2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hastaneye yada sağlık ocağına gidince ölçüyorlar oda normal çıkıyor. ölçürsem iyi olır aslında

Bide bugun ebe dediki ne olur ne olmaz yaniniza sicak su torbasi alin sezeryanda gaz olunuyomus sicak su torbasiji ayaginin altina koyuyomussun... Gazi tutaamiyomussun kendiliginden cikiyomus.. kadin oyle deyince dusundum odanin icine dolusunca millet ben cayir cayir os... Belki kacarlar ebediyen kurtulurum

Bebişin eşyaları yıkandı ütülendi yerleştirildi ama şu çantayı halen yapamadım ya daha var diye diye erteliyorum olduk neredeyse 35 haftalık
Cantayi ben de dun yaptim karmasik kurmasik oldu ama artik oldugu kadar ben bornozda koydum el havlusu da ne olur ne olmaz diye

1 adet bez penye battaniye 1 adet nohut battaniye 1 besli hastahane cikisi 1 ic zibin 1 cit cit body 1 bez 1 kullan at alt değiştirme pedi 1 adet ıslak.mendil koyduklarim bunlar.bayanlar yorumlara acigim hemsire cantasinda gecelik ne alaka Mysonismysun ciplak geliyorsun.odaya kiz.odada giyiniyorsun

Son düzenleme:
Niye bana hemsire dedi acaba gecelik koy diye anlamadim yaw neyse tamam o yazdiklarini da eklim

Cevremde az ve öz insan isteme sebebim ama doktora çok şaşırdım söyleyince öyle. Bir de bizim martı sesleri için yüzme kulak tipasini kullanyrm hep yanimda tasiyym
Doktorda olsa saçmalayabiliyolar arada işte :) yalnız kulak tıpası iyi fikirmiş

aynen canim Allahim izniyle bebkle gezmek daha kolay ve zevkli
Bencedeee ve ben o level a geçmek istiyorum biran önce :)

Haha haksız mıyız ama ilk her zaman ürkütücü geliyor ama rahat olmak en iyisi

Maşallah bebişe sağlıkla vakitlice gelsin inşallah hep güzel haberlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…