2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ben keçeden olanı almıştım ilk hamile kaldığımda. AliExpresten 35 Tl falandı. Kullanışlı aslında, ıslak mendik, çıtçıtlı badi ve bezi içine koyacaksın düzenli tertipli duracak. Aslında senin elinden dikiş geliyor. Çok basit bişey dikilebilir.

Eklentiler

• IMG_4086.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 50
Aynen bu ama 35 değil artık çünkü gözünü sevdiğim kur artiiii vergi

Doğum tarihlerimiz de aynıymış
Cevabın için çok teşekkür ederim, içim rahatladı. Bütün gün aklıma takılmıştı.

Çok pis ters günümdeyim. Oğlum bile anne sen böyle atar yapmazdın diyor paratoner gibi ne kadar mendebur varsa kendime çektim. Bu ne hormonu ya kurt adam taşıyorum da bu gün dolunay mı yani. Bakalım gerginlikten doğuruluyor muymuş. Bu gün öğreneceğiz

Ya bende cok kotuyum bugun ne oldu bıze yaptıgım yemek bıle kotu olmus. Hayattan tat almıyorum yazın dogurmamak lazım bence kısın halletmek lazım bu ısı yazın sınırler gerılıyor.

Ya bende cok kotuyum bugun ne oldu bıze yaptıgım yemek bıle kotu olmus. Hayattan tat almıyorum yazın dogurmamak lazım bence kısın halletmek lazım bu ısı yazın sınırler gerılıyor.
Ya hiç sorma. Yemek filan da yapmadım. Of bunu saymıyorum bir de erkek olarak doğabilir miyim

Ele mi geciriyor derken? Aylardir parazit diyorum inanmiyosunuz bana!

Dün akşam eşimin kuzenine gittik oturmaya. 4 yaşında kızları var. Annesini hiç konuşturmuyor, sürekli bir şey istiyor ve istediği yapılmadığında çığlık atmaya başlıyor. (Şımarık yetiştirmişler, mana bulmuyorum ama evlerden ırak ) Sanırım artık Deniz tiz seslere karşı çok hassas. O bağırdıkça bebiş karnımdan resmen çıkacakmış gibi hareketler yapmaya başladı. Biraz sabrettim ama dayanılacak gibi değildi dedim kalkalım biz. Çok rahatsız etti beni sırtımdan ter boşaldı. Bu çocuk kavga gürültü sevmiyor sanırım Babannesini de pek sevecek gibi gözükmüyor

canim ya senin bebegin kucuktu galiba beslenemiyor filan demistim günlerimiz yakin ya en son kac gr dedi doktorun merak ettim, benim bebek de kucuk kaldi plesantadan dolayi

Bızım bısey yok canım beklıyoz dogum seklıde bellı degıl doguma kadar 2800 olur dedı doktor erken gelırse2500 olmazsa sezeryan olur mecburı belkı dayanamaz kan akımı yavasmıs.
Sağlıkla kucağına al inşallah.. ❤ Belirsizlik bizde de var normal bekliyoz ama hiç belli olmuyor o hayırlısı nasılsa öyle olsun ille normal ille ameliyatla demiyor kimse zaten sen ikisinden de koy pijama gecelik ne olır ne olmaz

canim ya senin bebegin kucuktu galiba beslenemiyor filan demistim günlerimiz yakin ya en son kac gr dedi doktorun merak ettim, benim bebek de kucuk kaldi plesantadan dolayi
Canım bugun kontrolum vardı 2120 olmus. Doktor olumlu konusuyor kılo alımı yavas kan akısı yavas oldugundan tek sıkıntı okjısensız kalmaması kan akısı azalıp haraketlerını takıp et dedı sureklı bu hafta 220 gr almıs ama ben ne yemedım kı kendımı oldurcektım gece kalkıp sut muz yemeler fılan doguma kadar 2800 gr olur dedı gununu beklerse tabı. Senınde haftalık takıp mı canm kılosu ne kadar

Ben ben ben.. Aynı böyle gerginim ama beni geriyor lar çok iğrenç insanlar var gerçekten Allah kötülerle karşılaştırmasın

İşyerindeyken saat 10 gibi karnımda bir kasılma başladı. Dedim gaz sıkışması sanırım tuvalete gittim. İshal olmuşum 3 kere Arda arda tuvalete çıktım ama o sıkışma geçmedi. Mide bulantısı da bir yandan. Öğle tatili Oldu. Bişeyler atıştırdım ama yok düzelmiyor. Eşim geldi acile gittik . İlk defa Nst bağlandı. Ama bizim ufaklık o kadar çok döndü ki içeride ebe bulmakta zorlandı. Sağıma koyuyor bebe soluma geçiyor. Soluma koyuyor sağıma geçiyor. İlk kağıt düzgün çıkmadı bi daha çekti. Edepsizler bazen hiç hareket etmezler bazen de yerlerinde durmazlar dedi yan tarafta başka bir gebe varDı 39+5 miş hala bebişten tık yokmuş. Kadının karnı dikkatimi çekti. O sizin dediğiniz tırmıklar var ya her yerde Ve kıpkırmızıOnları görünce bi an karnımdaki acıyı unuttum Alt üst yan ama nasıl her tarafı dolu
Böyle olmaz inşallah sonum diye dua etmeye başladım. Neyse bebişte sıkıntı yokmuş ama Bursa'da yaşanan elektrik sıkıntısı nedeniyle hastanelerdeki sistem durmuş , tahlil yapamadılar. Doktor bebeği inceledi ve rahim uzunluğunu kontrol etti. Serum verdiler ishal için 4 saat hastanede yattıktan sonra çıktık . Serum iyi geldi. Ağrı geçti, ishal ve bulantı durdu. Aman dikkat edin tam ishal mevsimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…