bu benim ufaklık çok feci vuruyor bana sandalyede oturamıyorum ya
kendimi gördüm ya bir an ben muhtemelen evi yakarimBen en çok lohusa depresyonunu merak ediyorum.
Bi arkadaşım ben kimseye elletmedim bebeği günlerce, panter gibi oldum kucağına alanın çekip kucağından alıyordum diyordu.Uzun zaman sonra depresyona girmiş olduğunu kabul etmişti.
Mülakat yaptığım bir aday da benim lohusa depresyonum ağır geçti.2. cocuğu düşünmüyorum demişti. Neden diye sorunca da gidip bankadan (6yıl önce) 5000 TL kredi çekip alışverişe gidip bir taksi alışveriş poşeti ile eve döndüm rahatladım demişti.
Çok merak ediyorum başımıza neler gelecek
yapmam canim yapmicamNeden bunu yapmak zorundayız diye anneme sordum, yumurta toplayacakmışız. Dedim alırım ben yumurtacıdan ya bi koli
İşte bu!!! Bir hamileye nasıl davranması gerektiğini çok iyi bilen bir insan! Seni seviyorum
Canımmm, benim annem de benim kafadan. Olmasa da olur çok saçma diyo.
Ben Mevlüt yapmıcam deyince kayınvalidem sinirden stresten kıpkırmızı oldu. Kadın kekeledi karşımda. “Nasıl, Mevlüt, olmadan olur mu, olmaz, mevlüt, şart...” derkennnnn eşim “anne biz istemiyoruz” diye kapatmaya çalıştı ama sanmıyorum konunun kapanacağınıhiç ama hiç istemiyorum... ben Mevlüt yapsam dahi bana parça parça da gelirler. İlk günden eve doluşacaklar diyorum bak. O gelenleri Mevlüt’te ikinci kez ağırlamış olucam yani
Ben de bi arkadaştan dinledim. Üniversite arkadaşının bebeği için tebriğe gitmiş, kızcağız da emzirmeye çalışıyormuş o esnada ve bebek emmiyormuş. “Lütfen gider misin şu an” diye kovmuş bizim arkadaşı. Ama hiç alınmadım, anlıyorum psikolojisini dedi.
Adamlarda daraldı iyice ya onlara da yazık. Beni anlamıyorsun sen diyorum bende iki de birde tamam anlat dinliyorum diyor. Sikayetlerimi söylüyorum ee bunları şikayet edecek ne var diyor işte anlamadığın buradan belli diyorum. Tamamda bir hamile sen değilsin idare et diyor. Halbuki çok şikayet eden biri değilim. Dün komşularla kahve içerken sordular nasıl diye bende azıcık şikayet eder gibiydim. Bi zahmet sende şikayet et artık rahatla dediler. Çünkü bugüne kadar hep iyiyim bir sıkıntı yok demiştim :)) ne çok yazdım ya :)))Yok kızmadı da triplerde Doğumu bekliyo garibimarada küçük süprizler yapmıyo değilim Doğum günü yaklaştı artık o zaman yaparız bişeyler
Öyle tek başımıza yapmadık sonuçta doğurunca normale döneriz :))Kıyamam ya, ne çok çekiyorlar bizden. Vallahi başka çatacak kimsemiz yok, çekmek zorundalar idare etsinler, sonra alırız gönüllerini
Geçmiş olsun canım ihmal etme bi görün doktora
Annen kendi eserini konuşturmak isteyebilir ben yaptırdım babında
Kesinlikle.
Aldığım herşeyi ben de benden sonra hamile kalanlara ulaştırırım diye düşünerek alıyorum. O kadar iyi geliyor ki.
Kendi kıyafetlerimi bile vereceğim.Çalışan hamileye çok lazım oluyor çeşitlilik.
Kesin dantelli pike takımı serilecek
Ben de senin gibi sadece şık krem rengi bi pike takimim var onu sericem ama hakkimizda hayirlisi artik
Hay yumurta bilmemneyi batsin ayyy evi kirklamaya calismlar falankendimi gördüm ya bir an ben muhtemelen evi yakarim
yapmam canim yapmicamyumurta ne ya mevlut 40 banyosu ohoooooo kafalar kafalar
Bizde de ayni o kalas gbi ortu cikacak yine sicagin alnindaannem sereceğiz derse serilir uzerine laf ettirmez ... tartisma bitmistir...
Adamlarda daraldı iyice ya onlara da yazık. Beni anlamıyorsun sen diyorum bende iki de birde tamam anlat dinliyorum diyor. Sikayetlerimi söylüyorum ee bunları şikayet edecek ne var diyor işte anlamadığın buradan belli diyorum. Tamamda bir hamile sen değilsin idare et diyor. Halbuki çok şikayet eden biri değilim. Dün komşularla kahve içerken sordular nasıl diye bende azıcık şikayet eder gibiydim. Bi zahmet sende şikayet et artık rahatla dediler. Çünkü bugüne kadar hep iyiyim bir sıkıntı yok demiştim :)) ne çok yazdım ya :)))
Canim yenek isini mesela nasil hallediyosun isle beraber ya da utuydu falanBen canımı sıkınca bi dahakine sen doğur diyorum
İşyerinde zaten yoruluyorum. Ayaklarım şişiyor. Eve gelince uzatmak istiyorum. Şikayetlerimden sıkılmış paşam.
