2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Masallah canim anladigim bes dakka dinlenmeye vaktin yok... Gercekten kolay degilmis Allah gucunu kuwtininarttirsin senle birlikte tum calisanlarin
Amin canım, hem çalışıp hem küçük çocuğu olanlar var 2.ye gebe olupta. Onlara daha da maşallah
Biz şimdilik çöpsüz üzüm sayılırız bu halimize şükür.

Bebek 40 cikmadan ziyaret olmuyor derler ne isleri var yahuuu odamda ayyyy
eve geldim. 5 dk sonra arkamdan misafir girdi...
oh masallah.

Benden pek bir şey istemez o istemeden önüne koyarım :)) ama işte fiziksel olarak beni anlayamıyor oda çok normal. Bende anlasın istiyorum. Yoksa çok yardımcı olur sağolsun. Bebeğin kıyafetlerini bile birlikte yaparız dert etme dedi canım kocam ya :) bu ara mesaiye kalıyor pek görüşemiyoruz bak şimdi özledim yaa :))

Yok mu artıran gencler ya baska ne var soyleyin kaldirabilirim hergune yaymayın birden olsun bitsin
aman zamanla gorursun cnm. salla.
kimse girmesin cok zor. oyle sirf bebegi vermedi vs olayi degil. depresyon kismi ciddi kotu.
onun harici hormon kaynakli bazi sacmaliklar yapiliyor tabiki.

Bebısın
bızımde 25. Haftaya kadar gayet guzel gelmıstı sonradan 4 gunluk gerılık oldu sımdı 14 gun toplam gerılık. Kılo olarakda uc hafta gerılık olustu. Doktor da saglıklı ama kılo alımı yavas olacak dedı. Rabbım hayırlısı ıle kucagımıza almayı nasıp etsın.

ben oglumda mevlut yapmadim. cunku o zamana kadar herkes 2 defa gelmisti. 3.cu kez de mevlut yapip ugrasmadim. kv cok bozuldu ama bozulduguyla kaldi. gecenin bi vakti bile gelen densizler oldu. "ne var biz de dogurduk. bisi olmaz" diye laflandilar bir de...

40 gezmesinde istediginiz yerlere gitme bahanesi. eve beni 40 gun tikip hic sokaga birakmadiklari icin 40 gezmesi adi altinda kafe bahce gezmistik .. istediklerime gitmistim. yumurta, alnina un surne ve para koyuyorlar.

O yastığı her boş bulduğunda benim eşimde kapıyor Doğumdan sonra o kullanacak herhalde
Ben de sinirleniyorum. Seni çok iyi anlıyorum.
Benim hamile yastığını görünce eşim yıllardır aradigim yastık diye sarilmsti görselinde sonra bebek içinde reflu yastığı olarak kullanlyr görünce sonradan olmazz dedim

Kesinlikle canım haklısın. Sadece adamlar bizim gibi hissedemiyorlar ki. Birde eski düzeni onlarda istiyor o yüzden. Benim eşim sağolsun destek oluyor. Ama işte arada anlamadığı da oluyor o zamanda ben onu idare ediyorum hayat müşterek :)

Ben de diyorum ki en az 6 kiloluk şu göbeği sana veriyim de biraz den taşı yat dön onunla bak bakalım nasılmış diye ödü kopuyor ya bakışı değişiyor adamın nasıl ağır görünüyorsa artık karşıdan arada korkutmak lazım.. Ama hakkını yemiyim baya geniş davranıyor arada dövüp stres atıyorum adamı ses etmiyo

Vallahi bravo bu dediklerini hamile deglken bile yapmyrdum sanırım ben tembelim sizlerin yaptıklarını hamile iken okuyunca kesin karar verdim masallah diyeyim

Oh oh sağolsun arkadaşın güle güle kullanınn valla böyle ihtiyaç olmayanlar ihtiyacı olanlara ulaştırabilse ne güzel oluyor..
Sağolsunlar karşılıklı tabii bende cook yardımcı oldum Hep verdim 3. Düşünmediğim icin eee olan oldu Teklifler geldi iyi de oldu.Masallah Gene veririm eşya yük insana yazik

Hanım kızlar selamlar, bebeklerden kalan vakitte gelip okumak istedim ama neredeyse 100 sayfa kaçırmışım pes ettim. Ne durumdasınız? Özet geçebilecek babayiğit var mı? Doğuran oldu mu
henuz doguran yok cnm.sukur.
ikicicek-birbocek hastanede yatiyor. 12 temmuzda alacak dr bebekleri.
ben kasilip durmaya devam.
S Serpico19 - G gujan ve Cute2019 nin bebislerde gelisim geriligi var demis dr.
K kudra07 nin nidilati kesti dr sancilari azaldigi icin..

