Kızlar karnımın sağ tarafında bi sancı oluyor dün de oldu dinlendim geçti şimdi de var. Kasığımda değil göbeğimin tam sağ tarafında arada sol tarafta da oluyor bu durumu yaşayan var mı
Kızlar karnımın sağ tarafında bi sancı oluyor dün de oldu dinlendim geçti şimdi de var. Kasığımda değil göbeğimin tam sağ tarafında arada sol tarafta da oluyor bu durumu yaşayan var mı
Kızlar mayo işini naptınız?
Ben geçen gün elimdeki mayolardan giyeyim de bir havuza ineyim dedim. Olmasına oldu da çocuk içeride dehşet sıkıştı.
Bana da afakanlar bastı.
Ben şurdan aldım memnunum diyen varsa tavsiye almak isterim.
Ben bizim gelinden ödünç almıştım onda varmış nede olsa üst diye sorun etmedim aldım ondan 3 cesitalt olarak da dediğim gibi büyük beden 2 tane aldım ve çok rahat ettim
Inşallah canım cidden artık yorulmaya basladim zaten kendim cok iyi degilim sıcaklardan odemden bebeginde bu durumu biraz korlutuyo artik hayirlisiyla doğsunlar inşallah
Ben taze fasülyeyi temizleyip ayıklayıp dometes sosusya rengi dönene kadar bir güzel kavuruyorum sonra biraz soğunca buzdolabı poşetlerine alıyorum bir seferde yiyeceğimiz kadar. Donduruyorum canım kışın rahat oluyor. Soğan kavurup salçayla donuk şekilde atıyorum kısık ateşte çözülüyor mis gibi pratik yemek oluyor bize.
bızımde 25. Haftaya kadar gayet guzel gelmıstı sonradan 4 gunluk gerılık oldu sımdı 14 gun toplam gerılık. Kılo olarakda uc hafta gerılık olustu. Doktor da saglıklı ama kılo alımı yavas olacak dedı. Rabbım hayırlısı ıle kucagımıza almayı nasıp etsın.
Arkadaşlar bugün nasipse son lazım alışverişe cikcgz.
Ateş ölçer lazerli alacktm ama bebek için iyi değil yazmışlar sağlıklı olan ne model marka var yazar msnz? Tırnak törpü ve makas
bezelye zaten markette ayni para alip ugrasmaya degemz yazin nohut kuru fasukye pek gitmez
bence
ben bolca fasulye koyuyorum her sene bi de kabak yapiyorum ayni domatesle biraz soteleyip iyi oluyo
kofteyi de kac yildir bi iki kilo kiyma hazirlayip bize gore ayaralyip atiyorum buzluga hemen hazir yemek iyi oliyo
bezelye zaten markette ayni para alip ugrasmaya degemz yazin nohut kuru fasukye pek gitmez
bence
ben bolca fasulye koyuyorum her sene bi de kabak yapiyorum ayni domatesle biraz soteleyip iyi oluyo
kofteyi de kac yildir bi iki kilo kiyma hazirlayip bize gore ayaralyip atiyorum buzluga hemen hazir yemek iyi oliyo
Arkadaşlar bugün nasipse son lazım alışverişe cikcgz.
Ateş ölçer lazerli alacktm ama bebek için iyi değil yazmışlar sağlıklı olan ne model marka var yazar msnz? Tırnak törpü ve makas
Bu el parmakları kırılmış gibi ağrıyan var mı Allah’ım bükemiyorum ya güç kaybı da cabası bu hamilelik gerçekten çok değişik ya niye bu kadar etkiliyor ki herşeyi ya
Bu arada benim bebenin de kafası 10 gün falan büyük çıkıyo doktor bişey demedi ama büyüme devam eder mi ya fark açılır mı ki