2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Öyle demeyin ya gezmeler yok mu artık Bebişi görmeden bişey diyemeyeceğim sanırım. Şimdilik bakmak isteyene bırakır sosyalleşirim gibi geliyor (kimselere bırakamadı)
ben oğlumu bırakıp hiç gezmedim. onuda götürdüm hep. zaten çalışıyorum çok özlüyoruz birbirimizi. sadece gittiğimiz yerler değişti. bahçesi olan oyun alanı olan yerler seçiyorum. yoksa maşallah hiç bir şeyden eksik kalmıyorum

Bizde mobilyaciya dolap yaptrdik evde takıldı bende de o koku vardı senin yazını görünce sildikten sonra yerlestirmedim dün silindi hala yerlestirmedim cnm
Internette araştırdım canim diyorki bebek odasina yapilan mobilya en az 15 gün hava almasi gerekiyormus sonra yerleştirin yazıyor 2 hafta bekleyelim

Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı,
Kader Böyle İmiş Ağlarım Bazı
Gönül Ey Sebebim Ey
Bugün çamaşırları yıkayın dedim arkadaşlar geldi gene kaldibarım akşam eleyim de sabah kalkar kalkmaz atayım.ilk postayizaten etijerde pazar günü gelecek cuma cumartesi yıkanır pazar ütü olur yerlesir artik

Internette araştırdım canim diyorki bebek odasina yapilan mobilya en az 15 gün hava almasi gerekiyormus sonra yerleştirin yazıyor 2 hafta bekleyelim
Canim ben de bu koku konusunu kafama takmistim arastira arastira cilekten aldim nedden alirsan al o koku oluyo kapaklari acik bi sekilde hawalandir devamli kiyafetleri hemen yerlestirme sabunlu suylan silersin o zamanla azaliyo yine de tamamen gitmiyo ama zamanla siliniyo cok cok hafif bi koku kaliuo simdi alali 1 ay oldu koku gitti

Tum forum ahalisi.sahit bak paZartesi piknik dedin tamam dedik sali gezme.dedin tamam dedik bugun.perşembe halaaaa kaldi.Diyor

Çilek.evet kokmuyor benim.aldigimda.kokmadi pierre cardin boya ozelmis sanirim

eh benim kiz bu dogru durmaz. nst 20dk da 5sanci ve ne yazik ki duzenli. 5gun once hala duzensizdi ama ne yazik ki duzenli sanciya donmus yine. son 3 gundur farkindaydim. kasilmalar artarak devam ediyordu. serviks kapali Allahtan. dr bu kadar sanciya iyi dayandi dedi . masallah iyi tuttunuz diyr. hanim iyi ama masallah. nidilati 35 ten sonra kullanamazsin, o yuzden yarin doz dusuyoruz dedi. pazartesi kontrolde ya yine doz dusecekmis ya da kesecekmis. sonrasi Allah kerim.
simdilik kardesimin dugune izin vermedi. duzenli sancilarin siddetlenmesinden korkuttugu icin. surekli yatis ve wc harici kalkmak yasak dedi.

Sen olmasan burda kendimi çok yanlız hissedeceğim 160 lık boyumla

Yanlız ayak bileklerine inceciködemesiz gebe seni
Kız hava atabilirsin 1.58 im, kullan beni
Ahhhh yazık, allah kurtarsın ben de matematik mühendisiyim, geçen sene kendimi emekli ettim, pc görmek istemiyorum artık oğlanı da hiç sektöre bulaştırmadan kaportacı yapıcaz inşallah
Cirak vermek istersen garaja alırım. Hem elektrik elektronik ogrenir, hem az da olsa mekanik. Hem kocamin icatlarindan ve cesitli hobilerinden dolayi mühendisliğe sarip alayli ve okullu biri olabilir
Cok isterdik kocam muhendislik okusun, tam ona göre. Herşeyi kendi bulup ogrenip cozmek zorunda kalıyor.
Eşimin özel derslerinden hafta sonu kaçamakları bile 1 güne zorla sigdryz canım sinema tiyatro 40 yılda bir.
17 gün balayı yapmıştık sadece bir o var yani o da olmasa hiç gezdirmedi dicem
Bu seneye kadar iyi gezdim valla. Simdi hem tek maas hem motora binememek, yattik kaldik. Arabali vapur bile çok pahalı.
Bebekle de araziye gider kamp atariz diyoruz mayista falan. Cocugu zatürre etmesek bari
Beline de guvenlik ipi baglarim, emeklesin gitsen nereye gidiyosa
Bak zoom yapp I ikuayko bakin hedef bu bayan s diyor ayyyyy daraldım masallah hatunuma.masallah
Ben üstündeki halini de gordum ve xs bile olur kadına ayol.
Şimdi özgürlük ve kendini mutlu etme zamanı. Oh evde sorumluluk yok. İstedigin sinemaya tiyatroya alışverişe git, gez gönlünce.

Tum forum ahalisi.sahit bak paZartesi piknik dedin tamam dedik sali gezme.dedin tamam dedik bugun.perşembe halaaaa kaldi.Diyor
Yokkkk siz yarin başlıyorum yıkamaya..yikanacaklari da ayırmayı akşam.yapiyirum resim aticam bak sozz..pazar yerlesmesi lazim.pazartesi gene piknik

Çilek.evet kokmuyor benim.aldigimda.kokmadi pierre cardin boya ozelmis sanirim

Çilek kokmuyor evet. Biz yerleştirdik ama ben gündüz kapalı olsa da akşam açıyorum odayı havalandırıyorum. Beşik ve diğer malzemelerin üstüne çarşaf serdik.
Bu arada avize sorayım. Avize nerelerden aldınız kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…