2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Goy goy yapim.diyorum.takmiyim ama insanin hep aklımda ya Allahim tum annelere bebeklere sifa versin insallah sagsalim gelir tum bebekler normal.degerlerle
Amin canım inşallah gönlünü ferahlatacak güzel haberler alırsın bebiş için de herşey yolundadır allahın izniyle..

ciddi ciddi eskilerden kalma iki mayo buldum, denedim, gobegimin yarisini kapatti gogus kismida mayo giyen bokscu guresci abiler gibi oldu ahahah cok igrenccc!

aman aman aman yok istemiyorum havuz mavuz
Ay çok güldüm.. Sen de rahat bi şort bi de askılı ile yüz boşver mayo falan mayo bizi bozar

İstanbul ekibi. Dogurmadan bulusun. Biz iyiki bulustuk, aksamina hastaneye yattim. Yatis o yatis . bir daha tovbe cikamazdim...

Bugun cokkkk guzel etkili etkili ritmik ritmik kasiliyorum. Nasil mutluyum nasil...
Buluştuktan sonra hastaneye yatmış olmandan korkmalı mıyız acaba
Allah sana peygamber sabrı vermiş iyikide vermiş İyi dayanıyorsun vallahi bin kere maşallah

Buluştuktan sonra hastaneye yatmış olmandan korkmalı mıyız acaba
Allah sana peygamber sabrı vermiş iyikide vermiş İyi dayanıyorsun vallahi bin kere maşallah
Yokkkk korkmayin. Ama zaman daraliyr. Bulusun baya iyi geliyr insana.
Dr persembe ilac dozunu dusurmustu.. Artiyor o yuzden sancilar. Pazartesi kesebilirim dedi. Keserse dogar bu kiz

KıZlar cok şükür Allaha bu doktorda ayni şeyleri dese de olcumler uc iki arasi degisti iri kemikli.uzun.boylu ama.zayif bir oğlun olcak cik dışarı dedi sorun yok beyni normal degerleri normal kemik yapisi iri ilerde sadece kafana takma git tadini cikar sezeryan yuksek.ihtimal dedi cok şükür Allaha herkesin çocuğuna sifa versin Allah o korkuyu kimseye vermesin

Bak gördün mü super haber yapısal bişiy o zaten..burun bebeklerin kafası çoğunlukta hep büyük çıkıyor zaten önce kafalar buyudugunden..bi sorun olsaydı önce ki testlerde çıkardı zaten kuzum...❤❤

Ve doktor dediki olcumler her zaman.her.makinede farklidir sakin kafaniza takmayin 2 hafta degistirir 300 gram.sapar dedi gercekle yemeginize dikkat edin.dedi protein ceviz yeşillik yogurt bol.su dedi
Evet cnm ölçümler hep farklı çıkıyor zaten...bana da dr oğlumda 3500 dedi kilosuna..ertesi gün doguma girdim 3850 cikti

Oyle ama insan 4 haftayi duyunca deliriyor kuzum çok sukur Allaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…