olaylar aklimda ama nickleri tutamiyrm hafizamda

Yaa uyuyamayan analari gorunce cok üzülüyorum ben dana gibi uyuyorum gobegime yastik basima da 2 yastik hafif dik sekilde yatiyorum. Max gece 2 kere lavaboya kalkiyorum.
Gobegine yastigi nerene koyuyorsun?
Gobegi bir yere sokabilsem ben uyuycam da onunla pozisyon bulamıyorum bu ara
Gecmis olsun
Annen de benim kafadan demek..ne diyorum hep bebelere alacağınıza azcık da kocaları düşünüp da biseyler alın lohusa lik sonrası icin
Bisikletle binmek gibi unutulmayan bir seydir inşallah yoksa sen ben bittik kızım
Bombayi patlatiyorum
Krem rengi saten ve dantelli takımım var. Kayinvalidem yaptırmıştı. Onu sermistim zifaf (!) Gecesi için, sevgili sevgilim ben bunda yatmam diye soylense de gece 2de pubdan dönünce yatmisti
Onu cikarayim bari ben de yikansin. Lanet olası ütü! Kismini ne yapcam acaba
Günaydınlarr kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah ben bütün gün yaprak saracağım doğum sonrasina bebeğin benim hazirligim bitmedi bide gelecek misafirlere hazırlık var
Yaprak sarma gibi ağır topa girmeyeydin misafir icin ya
Ben de buzluk hazirligina basladim ufaktan ama misafiri dusunemicem kendim icin yapiyorum bebekle pratik yemek hazirlayabilmek icin derdimiz bitmiyorduu
Barbunya falan gibi şeyler alıp atarim buzluga da bugun 10 liraydi, acaba daha düşer mi bilen var mi?
Haftaya canim... 35e 1gun kala
O zaman düğün çıkışı dogarsa işlem tamam.
En guzeli
Ben de gecelik giymiştim göbeğime kadar açtım. Şimdi Doğumdan sonra evde anneler kayınvalideler varken nasıl oramı buramı açarak yatacağım onu düşünüyorum
Ben hep gobek acık geziyorum, tisortu gogsumun altına sıkıştırıp. Hayatimda crops giymedim alasim var. Bustiyerle gezicem ha gayret
Olur muu donk diye dalıcaklar odaya kaçışın yok
Ya zaten evim istila edilecek diye stresteyim bari odama dalmasinlar
Hic bana göre değil.
Adam ormanda kurtla karsilasinca ölü taklidi yapmış ki hayatta kalsin
Hala sakinim, lohusalikta misliyle yapim de namim yurusun
Ayni benim kocam.
O ne yapabilir ama haklı da ben de kabus gordugum bir gece uyandim baktim horluyor. Sabah bi kızdım, ben neler yasiyorum sen nasil uyursun
Eger ki ben dogumdan sonra fiziki zorluk cok fazla yasarsam kesin girerim depresyona ve sinirli olurum diye dusunuyorum. Onun disinda basima neler gelicek ne yasayacagimi bende merakla bekliyorum. Umarim hicbirimiz depresyona girmeyiz
Ne depresyonu, olmayan bebeye don bicmeyin.
Minnos lohusalar olucaz biz.
İlk gunden beri soyluyorum, velayet eşit olmamalı.

Bana iğne yaptılar kanimi aldilar pislikler hirsizlar

Saglik ocagina gitmedim yine telef olmamak icin. Poliklinik daha yogun malum kizlar daha deneyimlidir, zaten hemen senin damarlar bulunmuyor mu kolun da şişmiş ya hamilelikten diye kendisini strese soktu ama gikimi cikarmadim.
İslem bitince ambulansta bile damar yolumu bulamadilar benim kendinizi suçlu hissetmeyin dedim

Bakalım seker vs çıkacak mi. Ben sanmiyorum.

Bende de hamileliğimden beri aşırı dokunulma isteği oldu. Sürekli eşime ayağımı ovduruyorum sırtımı kaşıtıyorum saçlarımı okşatıyorum kolumu gıdıklatıyorum sarılmaya çalışıyorum eve gelir gelmez sev beni sev beni diye peşinde dolaşıyorum. Adam bunaldı artık. Sürekli benimle ilgilen diyorum bakalım lohusalıkta ne yapacağım

Annem 2 gündür bende neyle uğraşıyor sanıyorsun dantelli çarşaflar pikeler çıktı sandıktan, ev ve hastane olarak ayrıldı tekrar ütülenecek
Hiç diyaloğa girme çok mutlu onlarla keyifle yapıyor bunca işin arasında

Tam tersiyim bu konuda. Tam bir frijit tam bir tek tabanca oldum
Bence de ellemeyin, kendileri takilsinlar. Baktin nevresim rahatsiz etti kirlendi der çıkarırsın.

Analik cok zor kutsal falan anneni üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…