2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bu benim ufaklık çok feci vuruyor bana sandalyede oturamıyorum ya

Dün mülakatta aday erkekti. Çocuk karnımı görünce kekelemeye başladı. Konsantre olamadı yazık. Dedim yani artık masanın altına da saklayamıyorum çok büyüdü , siz bakmayın ona devam edin. Karnımda ne olduğu belli değil bıngıl bıngıl seriye bağlıyor bi de edepsiz.

kendimi gördüm ya bir an ben muhtemelen evi yakarim
yapmam canim yapmicam yumurta ne ya mevlut 40 banyosu ohoooooo kafalar kafalar

Yok kızmadı da triplerde Doğumu bekliyo garibim arada küçük süprizler yapmıyo değilim Doğum günü yaklaştı artık o zaman yaparız bişeyler
Adamlarda daraldı iyice ya onlara da yazık. Beni anlamıyorsun sen diyorum bende iki de birde tamam anlat dinliyorum diyor. Sikayetlerimi söylüyorum ee bunları şikayet edecek ne var diyor işte anlamadığın buradan belli diyorum. Tamamda bir hamile sen değilsin idare et diyor. Halbuki çok şikayet eden biri değilim. Dün komşularla kahve içerken sordular nasıl diye bende azıcık şikayet eder gibiydim. Bi zahmet sende şikayet et artık rahatla dediler. Çünkü bugüne kadar hep iyiyim bir sıkıntı yok demiştim :)) ne çok yazdım ya :)))

Kizlar hep mevlutten bahsetmsiniz mevlut yapilmasa o kadin grubundan kurtulamazsiniz ikincisi bi tavuklu pilavla kurtulmak varken vesit cesit kek borek yapilacak her gelene... Bidr ben sunu anliuorum 40 i cikana kadar bence eve gelinmemesinlazim aalinda 2 kere agirlaniyo ya bi nefes aldirinn isin o kisminindusununce aglicak gbi oluyorum ewin o kalabalikligini bebegin etrafinda gercekten kabus gbi

Geçmiş olsun canım ihmal etme bi görün doktora
Annen kendi eserini konuşturmak isteyebilir ben yaptırdım babında
Ben de senin gibi sadece şık krem rengi bi pike takimim var onu sericem ama hakkimizda hayirlisi artik

annem sereceğiz derse serilir uzerine laf ettirmez ... tartisma bitmistir...

Günaydın kızlar bende bugün buzluk doldurma işlemine başlıyorum 30 tane yufkayla neler neler yapıcam allah bilir tek değilim tabi annem ve kuzeni de yardıma gelecekler

Lohusa yatağı muhabbeti bizde de var annem çok hevesli yine her zaman ki gibi bende ses etmiyorum yapsın istediği gibi

Ben canımı sıkınca bi dahakine sen doğur diyorum
İşyerinde zaten yoruluyorum. Ayaklarım şişiyor. Eve gelince uzatmak istiyorum. Şikayetlerimden sıkılmış paşam.
Dedim ben de çok sıkıldım bu durumdan. Artık doğsun istiyorum ama olmuyor işte. Yattığım yerden kalkmak eziyet. Benden çekirdek istiyor dedim kıçımı kaldırabilsem benim canım neler istiyor bir bilsen
Kesinlikle artık bunaldılar, eskisi gibi değiller. Ama biz asıl şimdi ağırlaştık.

Canim yenek isini mesela nasil hallediyosun isle beraber ya da utuydu falan

Ben de benzer hareketler yapıyorum bazı geceler. Yüzünü dönme, sırtını dön, nefesin geliyor daha da sıcak oluyor. Yazık vallahi bizim ruh ve beden sağlığımıza göre uyumaya çalışıyorlar.

Çeyizinde pomponlu topuklu terliği olanlar lohusa seti sermekte zorunlu ve o mevlüt yapılacak kaçış yok.

ay yazık ya. benim bile dikkatim dağılıyor. ofiste biri birşey söylerken vurursa ya bir daha söyle anlamadım diyorum.

Canim yenek isini mesela nasil hallediyosun isle beraber ya da utuydu falan
Canım şimdi benim kocam çok sıkıntılı yemek konusunda. İŞten gelince yarım saat bilemedin 1 saat içinde yemeği yemek istiyor. Önceden pişmiş yemek istemiyor. Taze pişmiş olacak. Et yemekleri genelde ızgara, balık fırında yapıyorum. Sebzeleri önceden doğrayıp, soğan dahil saklama kabıyla dolaba koyuyorum. sadece pişme kısmını bırakıyorum. Yemek yapmaya yardım ediyor Allahtan.
Kayınvalidemle aynı binadayız. Aramız nane molla başlarda orda yiyorduk. Ben çok yorgun olunca inip kontrol ediyor aşağısını dişine göre bişey varsa tencereye koyup getiriyor yukarı bi şekilde çözüm bulmaya çalışıyoruz işte.

Ütü ve çamaşır cumartesi ve pazar günü yapıyorum. Benim çok kıyafetim yok ütülük. Zaten evel ezelden sevmem ütüyü. Açıyorum klimayı geçiyorum karşısına yapıyorum.

Temizlik konusunda bişey dökülmedikçe hafta içi süpürge yapamıyorum pek vakit kalmıyor. Cumartesi üstten ortalık süpürmesini ben yapıyorum. Koltuk çekmeli süpürge ve viledaya eşim destek veriyor. Tuvalet lavabo ben sık sık yıkıyorum. Banyoda eğilme kalkma pek mümkün değil. Ayda 1 temizliğe abla geliyor detaylıyı da o yapıyor.

Ayyyyy kadın olmak çok zooooooooor arkadaş.

Bence gıklarini cikartmaya haklari yok hic bi konuda.. Ruhen ve fiziken en cok yipranan ve yipranacak olan bizleriz onlarin max yapacagi bize destek olmak. Bu konuda bencil düşünüyorum tek basina yapmiyoruz cocugu ama tek basina taşıyoruz çoğu zaman da tek basina bakiyoruz. Bu surecte kosulsuz destek ve sabri hakediyoruz diye dusunuyorum.

Masallah canim anladigim bes dakka dinlenmeye vaktin yok... Gercekten kolay degilmis Allah gucunu kuwtininarttirsin senle birlikte tum calisanlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…