyim ya kaşık getirmemişsin dedim. Demedin ki dedi öyle iç dedi neyse içtim. Sonra aradan yarım saat geçti bebek çok hareket ediyor uyuyamıyorum diye uyandırdım. Ben Napabilirim dedi ve arkasını döndü uyudu. Yani sen Seninkini başının üstünde taşı bacım :))
Insallah yirtarsin bacimşanslı seniben oğluma double mevlüt yaptım birde hem ankarada hem eşimin memleketi tekirdağda bunda nasıl olur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?