Cantayi da alirsin haftasonu tamamdirCanım ben dependin mesane pedini aldım. Normal pedden daha kalın, yeterli olur gibi geldi ilk günler için
Bende 1 tane gecelik koydum, aklıma soktun alayım 1 tane daha gecelik ben2 tane.var geceligim ama.sirinler kiyamambabaanne.geceligi aliyim diyorum net degil ama hislerim sezeryan.diyor gelisim esitlenirse insallah normali herkes ister tabiki hayirlisi olsun kolay saglikli olan.olsun.herkese
Benim de yokayy evet çocuk gelecek daha benim çantam yok, alırım bi ara
Al al uyduruk al.onuBende 1 tane gecelik koydum, aklıma soktun alayım 1 tane daha gecelik ben
Decathlondan alacağım ben deUfak çantalara veda diyorsunben daha çanta da almadım. Normal spor bir sırt çantası alacağım içine bu saydıklarını koyabileceğim büyüklükte, bi begenebilirsemm...
Bunu bunyem kaldırmadı, reddediyorum.Ay bir de onun fiskiran kaka formu var. Bez degistiriyodum. Tam egildim siliyorum. Kaka fiskirdi ya. Zaten sivi yapiyorlar. Sacim basim ustum yatak her yer kaka oldu.
10lt cok az, motorda kullaniyorum, hic bir sey sığmaz ona.Decathlondan alacağım ben de
Bunun 10 lt ve 20 lt diye iki boyu var. Boyutuna karar veremedim sadece.Arama Sonuçları | Decathlon
Aradığınız kelimeye ait tüm sonuçları bu sayfadan öğrenebilir, ürünlerin detaylarına göz atıp Decathlon'dan istediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.www.decathlon.com.tr
Evet, bebek ağzını açsın diye yanağına parmakla hafifçe dokunmak gerek. Böylece bebek refleks olarak ağzını açıyor ve memeyi daha iyi kavrıyor. Direk meme ağzına verilmeye kalkılırsa o zaman sadece uç kısmını alırmış..persembe gunu saglik ocagi cagirmisti kisa bir emzirme egitimi verdiler, bebegin agzi kahverengi kismin cogunu almaliymis sadece ucundan emerse yara olurmus, memenin ucunu degil tamamini sikar gibi yapmalıymışız.. bol su icilmesi gerekiyormus ve annenin bol bol dinlenmesi gerekiyormus.. eger emziremezsen biz sana yardim ederiz falan diye soyledi hemsire.. biberonla sut verme dedi biberona alışırsa anne sütünü emmek icin ugrasmiyormus bebelerr..
Bayıldim kirli sepeti dusunyrdm teşekkür ederim canımAslan anneleri
PiaLeon
Saklama Kutusu & Uygun Fiyatlı Saklama Kutuları
Saklama Kutusu fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Saklama Kutusu sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.www.koctas.com.tr
Maşallah canm Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah beni de iki hafta sonra çağırdı 1 ayda iki üç kere daha gitcez heraldeNe guzel canim masallah.. biz de 2600 48cm olmusuz makat gelisinden cikmisiz kafasi gogus altindaydi bi ara titanic gbi geziyoduk o onde ben arkadasimdi dogum pozisyonuna girmis... Nstde de bisey cikmadi 2 hafta sonra gel dedi kendileri
Uyuşukluk kramp tarzi ise evet ben.korkma cumaya kadar. Bekleyebilirsin mg ca vericekEl parmak uçlarım uyuşuyor. İnternetten araştırdım karpal tünel sendromu olabilirmiş. Doktorla randevum cuma gün. Acil bir şey olabilir mi doktora bugün gideyim mi yoksa cumaya kadar bekleyeyim mi? Bu durumu yaşayan var mı kızlar?
Ben nbb nin aldım ınternetten bir de emzirme atleti aldımGünaydınlar, mutlu haftalar herkeseee
Bu haftada herkesin bebişleri içeride tutmasını dilerim
Kızlar ben emzirme sütyeni almadım.
Almalı mıyım kesinlikle? Ne dersiniz?
Hastanede doğum sonrası normal sütyen zor mu olur?
Emzirme sütyeni alın diyorsanız, hangisini tavsiye edersiniz?
Hep sana çalışıyorum farkında mısın? Ama batirmaya yönelikBayıldim kirli sepeti dusunyrdm teşekkür ederim canım
El parmak uçlarım uyuşuyor. İnternetten araştırdım karpal tünel sendromu olabilirmiş. Doktorla randevum cuma gün. Acil bir şey olabilir mi doktora bugün gideyim mi yoksa cumaya kadar bekleyeyim mi? Bu durumu yaşayan var mı kızlar?
Uzun süre kolunun üzerinde yatınca hani uyuşukluk olur ya karıncalanma gibi, öyle.Uyuşukluk kramp tarzi ise evet ben.korkma cumaya kadar. Bekleyebilirsin mg ca vericek
Ama çok tatlı şeyler kiiiHep sana çalışıyorum farkında mısın? Ama batirmaya yönelik
30*30 güzel ölçü bu arada, zaten ne kadar biriktirebilicez ki camasirlarini..
elaide sanırım
Edemiyorum şahsen
Nasıl bir masaj aleti canım?Artik en sonunda masaj aleti aldik biz canim benim agrilarim iyce artinca onla uyuyorum
Bak bu güzel bir motivasyonmuşAz kaldı dayan, bu sessizliği de cok özleyeceksin diyerek
Valla zorluyor ya son zamanlar. Aslında bende çok hareketliyim pek durmuyorum zorlansamda yürüyüş yapıyorum mutlaka. Ve evet kesinlikle duş acaip rahatlatıyor benide. Böyle böyle geçiricez bu günleri de napalım :)oğlumu uyuttuktan sonra bak bir buçuk ay sonra bir tanesini daha uyutman lazım diyerek ayaklarımı sehpaya uzatmanın keyfine vararak. şaka bir yana son zamanlar insanı çok zorluyor ama mesela ben duşa girdiğimde rahatlıyorum yattıkça daha çok yerim ağırıyor. hareketliyken daha mutluyum.
Ne güzel moral verdin kızDikiş agrisi ve lohusa dönemini.dusunerek
Uzun süre kolunun üzerinde yatınca hani uyuşukluk olur ya karıncalanma gibi, öyle.
Ben kabul ettim de ne oldu, al al bitmiyorAma çok tatlı şeyler kiiivalla ben artık battım batacgm kadar 1. Olunca kimseden bisey kabul etmeynce her şey masraf oldu napim 1 kere dogurcam zaten diyerek avutuyrm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?