Iyi olmana sevindim canım, sesin daha pozitif geliyorselamlar agustos anneleri!
yeni eleman ile hala aynı masa aynı pc buraya bakmam imkansız gibi, benimle okuyor her seyi. dolayısıyla yazamıyorum, okuyamıyorum. minik fırsatlarda iste yapabildigim kadar.
pazartesi rapor alacagım hastaneden. 32. hafta raporu. benim takibimi yapan dr tatile cıkmıs, artık detaylı bir sekilde dogumuma girecek uzman dr ile konusmak; ''kesin ben girecegim senin doguma'' demesine ihtiyac duyuyorum ve fakat tıp fakultesi, devlet kurumu, prosedurler. her muayenede sanki asırı acelemiz varmıs gibi hızlı hızlı konusmak ne bileyim...fakat durumumda baska hicbir hasteneye guvenemem de! oyle iste. klasik bilge sendromları.
yolunda her sey ama, bebegim inanılmaz hareketli, bazen gobek deligimden eli cıkacak sanıyorum o derece. masallah diyeyim tabi.son uc haftamız a dostlar! 35. hafta yatıs planlandı bakalım, hayırlısı artık...
geceleri uyuyamıyorum. evde hicbir koltuga sıgmıyorum. koltuklar alcak, sandalye rahatsız geliyor. surekli sola yatmaktan kaburgalarım acıyor. yatamıyorum da. bir yandan da sıcak. artık araba kullanamıyorum, yani cok zorda kalmadıkca..
kızım bu ctesi aksamı babası ve oglumla kas'a gidiyor. masterclasss var. ben yalnız olacagım yani kvalidem ve kuzenimle. biraz duygusalım bu yuzden. onlar donuyor ayın 17 sinde bir sonraki hafta sanırım yatısım olur.
iyi ki calısıyorum bu arada evde olsam bu kadar stresi yonetemezdim sanırım. son ana kadar saglıgım elverdiğince akıl saglım icin ozellikle calısmayı istiyorum!
I ikuayko asayis berkemal
udg06
@iclal85
simdi okuyabildigim kadar okuyacagım insallah.
hepinizi ozledim, cok cok sevgiler. her ne kadar yuzyuze tanısmamıs olsak da insan aileden biri gibi hissediyor.
cok sevgiler.
Çırak fikri iyiymiş vallaKız hava atabilirsin 1.58 im, kullan beni
Cirak vermek istersen garaja alırım. Hem elektrik elektronik ogrenir, hem az da olsa mekanik. Hem kocamin icatlarindan ve cesitli hobilerinden dolayi mühendisliğe sarip alayli ve okullu biri olabilir
Cok isterdik kocam muhendislik okusun, tam ona göre. Herşeyi kendi bulup ogrenip cozmek zorunda kalıyor.
Bu seneye kadar iyi gezdim valla. Simdi hem tek maas hem motora binememek, yattik kaldik. Arabali vapur bile çok pahalı.
Bebekle de araziye gider kamp atariz diyoruz mayista falan. Cocugu zatürre etmesek bari
Beline de guvenlik ipi baglarim, emeklesin gitsen nereye gidiyosa
Ben üstündeki halini de gordum ve xs bile olur kadına ayol.
Şimdi özgürlük ve kendini mutlu etme zamanı. Oh evde sorumluluk yok. İstedigin sinemaya tiyatroya alışverişe git, gez gönlünce.
Matematik muhendisi mi:) ben de matematik muhendisiyim. Tanidik cikicaz galiba
2001de ilkokul 1deydimben genç değilim ama dönemimiz tutmayabilir ytü benim, 2001 mezunuyum..boyle yazınca 18 sene çok korkutucu oluyor
benim hastane kazikci cikti 40 tl oduyom ben her haftaBenim hastane nts için 25 tl aldı bu hafta.
