- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Olsun kiz bilgisayar muhendisisin dahasi warmi sewiyosan d neguzelhava ne arar ofistekız tüm gün gördüğüm şey ekran klavye havasız ofis ortamı. ama işimi seviyorum.
O namı kendine sen yapistirdin ne yapsam da kaziyamadim senden36 38 arasi hamile kalmistim 40 olduk 11 kiloyla ama senin gozunde xxxxxl namim gitmiyor yapıştı bana
ben oğlumu bırakıp hiç gezmedim. onuda götürdüm hep. zaten çalışıyorum çok özlüyoruz birbirimizi. sadece gittiğimiz yerler değişti. bahçesi olan oyun alanı olan yerler seçiyorum. yoksa maşallah hiç bir şeyden eksik kalmıyorumÖyle demeyin ya gezmeler yok mu artıkBebişi görmeden bişey diyemeyeceğim sanırım. Şimdilik bakmak isteyene bırakır sosyalleşirim gibi geliyor (kimselere bırakamadı)
kesinlikle seviyorum. tekrar seçersem aynı mesleği seçerim.Olsun kiz bilgisayar muhendisisin dahasi warmi sewiyosan d neguzel
Internette araştırdım canim diyorki bebek odasina yapilan mobilya en az 15 gün hava almasi gerekiyormus sonra yerleştirin yazıyor 2 hafta bekleyelimBizde mobilyaciya dolap yaptrdik evde takıldı bende de o koku vardı senin yazını görünce sildikten sonra yerlestirmedim dün silindi hala yerlestirmedim cnm
O namı kendine sen yapistirdin ne yapsam da kaziyamadim senden
Bugün çamaşırları yıkayın dedim arkadaşlar geldi gene kaldiAlnıma Yazılmış Bu Kara Yazı,
Kader Böyle İmiş Ağlarım Bazı
Gönül Ey Sebebim Ey
Canim ben de bu koku konusunu kafama takmistim arastira arastira cilekten aldim nedden alirsan al o koku oluyo kapaklari acik bi sekilde hawalandir devamli kiyafetleri hemen yerlestirme sabunlu suylan silersin o zamanla azaliyo yine de tamamen gitmiyo ama zamanla siliniyo cok cok hafif bi koku kaliuo simdi alali 1 ay oldu koku gittiInternette araştırdım canim diyorki bebek odasina yapilan mobilya en az 15 gün hava almasi gerekiyormus sonra yerleştirin yazıyor 2 hafta bekleyelim
Tum forum ahalisi.sahit bak paZartesi piknik dedin tamam dedik sali gezme.dedin tamam dedik bugun.perşembe halaaaa kaldi.DiyorBugün çamaşırları yıkayın dedim arkadaşlar geldi gene kaldibarım akşam eleyim de sabah kalkar kalkmaz atayım.ilk postayi zaten etijerde pazar günü gelecek cuma cumartesi yıkanır pazar ütü olur yerlesir artik
Çilek.evet kokmuyor benim.aldigimda.kokmadi pierre cardin boya ozelmis sanirimCanim ben de bu koku konusunu kafama takmistim arastira arastira cilekten aldim nedden alirsan al o koku oluyo kapaklari acik bi sekilde hawalandir devamli kiyafetleri hemen yerlestirme sabunlu suylan silersin o zamanla azaliyo yine de tamamen gitmiyo ama zamanla siliniyo cok cok hafif bi koku kaliuo simdi alali 1 ay oldu koku gitti
Kız hava atabilirsin 1.58 im, kullan beniSen olmasan burda kendimi çok yanlız hissedeceğim 160 lık boyumla
Yanlız ayak bileklerine inceciködemesiz gebe seni
Cirak vermek istersen garaja alırım. Hem elektrik elektronik ogrenir, hem az da olsa mekanik. Hem kocamin icatlarindan ve cesitli hobilerinden dolayi mühendisliğe sarip alayli ve okullu biri olabilirAhhhh yazık, allah kurtarsınben de matematik mühendisiyim, geçen sene kendimi emekli ettim, pc görmek istemiyorum artık oğlanı da hiç sektöre bulaştırmadan kaportacı yapıcaz inşallah
Bu seneye kadar iyi gezdim valla. Simdi hem tek maas hem motora binememek, yattik kaldik. Arabali vapur bile çok pahalı.Eşimin özel derslerinden hafta sonu kaçamakları bile 1 güne zorla sigdryz canım sinema tiyatro 40 yılda bir.
