E bir ilaç vermedi mi . Kan sulandırıcı gibi. Gerçi az kalmış zamanınız. Limon kanı sulandırır. Limon mu tüketsen acaba , belki faydası olur. Sodaya yemeğe falan sık
Kıyamam, çok iyi anlıyorum. Bence ne kadar iyi düşünürsek o kadar iyi olacak, olabildiğince güzel düşünelim, sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah kuzumm.
Ve kizlar gelelim bize kilomuz 2150 boy soylemedi nst normal.rahim agzi.normal basasagi konumda gelisim.konusuna gelelim kafa uzunluğu birisi 33 birisi 36 hafta yani 4 hafta ileri canım sıkıldı agladim yapisal sorun.ikisi ayni.esit olsaydi sorundu ilerleyen.haftalar durur dese de ben ikna olmadim cuma.kendi.dokturum da.kontrol ve icime.sinmedigi icin yarin.baska.hastahane baska.doktordan randevu aldim.dualarinizi.bekliyorum.cidden moralim.0 normal.dese de sagliklo.o.yapisal.iri.dogacak.desede insan.deliriyor
Canım moralini bozma hemen etkileniyoruz olumsuz düşünceler sarıyor bizi ama olumlu duşun güzel olsun bak doktorunda düzelir demiş tabi sen önlemini al başka doktorada git ama stres yapıp kendini de bebiside üzme