yengemin dogum yaptigi hasteneye gidiyorum ben, yengeme sormuştum hemsireye ne veriyorsun diye, bebek icin hastane cikisi battaniyesi ile beraber kendin icin de pijama takimi veriyormussun, dogumdan sonra hemsireler yengemi giydirmis odaya oyle almislar normal dogum yapmisti yengem,Valla deneyimli annelerden yorum.bekliyoruz belki ben.yanlis.biliyorum
Sağlıkla gelsin inşallah en hayırlı şekilde..Selamlar bizimde bugün kontrolümüz vardı kucuk adam 2480 olmuş. Elleri kollarıyla yüzünü öyle bir kapatmış ki sadece tombik bir yanağı görünüyorkafa aşağıda doktorumuz 1 ağustos 'ta sezeryanla alabiliriz dedi. Eğer o tarihten önce kendi sancisiyla gelmek isterse normal dogumu denemek istiyorum ama kismet diyelim. Toplamda 17 kg almışım artik ciddi diyet yapmalisin daha fazla kilo almak yok dedi doktorumuz 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz bakalim
KuZenimin arkadasi.cikarsan.seni.men.ederim acik.net2001de ilkokul 1deydimdonemimiz ayni degilmis ama ayni okuldaniz.
2018 mezunu degilimKuZenimin arkadasi.cikarsan.seni.men.ederim acik.net2018 mezunu
canim nidilati bende kullaniyorum ayaklarim sanki hamile degilmisim gibi eski haline döndü... bende acaba nidilattan mi ayaklarimin sisligi indi diye dusunuyordum.. herkeste farkli yan etkiler yapiyor demek ki ilaclar...Nasılsınız kızlar bir sürü konuşmuşsunuz okuyamadım ins iyidir herkes R Rzg14 canım birşey sorcam nidilat ödem yaptı mi sende şuan ekstra sadece nidilat veriyorlar kan sulandırıcı iğne birde vitaminlerimi kullanıyorum ama çok şişti bacaklarım ayaklarım karıncalanıyor parmaklarımi nerdeyse hareket ettiremiycem o kdr şişti doktora yarın sorucam bugün gelmedi şehir dışında diye
Guzelllll2018 mezunu degilimaz daha konusursam kimligim belli olacak.
aynen elektrik elektronik diyebiliriz.Çırak fikri iyiymiş vallamotorsiklet üstüne mi çalışıyor eşin?
2001 de Amerika dahil yasal icki icebiliyordum ben. Herkes ne kadar minik anne ya2001de ilkokul 1deydimdonemimiz ayni degilmis ama ayni okuldaniz.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın unutursun bu günleriselamlar agustos anneleri!
yeni eleman ile hala aynı masa aynı pc buraya bakmam imkansız gibi, benimle okuyor her seyi. dolayısıyla yazamıyorum, okuyamıyorum. minik fırsatlarda iste yapabildigim kadar.
pazartesi rapor alacagım hastaneden. 32. hafta raporu. benim takibimi yapan dr tatile cıkmıs, artık detaylı bir sekilde dogumuma girecek uzman dr ile konusmak; ''kesin ben girecegim senin doguma'' demesine ihtiyac duyuyorum ve fakat tıp fakultesi, devlet kurumu, prosedurler. her muayenede sanki asırı acelemiz varmıs gibi hızlı hızlı konusmak ne bileyim...fakat durumumda baska hicbir hasteneye guvenemem de! oyle iste. klasik bilge sendromları.
yolunda her sey ama, bebegim inanılmaz hareketli, bazen gobek deligimden eli cıkacak sanıyorum o derece. masallah diyeyim tabi.son uc haftamız a dostlar! 35. hafta yatıs planlandı bakalım, hayırlısı artık...
geceleri uyuyamıyorum. evde hicbir koltuga sıgmıyorum. koltuklar alcak, sandalye rahatsız geliyor. surekli sola yatmaktan kaburgalarım acıyor. yatamıyorum da. bir yandan da sıcak. artık araba kullanamıyorum, yani cok zorda kalmadıkca..
kızım bu ctesi aksamı babası ve oglumla kas'a gidiyor. masterclasss var. ben yalnız olacagım yani kvalidem ve kuzenimle. biraz duygusalım bu yuzden. onlar donuyor ayın 17 sinde bir sonraki hafta sanırım yatısım olur.
iyi ki calısıyorum bu arada evde olsam bu kadar stresi yonetemezdim sanırım. son ana kadar saglıgım elverdiğince akıl saglım icin ozellikle calısmayı istiyorum!