17 gün balayı yapmıştık sadece bir o var yani o da olmasa hiç gezdirmedi dicem
Ben üstündeki halini de gordum ve xs bile olur kadına ayol.
Şimdi özgürlük ve kendini mutlu etme zamanı. Oh evde sorumluluk yok. İstedigin sinemaya tiyatroya alışverişe git, gez gönlünce.selamlar agustos anneleri!
yeni eleman ile hala aynı masa aynı pc buraya bakmam imkansız gibi, benimle okuyor her seyi. dolayısıyla yazamıyorum, okuyamıyorum. minik fırsatlarda iste yapabildigim kadar.
pazartesi rapor alacagım hastaneden. 32. hafta raporu. benim takibimi yapan dr tatile cıkmıs, artık detaylı bir sekilde dogumuma girecek uzman dr ile konusmak; ''kesin ben girecegim senin doguma'' demesine ihtiyac duyuyorum ve fakat tıp fakultesi, devlet kurumu, prosedurler. her muayenede sanki asırı acelemiz varmıs gibi hızlı hızlı konusmak ne bileyim...fakat durumumda baska hicbir hasteneye guvenemem de! oyle iste. klasik bilge sendromları.
yolunda her sey ama, bebegim inanılmaz hareketli, bazen gobek deligimden eli cıkacak sanıyorum o derece. masallah diyeyim tabi.son uc haftamız a dostlar! 35. hafta yatıs planlandı bakalım, hayırlısı artık...
geceleri uyuyamıyorum. evde hicbir koltuga sıgmıyorum. koltuklar alcak, sandalye rahatsız geliyor. surekli sola yatmaktan kaburgalarım acıyor. yatamıyorum da. bir yandan da sıcak. artık araba kullanamıyorum, yani cok zorda kalmadıkca..
kızım bu ctesi aksamı babası ve oglumla kas'a gidiyor. masterclasss var. ben yalnız olacagım yani kvalidem ve kuzenimle. biraz duygusalım bu yuzden. onlar donuyor ayın 17 sinde bir sonraki hafta sanırım yatısım olur.
iyi ki calısıyorum bu arada evde olsam bu kadar stresi yonetemezdim sanırım. son ana kadar saglıgım elverdiğince akıl saglım icin ozellikle calısmayı istiyorum!
I ikuayko asayis berkemal
@udg06
sumak85
simdi okuyabildigim kadar okuyacagım insallah.
hepinizi ozledim, cok cok sevgiler. her ne kadar yuzyuze tanısmamıs olsak da insan aileden biri gibi hissediyor.
cok sevgiler.
Yokkkk siz yarin başlıyorum yıkamaya..yikanacaklari da ayırmayı akşam.yapiyirum resim aticam bak sozz..pazar yerlesmesi lazim.pazartesi gene piknikTum forum ahalisi.sahit bak paZartesi piknik dedin tamam dedik sali gezme.dedin tamam dedik bugun.perşembe halaaaa kaldi.Diyor
ay cok sevindim.Oğlumun operasyonu kazasız belasız geçti çok şükür hepinizden Allah razı olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallah
Çilek.evet kokmuyor benim.aldigimda.kokmadi pierre cardin boya ozelmis sanirim
Hi hiYokkkk siz yarin başlıyorum yıkamaya..yikanacaklari da ayırmayı akşam.yapiyirum resim aticam bak sozz..pazar yerlesmesi lazim.pazartesi gene piknik
Matematik muhendisi mi:) ben de matematik muhendisiyim. Tanidik cikicaz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?