2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tam tersiyim bu konuda. Tam bir frijit tam bir tek tabanca oldum

Bence de ellemeyin, kendileri takilsinlar. Baktin nevresim rahatsiz etti kirlendi der çıkarırsın.

Analik cok zor kutsal falan anneni üzme
Frijit listene beni de ekle

Elaide den ödünç lohusa takımını al anca öyle gönül alırsın

Yaa minicik birşeysin zaten insanın sen demeden sevesi gelir seni bunalmazdaa yaa sana oyle geliyor.
21 yaş daha kendi bebek bana göre birde aşırı tatlısın yüzüne emoji koysanda anlarım ben

Kesinlikle aynı fikirdeyim

Aynen ya benmde çok aşağa baskı yapıyor hele uykuda saga sola dönerken çok acı cekiyorm bide yürürken alt kısmım çok acıyor ya doktra sormayı da unuttum inşallah zamanını bekler bu yaramaz bebekler

Hanım kızlar selamlar, bebeklerden kalan vakitte gelip okumak istedim ama neredeyse 100 sayfa kaçırmışım pes ettim. Ne durumdasınız? Özet geçebilecek babayiğit var mı? Doğuran oldu mu
Biz hala lak lak lakkkk canım..bizden bi cacık olmaz sen nerdeyse buyuttun bebeleri biz hala bekliyoruzsaka bi yana iyisinizdir umarim

Gobegine yastigi nerene koyuyorsun?
Gobegi bir yere sokabilsem ben uyuycam da onunla pozisyon bulamıyorum bu ara

.

Ben de hamile yastığı almıştım. Göbeğmin altından bacak arasına dolandırıyorum. Böyle kafamı ve kolumu da başımın altındaki yastığa yüz üstü yatıyor gibi yapıyorum.Sol bacak düz, sağ bacağı yastığın üstünden kırıyorum.
Göbek ezilmiyor , ben rahat uyuyabiliyorum. Unutuyorum hamile olduğumuuu çok rahat

Yalnız dönmek çok zor arkadaş. Kol uyuşuyor bacak uyuşuyor dönme ihityacı doğuyor. O esnada hamile olduğum dank ediyor uykuda

Tam tersiyim bu konuda. Tam bir frijit tam bir tek tabanca oldum

Bence de ellemeyin, kendileri takilsinlar. Baktin nevresim rahatsiz etti kirlendi der çıkarırsın.

Analik cok zor kutsal falan anneni üzme
Ay yok sesimi çıkarmam, bu konuda kuzenlerime kadar çemkirmiş bir kadın i
'biz onları ne emeklerle yaptık bilion mu' diye

Kızlar mayo işini naptınız?
Ben geçen gün elimdeki mayolardan giyeyim de bir havuza ineyim dedim. Olmasına oldu da çocuk içeride dehşet sıkıştı.
Bana da afakanlar bastı.
Ben şurdan aldım memnunum diyen varsa tavsiye almak isterim.

Ben şöyle diyim tankini model üstler varya onlardan giydim altına da büyük beden alt giydim çok rahat oldu..üstelik şık da durdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…