I ikuayko asayis berkemal
udg06
@iclal85
simdi okuyabildigim kadar okuyacagım insallah.
hepinizi ozledim, cok cok sevgiler. her ne kadar yuzyuze tanısmamıs olsak da insan aileden biri gibi hissediyor.
cok sevgiler.
Vurun beni2001de ilkokul 1deydimdonemimiz ayni degilmis ama ayni okuldaniz.
Bende yapmadı canım..10 gün, günde 4 tane içtim ama sadece ilk günler baş ağrısı yaptıNasılsınız kızlar bir sürü konuşmuşsunuz okuyamadım ins iyidir herkes R Rzg14 canım birşey sorcam nidilat ödem yaptı mi sende şuan ekstra sadece nidilat veriyorlar kan sulandırıcı iğne birde vitaminlerimi kullanıyorum ama çok şişti bacaklarım ayaklarım karıncalanıyor parmaklarımi nerdeyse hareket ettiremiycem o kdr şişti doktora yarın sorucam bugün gelmedi şehir dışında diye
Haa bak demekki hemsire ondan dedi geceligini koy diye simdi anlasildiyengemin dogum yaptigi hasteneye gidiyorum ben, yengeme sormuştum hemsireye ne veriyorsun diye, bebek icin hastane cikisi battaniyesi ile beraber kendin icin de pijama takimi veriyormussun, dogumdan sonra hemsireler yengemi giydirmis odaya oyle almislar normal dogum yapmisti yengem,
haftaya cnm. gidemeyecegim cnm. dr demezse gidemem.Iyi olmana sevindim canım, sesin daha pozitif geliyor❤ eşin ve çocuklar yokken biraz keyif yap, kendinle kaçamak yap bence
Çırak fikri iyiymiş vallamotorsiklet üstüne mi çalışıyor eşin?
ben genç değilim ama dönemimiz tutmayabilir ytü benim, 2001 mezunuyum..boyle yazınca 18 sene çok korkutucu oluyor
R Rzg14 Düğüne izin vermemesine üzüldümbu cumartesiydi di mi? Yine de gideceksindir diye düşünüyorum
yok cnm olmadi. nonetci dr vardir mutlaka. ona sorsun hemsireler. sabahi bekleme.Nasılsınız kızlar bir sürü konuşmuşsunuz okuyamadım ins iyidir herkes R Rzg14 canım birşey sorcam nidilat ödem yaptı mi sende şuan ekstra sadece nidilat veriyorlar kan sulandırıcı iğne birde vitaminlerimi kullanıyorum ama çok şişti bacaklarım ayaklarım karıncalanıyor parmaklarımi nerdeyse hareket ettiremiycem o kdr şişti doktora yarın sorucam bugün gelmedi şehir dışında diye
Neyse haftayaysa vakit var hala, zilli durulur izin verir belki anneciginehaftaya cnm. gidemeyecegim cnm. dr demezse gidemem.
yok cnm olmadi. nonetci dr vardir mutlaka. ona sorsun hemsireler. sabahi bekleme.
bende kimya yuksek muhendisiyim canim.bilgisayar mühendisiyim. yazılımcıyım.
benimki bazen uzayli kafasi gibi sivriliyr. o yuzden hala erkek saniyorlar. inandiramadim usg gozlu teyzeleriaha aynı benim göbeğim. ciddi bir sivrilik var bende
bebeginle oyle de guzel gezilirki cnm. keyfi super oluyorÖyle demeyin ya gezmeler yok mu artıkBebişi görmeden bişey diyemeyeceğim sanırım. Şimdilik bakmak isteyene bırakır sosyalleşirim gibi geliyor (kimselere bırakamadı)
doguma 1 gun kala yapacak o.Ben ne dedimtamam.yarin misafir gelir gider ruzgar parka gider ohooo haftaya sali
cmm oglumdaki gibi yaptim...Efelihayat I ikuayko biz hemsiteye simdi tam.olarak ne verecez cocugun haatane cikisi kendimize gecelik baska bisey verilcekmi
saol cnmMaşallah size
insallah cnm. ama bu 3.cu gun sirtimdan geliyor agri. belim de eklendi bugun. artik kismet.Neyse haftayaysa vakit var hala, zilli durulur izin verir belki annecigine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?