Dedim ben de çok sıkıldım bu durumdan. Artık doğsun istiyorum ama olmuyor işte. Yattığım yerden kalkmak eziyet. Benden çekirdek istiyordedim kıçımı kaldırabilsem benim canım neler istiyor bir bilsen
Ben de benzer hareketler yapıyorum bazı geceler. Yüzünü dönme, sırtını dön, nefesin geliyor daha da sıcak oluyor. Yazık vallahi bizim ruh ve beden sağlığımıza göre uyumaya çalışıyorlar.İnşallah sönerizAğustos nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Bide bana bu hamilelikte bişiler oldu sıcak basınca sinirleniyorum tuhaf bi şekilde. Yanımda kim varsa sataşıyorum hemen. Eşim gece benim bacak arama koyduğum yastığımı almış, bi baktım sarılarak yatıyo. Uyandırdım “çok sıcak zaten yatamıyorum bide sen bacak yastığımı almışsın” diye kızdım, adamı salona gönderdim. Yarım saat sonra ben de gittim salona yattığı koltuktan kaldırdım , “burda ben yatcam klima buraya direkt vuruyo sen diğer koltuğa geç” garibim ya, ağzını açmadı. Her sabah öper sarılır öyle gider, baktım sessizce kapıyı çekerek gidiyo bu sabah. Akşama gönlünü alayım bari.
Günaydın kızlar bende bugün buzluk doldurma işlemine başlıyorum 30 tane yufkayla neler neler yapıcam allah bilirtek değilim tabi annem ve kuzeni de yardıma gelecekler
Lohusa yatağı muhabbeti bizde de var annem çok hevesli yine her zaman ki gibi bende ses etmiyorum yapsın istediği gibi
aaa ne hoşInsallah yirtarsin bacimBiz de 2 dugun yaptik bu sebeplerden 2 mevlud u kaldiramam eşinle hemseriymisiz bu arada:)
ay yazık ya. benim bile dikkatim dağılıyor. ofiste biri birşey söylerken vurursa ya bir daha söyle anlamadım diyorum.Dün mülakatta aday erkekti. Çocuk karnımı görünce kekelemeye başladı. Konsantre olamadı yazık. Dedim yani artık masanın altına da saklayamıyorum çok büyüdü , siz bakmayın ona devam edin. Karnımda ne olduğu belli değilbıngıl bıngıl seriye bağlıyor bi de edepsiz.
gittiğin evden yumurta alıyorsunkendimi gördüm ya bir an ben muhtemelen evi yakarim
yapmam canim yapmicamyumurta ne ya mevlut 40 banyosu ohoooooo kafalar kafalar
benimki tüylüydü ponpon yoktu. burdan yürüsem kurtarır mıyım.Çeyizinde pomponlu topuklu terliği olanlar lohusa seti sermekte zorunlu ve o mevlüt yapılacakkaçış yok.
Canım şimdi benim kocam çok sıkıntılı yemek konusunda. İŞten gelince yarım saat bilemedin 1 saat içinde yemeği yemek istiyor. Önceden pişmiş yemek istemiyor. Taze pişmiş olacak. Et yemekleri genelde ızgara, balık fırında yapıyorum. Sebzeleri önceden doğrayıp, soğan dahil saklama kabıyla dolaba koyuyorum. sadece pişme kısmını bırakıyorum. Yemek yapmaya yardım ediyor Allahtan.Canim yenek isini mesela nasil hallediyosun isle beraber ya da utuydu falan
Adamlarda daraldı iyice ya onlara da yazık. Beni anlamıyorsun sen diyorum bende iki de birde tamam anlat dinliyorum diyor. Sikayetlerimi söylüyorum ee bunları şikayet edecek ne var diyor işte anlamadığın buradan belli diyorum. Tamamda bir hamile sen değilsin idare et diyor. Halbuki çok şikayet eden biri değilim. Dün komşularla kahve içerken sordular nasıl diye bende azıcık şikayet eder gibiydim. Bi zahmet sende şikayet et artık rahatla dediler. Çünkü bugüne kadar hep iyiyim bir sıkıntı yok demiştim :)) ne çok yazdım ya :)))
Masallah canim anladigim bes dakka dinlenmeye vaktin yok... Gercekten kolay degilmis Allah gucunu kuwtininarttirsin senle birlikte tum calisanlarinCanım şimdi benim kocam çok sıkıntılı yemek konusunda. İŞten gelince yarım saat bilemedin 1 saat içinde yemeği yemek istiyor. Önceden pişmiş yemek istemiyor. Taze pişmiş olacak. Et yemekleri genelde ızgara, balık fırında yapıyorum. Sebzeleri önceden doğrayıp, soğan dahil saklama kabıyla dolaba koyuyorum. sadece pişme kısmını bırakıyorum. Yemek yapmaya yardım ediyor Allahtan.
Kayınvalidemle aynı binadayız. Aramız nane mollabaşlarda orda yiyorduk. Ben çok yorgun olunca inip kontrol ediyor aşağısını dişine göre bişey varsa tencereye koyup getiriyor yukarı bi şekilde çözüm bulmaya çalışıyoruz işte.
Ütü ve çamaşır cumartesi ve pazar günü yapıyorum. Benim çok kıyafetim yok ütülük. Zaten evel ezelden sevmem ütüyü. Açıyorum klimayı geçiyorum karşısına yapıyorum.
Temizlik konusunda bişey dökülmedikçe hafta içi süpürge yapamıyorum pek vakit kalmıyor. Cumartesi üstten ortalık süpürmesini ben yapıyorum. Koltuk çekmeli süpürge ve viledaya eşim destek veriyor. Tuvalet lavabo ben sık sık yıkıyorum. Banyoda eğilme kalkma pek mümkün değil. Ayda 1 temizliğe abla geliyor detaylıyı da o yapıyor.
Ayyyyy kadın olmak çok zooooooooor arkadaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?