2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar anne adayı olarak hepinizden bir ricam var. Bilinclenmek konusunda söz konusu evlatlarmz da olsa lütfen mantıklı davranmaya çalışalım.
Biliyorsunuz otizm v.b hastalıklarda artış dünyada ve ülkemizde de var. Anneler olarak kendimiz ve cevremizdkleri bilincldrmek yeri gelince boynmnzn borcu neden ilkokula başlayan çocuklarda aynı sınıfa gidemez diye tutturan prof.lar gördü bu gözler benim en hassas noktam belki de özel eğitimde calistgm için annelerin orda neler cektgni gordgm için.
Lütfen duyarlı olalim.

Iyi olmana sevindim canım, sesin daha pozitif geliyor ❤ eşin ve çocuklar yokken biraz keyif yap, kendinle kaçamak yap bence

Çırak fikri iyiymiş valla motorsiklet üstüne mi çalışıyor eşin?

Matematik muhendisi mi:) ben de matematik muhendisiyim. Tanidik cikicaz galiba
ben genç değilim ama dönemimiz tutmayabilir ytü benim, 2001 mezunuyum..boyle yazınca 18 sene çok korkutucu oluyor

R Rzg14 Düğüne izin vermemesine üzüldüm bu cumartesiydi di mi? Yine de gideceksindir diye düşünüyorum

Nasılsınız kızlar bir sürü konuşmuşsunuz okuyamadım ins iyidir herkes R Rzg14 canım birşey sorcam nidilat ödem yaptı mi sende şuan ekstra sadece nidilat veriyorlar kan sulandırıcı iğne birde vitaminlerimi kullanıyorum ama çok şişti bacaklarım ayaklarım karıncalanıyor parmaklarımi nerdeyse hareket ettiremiycem o kdr şişti doktora yarın sorucam bugün gelmedi şehir dışında diye

Valla deneyimli annelerden yorum.bekliyoruz belki ben.yanlis.biliyorum
yengemin dogum yaptigi hasteneye gidiyorum ben, yengeme sormuştum hemsireye ne veriyorsun diye, bebek icin hastane cikisi battaniyesi ile beraber kendin icin de pijama takimi veriyormussun, dogumdan sonra hemsireler yengemi giydirmis odaya oyle almislar normal dogum yapmisti yengem,

Sağlıkla gelsin inşallah en hayırlı şekilde..

canim nidilati bende kullaniyorum ayaklarim sanki hamile degilmisim gibi eski haline döndü... bende acaba nidilattan mi ayaklarimin sisligi indi diye dusunuyordum.. herkeste farkli yan etkiler yapiyor demek ki ilaclar...

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın unutursun bu günleri

Bende yapmadı canım..10 gün, günde 4 tane içtim ama sadece ilk günler baş ağrısı yaptı

Haa bak demekki hemsire ondan dedi geceligini koy diye simdi anlasildi

haftaya cnm. gidemeyecegim cnm. dr demezse gidemem.
yok cnm olmadi. nonetci dr vardir mutlaka. ona sorsun hemsireler. sabahi bekleme.

bilgisayar mühendisiyim. yazılımcıyım.
bende kimya yuksek muhendisiyim canim.
aha aynı benim göbeğim. ciddi bir sivrilik var bende
benimki bazen uzayli kafasi gibi sivriliyr. o yuzden hala erkek saniyorlar. inandiramadim usg gozlu teyzeleri
Öyle demeyin ya gezmeler yok mu artık Bebişi görmeden bişey diyemeyeceğim sanırım. Şimdilik bakmak isteyene bırakır sosyalleşirim gibi geliyor (kimselere bırakamadı)
bebeginle oyle de guzel gezilirki cnm. keyfi super oluyor

Ben ne dedim tamam.yarin misafir gelir gider ruzgar parka gider ohooo haftaya sali
doguma 1 gun kala yapacak o.

Efelihayat I ikuayko biz hemsiteye simdi tam.olarak ne verecez cocugun haatane cikisi kendimize gecelik baska bisey verilcekmi
cmm oglumdaki gibi yaptim...

1jelatin icine 1 bez, 1paket islak mendil. oc dis zibin, alt ve ust giyim. sapka ve eldiven. 1 tane penye battaniye koydum ama sicak doye 1 de muslin battaniye koydum kapattim. dogumhaneye gidecek.

normali bilmiyrm ama sezeryanda odaya hastane onlugu ile geliyrsun. o zamanda hemsireye kolaylik olsun diye 1 emzirme arleti ve 1 gecelik koydum jelatine...

saol cnm
Neyse haftayaysa vakit var hala, zilli durulur izin verir belki annecigine
insallah cnm. ama bu 3.cu gun sirtimdan geliyor agri. belim de eklendi bugun. artik kismet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…