Ingilterede çocukların kollarına ve sırt çantalarına ip bağlandığıni görmüştüm önce bir sok yasamstm sonra çok mantıklı gelmstiKız hava atabilirsin 1.58 im, kullan beni
Cirak vermek istersen garaja alırım. Hem elektrik elektronik ogrenir, hem az da olsa mekanik. Hem kocamin icatlarindan ve cesitli hobilerinden dolayi mühendisliğe sarip alayli ve okullu biri olabilir
Cok isterdik kocam muhendislik okusun, tam ona göre. Herşeyi kendi bulup ogrenip cozmek zorunda kalıyor.
Bu seneye kadar iyi gezdim valla. Simdi hem tek maas hem motora binememek, yattik kaldik. Arabali vapur bile çok pahalı.
Bebekle de araziye gider kamp atariz diyoruz mayista falan. Cocugu zatürre etmesek bari
Beline de guvenlik ipi baglarim, emeklesin gitsen nereye gidiyosa
Ben üstündeki halini de gordum ve xs bile olur kadına ayol.
Şimdi özgürlük ve kendini mutlu etme zamanı. Oh evde sorumluluk yok. İstedigin sinemaya tiyatroya alışverişe git, gez gönlünce.
Sağolasın Allah razı olsun canımay cok sevindim.
Kiz valla yarın siz yıkıyorum bak ama ayıklama işi akşama.iptal oldu
Ben ne dedimKiz valla yarın siz yıkıyorum bak ama ayıklama işi akşama.iptal oldudoğum gününe davetliymisiz
Evet canim sen de mi cilek ten aldin bi arkadas ikea dan aldi koku hala cikmadi 2 ay oldu mobilya kokusu ayni duruyoÇilek.evet kokmuyor benim.aldigimda.kokmadi pierre cardin boya ozelmis sanirim
Evet canim sen de mi cilek ten aldin bi arkadas ikea dan aldi koku hala cikmadi 2 ay oldu mobilya kokusu ayni duruyo
Ben daha cocuk fikri yokken soylerdim, sevgili sevgilim cok kizardi cocuklara tasma takılır mi diyeIngilterede çocukların kollarına ve sırt çantalarına ip bağlandığıni görmüştüm önce bir sok yasamstm sonra çok mantıklı gelmstiaklıma o geldi simdi
İkea sifonyerlerin kokusu sanırım 10 gune gecti. Yeni mobilyada elbet oluyor bir koku.Evet canim sen de mi cilek ten aldin bi arkadas ikea dan aldi koku hala cikmadi 2 ay oldu mobilya kokusu ayni duruyo
Bir boy kucugu madame coconun hemsireye verecegimi ayarladim bence.ona koy sonra kirli yaparsinBen daha cocuk fikri yokken soylerdim, sevgili sevgilim cok kizardi cocuklara tasma takılır mi diye
Bence son derece mantıklı guvenlik ipi (tasma demezsek fikre alismak daha kolay).
Ayrica hayvandan pek farkli degiller bence; merakli ve korkusuz minik insanlar.
İkea sifonyerlerin kokusu sanırım 10 gune gecti. Yeni mobilyada elbet oluyor bir koku.
Bu arada hamileligimde ilk defa nazik bir harekete maruz kaldim, Hacıoğlu nda siz oturun biz getirelim dediler
Bir de şunu aldim, belki bavula kullanirim belki kirli sepeti yaparim oglana.
