Ben de 2 gün baya çektim kasılma dan gece bile kalktım bol su içtim 2 gündür ve vantilatörün önünde yatmadım geçti çok şükür benimkini onlar tetiklemiş galiba.. Sen de bol su iç
Ya ictigim suyun haddi hesabi yok geceli gunduzlu iciyorum. Bu gece de her kalktigmda ictim su. Agrim sancim yoktu neyseki karnim kasildi ve asagiya baski :/ bi de saga sola dönerken kasiklarim yirtilcak gibi oluyo bazen onu çözemedim ya ne cektik bee
Günaydınn Kızlar 35. Haftadan herkese selamlarrr
Ben ne kasılma ne bişey hiç hissetmiyorum ya da anlamıyorum hala.
Sanki 40. Haftaya kadar beklicekmiş gibi geliyor bu kızçe
Klasik şikayetlerim var uykusuzluk sağa sola dönme kol uyuşması vs ama şu kasılmayı çözemedimm
Günaydınlar, mutlu haftalar herkeseee
Bu haftada herkesin bebişleri içeride tutmasını dilerim
Kızlar ben emzirme sütyeni almadım.
Almalı mıyım kesinlikle? Ne dersiniz?
Hastanede doğum sonrası normal sütyen zor mu olur?
Emzirme sütyeni alın diyorsanız, hangisini tavsiye edersiniz?
Efelihayat
ah bu bacak acisi gunaydin kizlar bugun gorue gunu walla ultrasonda elinde tesbihle gorucem diye korkuyorum cocugu gecen yil kasim ayindan beri icerde saka maka
Günyadınlar kimse doğurmamış daha oku oku bitmedi bir türlü herkese sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallah bizdede durumlar aynı kol da uyuşma sağdan sola dönüşte sancı arada yollayan yalancı doğum sancıları başka da bir şey yook
Antalyada sıcakta zaten evden çıkmak mümkün olmayınca ailecek klima altında oturuyoruz bütün gün .
Bu arada dün dayımın hanımı anlattı. Geçen hafta böbreğinden taş düşürmüş. Ben de 18 yaşımdan beri düşünüyorum dönem dönem. Sordum doğum sancısı da belden geliyor böbrek sanıcısı da karıştırır mıyım dedim. Kesinlikle karıştırırsın ama böbrek sancısı doğum sancısından beter dedi (3 çocuk doğurmuş).
Velhasıl kelam sanırım ben bazı sancıları karıştırdım. Bazen belimden ağrı giriyor. Böbreğimdeki taşlar yapıyor herhalde diyorum. Doğumu anlamamaktan korkuyorum şimdi. Nişandan sudan falan anlarız artık. Yoksa bana göre belden gelen her sancı böbrek sancısı
Günaydınlar, mutlu haftalar herkeseee
Bu haftada herkesin bebişleri içeride tutmasını dilerim
Kızlar ben emzirme sütyeni almadım.
Almalı mıyım kesinlikle? Ne dersiniz?
Hastanede doğum sonrası normal sütyen zor mu olur?
Emzirme sütyeni alın diyorsanız, hangisini tavsiye edersiniz?
E bebek in 2/ lira altinda ucuz bir modelini aldim ama siymayabilirim. Bir de penti' den bunlari almistim 3 renk, hamilelikte giyiyorum. İcindeki pedler bikinidekiler gibi yikaninca dönüyor falan, çıkardım rahat ettim.
Özellikleri: % 95 Pamuk % 5 Elastan kumaştan üretilen Babymom emzirme sütyenleri, emzirmeyi kolaylaştıran cilde dost, yumuşak ve nefes alabilen yapısı ile annelerin yeni tercihi. Nefes alabilen bir yapıya sahiptir.
Gri Melanj Nu Basic Kaplı Sütyen Penti.com da satışta! Mağazadan iade ve değişim imkanı ile satın alabileceğiniz Gri Melanj Nu Basic Kaplı Sütyen Online Shopta.