2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ingilterede çocukların kollarına ve sırt çantalarına ip bağlandığıni görmüştüm önce bir sok yasamstm sonra çok mantıklı gelmsti aklıma o geldi simdi

Ingilterede çocukların kollarına ve sırt çantalarına ip bağlandığıni görmüştüm önce bir sok yasamstm sonra çok mantıklı gelmsti aklıma o geldi simdi
Ben daha cocuk fikri yokken soylerdim, sevgili sevgilim cok kizardi cocuklara tasma takılır mi diye
Bence son derece mantıklı guvenlik ipi (tasma demezsek fikre alismak daha kolay).
Ayrica hayvandan pek farkli degiller bence; merakli ve korkusuz minik insanlar.
Evet canim sen de mi cilek ten aldin bi arkadas ikea dan aldi koku hala cikmadi 2 ay oldu mobilya kokusu ayni duruyo
İkea sifonyerlerin kokusu sanırım 10 gune gecti. Yeni mobilyada elbet oluyor bir koku.

Bu arada hamileligimde ilk defa nazik bir harekete maruz kaldim, Hacıoğlu nda siz oturun biz getirelim dediler
Bir de şunu aldim, belki bavula kullanirim belki kirli sepeti yaparim oglana.

Bir boy kucugu madame coconun hemsireye verecegimi ayarladim bence.ona koy sonra kirli yaparsin

Ben ceyizdeki lifleri cikardim da adı lazım deg burda bi arkadas onları kullanmayi dusunmuyosun dimi demisti
Gercek sünger aldım icim yana yana, o da bir zamanlar canliydi ve yemek icin degil konfor icin öldürdük.
Bir boy kucugu madame coconun hemsireye verecegimi ayarladim bence.ona koy sonra kirli yaparsin
Bunu dolduracak kadar kiyafeti yok ki garibimin bi onlu cikis bi sapkali alt ustu var yenidogan.

Kızlar elimde fazladan korbell çöp kovasi var ama kullanılmış. İsteyen varsa elden alabilir veya kararı odemeli kargolayabilirim.

Battaniye bez islak mendil neyim dolar ya o hurc benim.tam.dolmasa da oldu

Oyu günlerde sağlıkla giymek nasip olsun insallah
Amin canım inşallah

C Can6 @Babylionmother tamam o zaman sagolun kizlar. bugn disarda bulamazsam L beden olur bana bu hesaba gore burdan alirim.
Ama siz ne kadan boylusunuz yaa masallahh
Babylionmother ın maşallahı var

yatağın sırtı biraz kalkıktı. yarı oturur gibi yattım. o yüzden çok rahattım ben, bir de öyle deneyin olmadı kızlar
Aynen bende öyle yaptım canım rahat oluyo diğer türlü nefesi zor alıyorum içim daralıyo

İçinin resmini ayrıca çekebilir misin canım? Kolsuz mu kısa kollu mu görmek istiyorum. Bir de sitede taş mavisi yazıyor ama gri demekki.
Tabi ki çeker atarım canım

İkimizde Hacioglu na gitmisiz ben de guya gebe okuluna beslenme egitimi icin gittim cikista olaylar olaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…