2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bebek 40 cikmadan ziyaret olmuyor derler ne isleri var yahuuu odamda ayyyy
Ahhh canım keşke öyle olsa o işler, 40 değil daha 4 çıkmadan eve doluşacaklar. 40 çıktıktan sonra da iadeyi ziyaret 40 gezmesine çıkılıyo. Ama bence çıkmayalım çok gereksiz ömrümde böyle saçma adet görmedim
Maşallah bebişine canımm, bu doktorların da sezaryen yapmak için klasik bahanesi zaten “kafası büyük” . Kafasındaki kemikler kaynamamış oluyor ordan çıkamaması için bir neden yok yani. 4,5 kg üstü bir bebek olsa neyse... İnşallah gönlünden geçen şekilde olur.

O yastığı her boş bulduğunda benim eşimde kapıyor Doğumdan sonra o kullanacak herhalde
Ben de sinirleniyorum. Seni çok iyi anlıyorum.
Napsın lar hanımlar size sarılamıyolsr onlar da yastığa satılıyolar benim ki de aynı şekilde yorgan bulmuş kendine bu ne sıcakta diyorum e ona sarılıcam sana yanaşamıyorum diyo

Aman Allahım gecen duyar gibi oldum o iadeyi ziyareti aman kalsin ne olur daraldim ben gidiyorum sistimmmmm adetleri çıksın düğünde yapmadim bunda hic yapmam başlarım bu ise ayyy dellendim

Yaa nasil alabilir senin bacak arasi yastigini yaa agir kusurlu bi hareket sonuna kdr arkandayim! serin yere yatmak nedir ayrica da pes ! Onun senin gonlunu almasi lazim

Efelihayat şoklardan şok begeniyordu
Benm hic olmadi gelinlik yatak örtüm bi ortu aldim beyaz etrafi hafif gupurlu zaradan. Onu da bi kere serdik. Mevlutte de mi seriliyo allam neyseki mevlud yapmicaz
emin misin mevlüt yapmıycan. ananın kaynananın haber var mı valla mevlüt iyi oluyor. herkes bir günde geliyor bitiyor öbür türlü parça parça tek seferde bitiyor mevlüt meselesi

Ben en çok lohusa depresyonunu merak ediyorum.
Bi arkadaşım ben kimseye elletmedim bebeği günlerce, panter gibi oldum kucağına alanın çekip kucağından alıyordum diyordu.Uzun zaman sonra depresyona girmiş olduğunu kabul etmişti.

Mülakat yaptığım bir aday da benim lohusa depresyonum ağır geçti.2. cocuğu düşünmüyorum demişti. Neden diye sorunca da gidip bankadan (6yıl önce) 5000 TL kredi çekip alışverişe gidip bir taksi alışveriş poşeti ile eve döndüm rahatladım demişti.
Çok merak ediyorum başımıza neler gelecek

Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın normal sezaryen farketmez iyi olun yeter düşünme öyle şeyler..

gece kont drakula çıkmış içinden
Şimdiden böyleyse lohusalıkta ne çıkacak bilmiyorum
O yastığı her boş bulduğunda benim eşimde kapıyor Doğumdan sonra o kullanacak herhalde
Ben de sinirleniyorum. Seni çok iyi anlıyorum.
Kaptırmayalım yastıkları, gitsinler başka yastık alsınlar
Napsın lar hanımlar size sarılamıyolsr onlar da yastığa satılıyolar benim ki de aynı şekilde yorgan bulmuş kendine bu ne sıcakta diyorum e ona sarılıcam sana yanaşamıyorum diyo
Neeee yorgan mı??!!?!? Ayyhhh bana yine sıcak basıyo

Masallah bebisine ❤ ins nst de sancin cikmaz. Belli olmaz usg de ölçümler net olmuyo diyolar hem belki senin çatın uygundur. Hayirlisiyla saglikla dogsun da.

Senin açından desteklemese daha iyi o zaman. Eşinde seni anlayışla karşılar zaten :) kandırma kız açıkça söyle adama da yazık :) erkek canım :). Seninki kızdı diye hatırlıyorum :)
Yok kızmadı da triplerde Doğumu bekliyo garibim arada küçük süprizler yapmıyo değilim Doğum günü yaklaştı artık o zaman yaparız bişeyler

emin misin mevlüt yapmıycan. ananın kaynananın haber var mı valla mevlüt iyi oluyor. herkes bir günde geliyor bitiyor öbür türlü parça parça tek seferde bitiyor mevlüt meselesi
Bizim istanbulda pek kimsemiz yok kvler izmirde yaşıyor zaten. O yuzden muvaffak olacagima inaniyorum bu konuda

Geçen gece gene uyuyamıyorum. Eşimle de azıcık aramız limoni. Midem yanıyor şurubu getirir misin dedim uykudan uyandı gitti getirdi. Bende ona sinirliyim ya kaşık getirmemişsin dedim. Demedin ki dedi öyle iç dedi neyse içtim. Sonra aradan yarım saat geçti bebek çok hareket ediyor uyuyamıyorum diye uyandırdım. Ben Napabilirim dedi ve arkasını döndü uyudu. Yani sen Seninkini başının üstünde taşı bacım :))

Aman Allahım gecen duyar gibi oldum o iadeyi ziyareti aman kalsin ne olur daraldim ben gidiyorum sistimmmmm adetleri çıksın düğünde yapmadim bunda hic yapmam başlarım bu ise ayyy dellendim
Neden bunu yapmak zorundayız diye anneme sordum, yumurta toplayacakmışız. Dedim alırım ben yumurtacıdan ya bi koli
Yaa nasil alabilir senin bacak arasi yastigini yaa agir kusurlu bi hareket sonuna kdr arkandayim! serin yere yatmak nedir ayrica da pes ! Onun senin gonlunu almasi lazim
İşte bu!!! Bir hamileye nasıl davranması gerektiğini çok iyi bilen bir insan! Seni seviyorum
Canımmm, benim annem de benim kafadan. Olmasa da olur çok saçma diyo.

Ben Mevlüt yapmıcam deyince kayınvalidem sinirden stresten kıpkırmızı oldu. Kadın kekeledi karşımda. “Nasıl, Mevlüt, olmadan olur mu, olmaz, mevlüt, şart...” derkennnnn eşim “anne biz istemiyoruz” diye kapatmaya çalıştı ama sanmıyorum konunun kapanacağınıhiç ama hiç istemiyorum... ben Mevlüt yapsam dahi bana parça parça da gelirler. İlk günden eve doluşacaklar diyorum bak. O gelenleri Mevlüt’te ikinci kez ağırlamış olucam yani
Ben de bi arkadaştan dinledim. Üniversite arkadaşının bebeği için tebriğe gitmiş, kızcağız da emzirmeye çalışıyormuş o esnada ve bebek emmiyormuş. “Lütfen gider misin şu an” diye kovmuş bizim arkadaşı. Ama hiç alınmadım, anlıyorum psikolojisini dedi.

Eger ki ben dogumdan sonra fiziki zorluk cok fazla yasarsam kesin girerim depresyona ve sinirli olurum diye dusunuyorum. Onun disinda basima neler gelicek ne yasayacagimi bende merakla bekliyorum. Umarim hicbirimiz depresyona girmeyiz

Kıyamam ya, ne çok çekiyorlar bizden. Vallahi başka çatacak kimsemiz yok, çekmek zorundalar idare etsinler, sonra alırız gönüllerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…