2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
2 tane.var geceligim ama.sirinler kiyamam babaanne.geceligi aliyim diyorum net degil ama hislerim sezeryan.diyor gelisim esitlenirse insallah normali herkes ister tabiki hayirlisi olsun kolay saglikli olan.olsun.herkese
Bende 1 tane gecelik koydum, aklıma soktun alayım 1 tane daha gecelik ben

Ufak çantalara veda diyorsun ben daha çanta da almadım. Normal spor bir sırt çantası alacağım içine bu saydıklarını koyabileceğim büyüklükte, bi begenebilirsemm...
Decathlondan alacağım ben de
Bunun 10 lt ve 20 lt diye iki boyu var. Boyutuna karar veremedim sadece.

Ay bir de onun fiskiran kaka formu var. Bez degistiriyodum. Tam egildim siliyorum. Kaka fiskirdi ya. Zaten sivi yapiyorlar. Sacim basim ustum yatak her yer kaka oldu.
Bunu bunyem kaldırmadı, reddediyorum.
10lt cok az, motorda kullaniyorum, hic bir sey sığmaz ona.

Bu arada bez vs bakım eşyalarını istedigimde tasiyabilmek ve duzenli durmasi icin çözüm bakiyorum ne zamandir. AliExpress te kece bir model var mesela cok satan ama bana gereksiz geldi fiyati, ki üstüne vergi vs de var artık malum. Baktim baktim, sepet mi orsem falan dedim ve şunu aldım gecende. Evde kullanmasam arabada kullanirim yine bir işe yaratirim dedim.

Oto Araç Bagaj İçi Eşya Düzenleyici Çanta 7 Bölmeli Organizer 66,72 TL yerine 33,39 TL

Evet, bebek ağzını açsın diye yanağına parmakla hafifçe dokunmak gerek. Böylece bebek refleks olarak ağzını açıyor ve memeyi daha iyi kavrıyor. Direk meme ağzına verilmeye kalkılırsa o zaman sadece uç kısmını alırmış..

El parmak uçlarım uyuşuyor. İnternetten araştırdım karpal tünel sendromu olabilirmiş. Doktorla randevum cuma gün. Acil bir şey olabilir mi doktora bugün gideyim mi yoksa cumaya kadar bekleyeyim mi? Bu durumu yaşayan var mı kızlar?

Ne guzel canim masallah.. biz de 2600 48cm olmusuz makat gelisinden cikmisiz kafasi gogus altindaydi bi ara titanic gbi geziyoduk o onde ben arkada simdi dogum pozisyonuna girmis... Nstde de bisey cikmadi 2 hafta sonra gel dedi kendileri
Maşallah canm Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah beni de iki hafta sonra çağırdı 1 ayda iki üç kere daha gitcez heralde

Uyuşukluk kramp tarzi ise evet ben.korkma cumaya kadar. Bekleyebilirsin mg ca vericek

Ben nbb nin aldım ınternetten bir de emzirme atleti aldım

Bayıldim kirli sepeti dusunyrdm teşekkür ederim canım
Hep sana çalışıyorum farkında mısın? Ama batirmaya yönelik
30*30 güzel ölçü bu arada, zaten ne kadar biriktirebilicez ki camasirlarini..
elaide sanırım

Hep sana çalışıyorum farkında mısın? Ama batirmaya yönelik
30*30 güzel ölçü bu arada, zaten ne kadar biriktirebilicez ki camasirlarini..

elaide sanırım
Ama çok tatlı şeyler kiii valla ben artık battım batacgm kadar 1. Olunca kimseden bisey kabul etmeynce her şey masraf oldu napim 1 kere dogurcam zaten diyerek avutuyrm kendimi

Edemiyorum şahsen

Artik en sonunda masaj aleti aldik biz canim benim agrilarim iyce artinca onla uyuyorum
Nasıl bir masaj aleti canım?
Az kaldı dayan, bu sessizliği de cok özleyeceksin diyerek
Bak bu güzel bir motivasyonmuş

Valla zorluyor ya son zamanlar. Aslında bende çok hareketliyim pek durmuyorum zorlansamda yürüyüş yapıyorum mutlaka. Ve evet kesinlikle duş acaip rahatlatıyor benide. Böyle böyle geçiricez bu günleri de napalım :)

Dikiş agrisi ve lohusa dönemini.dusunerek
Ne güzel moral verdin kız

Uzun süre kolunun üzerinde yatınca hani uyuşukluk olur ya karıncalanma gibi, öyle.

Canım neredeyse hamileliğimin başından beri yaşıyorum karpal tünel sendromunu. Hemde baya ağır yaşadım özellikle şu son 1 aya kadar. Gece ağlıyordum ellerimin uyuşmasından ağrıyıp kas katı kesilmesinden. El bezini bile sıkamıyordum bilek ağrısı da yapıyor çünkü. Doktora gittim bunun için özellikle ama yapabilecek hiçbirşey olmadığını hamilelikte olabildiğini söyledi. En geç doğumdan 2 ay sonrasına kadar düzelir dedi. Son 1 aydır baya hafifledi. Sadece yatarken hafif uyuşma oluyor. Endişelenecek bi durum değil korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…