Hortensia Hurç Açık Gri 8680886875910 | English Home
Hortensia Hurç Açık Gri ürünü ile evinize şıklık katın. Birbirinden kaliteli ürünler ile evinizde English Home farkı var!www.englishhome.com
Eline saglik aramizda sisi tutamayan insanlar varEki Görüntüle 2285267 Eki Görüntüle 2285267
Selam teyzeleri geçenler de sakallı ip almıştım bizimkine lif öreyim hem vakit geçer diyerek, 2 tane lif ördüm çok da basit, bu ip yumuşacık hemde guzel köpürüyor aklınızda bulunsun
Eline saglik aramizda sisi tutamayan insanlar varben hatun.hamarat masallah gule. Gule saglikla kullansın oglus sanirim.mavis
Ben ceyizdeki lifleri cikardim da adı lazım deg burda bi arkadas onları kullanmayi dusunmuyosun dimi demistiEki Görüntüle 2285267 Eki Görüntüle 2285267
Selam teyzeleri geçenler de sakallı ip almıştım bizimkine lif öreyim hem vakit geçer diyerek, 2 tane lif ördüm çok da basit, bu ip yumuşacık hemde guzel köpürüyor aklınızda bulunsun
Bunu dolduracak kadar kiyafeti yok ki garibiminBir boy kucugu madame coconun hemsireye verecegimi ayarladim bence.ona koy sonra kirli yaparsin
Battaniye bez islak mendil neyim dolar ya o hurc benim.tam.dolmasa da olduBen ceyizdeki lifleri cikardim da adı lazım deg burda bi arkadas onları kullanmayi dusunmuyosun dimi demisti
Gercek sünger aldım icim yana yana, o da bir zamanlar canliydi ve yemek icin degil konfor icin öldürdük.
Bunu dolduracak kadar kiyafeti yok ki garibiminbi onlu cikis bi sapkali alt ustu var yenidogan.
Kızlar elimde fazladan korbell çöp kovasi var ama kullanılmış. İsteyen varsa elden alabilir veya kararı odemeli kargolayabilirim.
Amin canım inşallahOyu günlerde sağlıkla giymek nasip olsun insallah
Babylionmother ın maşallahı varC Can6 @Babylionmother tamam o zaman sagolun kizlar. bugn disarda bulamazsam L beden olur bana bu hesaba gore burdan alirim.
Ama siz ne kadan boylusunuz yaa masallahh
Aynen bende öyle yaptım canım rahat oluyo diğer türlü nefesi zor alıyorum içim daralıyoyatağın sırtı biraz kalkıktı. yarı oturur gibi yattım. o yüzden çok rahattım ben, bir de öyle deneyin olmadı kızlar
Tabi ki çeker atarım canımİçinin resmini ayrıca çekebilir misin canım? Kolsuz mu kısa kollu mu görmek istiyorum. Bir de sitede taş mavisi yazıyor ama gri demekki.
Çok geçmiş olsunOğlumun operasyonu kazasız belasız geçti çok şükür hepinizden Allah razı olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallah
araştırdım biraz son ayda mide bulantısı olabiliyormuş. sağol canım inşallah bunda mide bulantın olmazDoğum yaklaşınca da mide bulantısı olur bazı hamileler de şekil a ben= ilk gebelikte
İkimizde Hacioglu na gitmisiz ben de guya gebe okuluna beslenme egitimi icin gittim cikista olaylar olaylarBen daha cocuk fikri yokken soylerdim, sevgili sevgilim cok kizardi cocuklara tasma takılır mi diye
Bence son derece mantıklı guvenlik ipi (tasma demezsek fikre alismak daha kolay).
Ayrica hayvandan pek farkli degiller bence; merakli ve korkusuz minik insanlar.
İkea sifonyerlerin kokusu sanırım 10 gune gecti. Yeni mobilyada elbet oluyor bir koku.
Bu arada hamileligimde ilk defa nazik bir harekete maruz kaldim, Hacıoğlu nda siz oturun biz getirelim dediler
Bir de şunu aldim, belki bavula kullanirim belki kirli sepeti yaparim oglana.
Hortensia Hurç Açık Gri 8680886875910 | English Home
Hortensia Hurç Açık Gri ürünü ile evinize şıklık katın. Birbirinden kaliteli ürünler ile evinizde English Home farkı var!www.englishhome.com
Vok cok gecmis olsun minigeeeOğlumun operasyonu kazasız belasız geçti çok şükür hepinizden Allah razı olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?