Bende sondan 2 :)Günaydın kızlar sondan 3. Çalışma haftama başlamış bulunmaktayım an itibariyle:)
Nasıl bir masaj aleti canım?
Bak bu güzel bir motivasyonmuş
Valla zorluyor ya son zamanlar. Aslında bende çok hareketliyim pek durmuyorum zorlansamda yürüyüş yapıyorum mutlaka. Ve evet kesinlikle duş acaip rahatlatıyor benide. Böyle böyle geçiricez bu günleri de napalım :)
Ne güzel moral verdin kız
Canım neredeyse hamileliğimin başından beri yaşıyorum karpal tünel sendromunu. Hemde baya ağır yaşadım özellikle şu son 1 aya kadar. Gece ağlıyordum ellerimin uyuşmasından ağrıyıp kas katı kesilmesinden. El bezini bile sıkamıyordum bilek ağrısı da yapıyor çünkü. Doktora gittim bunun için özellikle ama yapabilecek hiçbirşey olmadığını hamilelikte olabildiğini söyledi. En geç doğumdan 2 ay sonrasına kadar düzelir dedi. Son 1 aydır baya hafifledi. Sadece yatarken hafif uyuşma oluyor. Endişelenecek bi durum değil korkma.
Sıpalar yaa sonra da sevgilileri olcak isircam poposunuBen kabul ettim de ne oldu, al al bitmiyor
Ben keçeden olanı almıştım ilk hamile kaldığımda. AliExpresten 35 Tl falandı. Kullanışlı aslında, ıslak mendik, çıtçıtlı badi ve bezi içine koyacaksın düzenli tertipli duracak. Aslında senin elinden dikiş geliyor. Çok basit bişey dikilebilir.Bu arada bez vs bakım eşyalarını istedigimde tasiyabilmek ve duzenli durmasi icin çözüm bakiyorum ne zamandir. AliExpress te kece bir model var mesela cok satan ama bana gereksiz geldi fiyati, ki üstüne vergi vs de var artık malum. Baktim baktim, sepet mi orsem falan dedim ve şunu aldım gecende. Evde kullanmasam arabada kullanirim yine bir işe yaratirim dedim.
Oto Araç Bagaj İçi Eşya Düzenleyici Çanta 7 Bölmeli Organizer 66,72 TL yerine 33,39 TL
Bagaj Aksesuarları Modelleri ve Fiyatları - n11.com
Bagaj Aksesuarları ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Bagaj Aksesuarları modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Aynen bu ama 35 değil artık çünkü gözünü sevdiğim kur artiiii vergiBen keçeden olanı almıştım ilk hamile kaldığımda. AliExpresten 35 Tl falandı. Kullanışlı aslında, ıslak mendik, çıtçıtlı badi ve bezi içine koyacaksın düzenli tertipli duracak. Aslında senin elinden dikiş geliyor. Çok basit bişey dikilebilir.
Canım neredeyse hamileliğimin başından beri yaşıyorum karpal tünel sendromunu. Hemde baya ağır yaşadım özellikle şu son 1 aya kadar. Gece ağlıyordum ellerimin uyuşmasından ağrıyıp kas katı kesilmesinden. El bezini bile sıkamıyordum bilek ağrısı da yapıyor çünkü. Doktora gittim bunun için özellikle ama yapabilecek hiçbirşey olmadığını hamilelikte olabildiğini söyledi. En geç doğumdan 2 ay sonrasına kadar düzelir dedi. Son 1 aydır baya hafifledi. Sadece yatarken hafif uyuşma oluyor. Endişelenecek bi durum değil korkma.
Ya bende cok kotuyum bugun ne oldu bıze yaptıgım yemek bıle kotu olmus. Hayattan tat almıyorum yazın dogurmamak lazım bence kısın halletmek lazım bu ısı yazın sınırler gerılıyor.Çok pis ters günümdeyim. Oğlum bile anne sen böyle atar yapmazdın diyorparatoner gibi ne kadar mendebur varsa kendime çektim. Bu ne hormonu ya kurt adam taşıyorum da bu gün dolunay mı yani. Bakalım gerginlikten doğuruluyor muymuş. Bu gün öğreneceğiz
Ya hiç sorma. Yemek filan da yapmadım. Of bunu saymıyorum bir de erkek olarak doğabilir miyimYa bende cok kotuyum bugun ne oldu bıze yaptıgım yemek bıle kotu olmus. Hayattan tat almıyorum yazın dogurmamak lazım bence kısın halletmek lazım bu ısı yazın sınırler gerılıyor.
Ele mi geciriyor derken? Aylardir parazit diyorum inanmiyosunuz bana!Kızlar bugün karnımın iyice buyudgnu fark ettim eşim bile en az 500 gr büyümüş görünüyor dedi 2 hafta öncesine göreya bu sıpalar narin vücudumuzu ele mi geciriyor neee ordaki narin vücutlu ben, sen o bizzz oluyoruz
canim ya senin bebegin kucuktu galiba beslenemiyor filan demistim günlerimiz yakin ya en son kac gr dedi doktorun merak ettim, benim bebek de kucuk kaldi plesantadan dolayiYa bende cok kotuyum bugun ne oldu bıze yaptıgım yemek bıle kotu olmus. Hayattan tat almıyorum yazın dogurmamak lazım bence kısın halletmek lazım bu ısı yazın sınırler gerılıyor.
Sağlıkla kucağına al inşallah.. ❤ Belirsizlik bizde de var normal bekliyoz ama hiç belli olmuyor o hayırlısı nasılsa öyle olsun ille normal ille ameliyatla demiyor kimse zaten sen ikisinden de koy pijama gecelik ne olır ne olmazBızım bısey yok canım beklıyoz dogum seklıde bellı degıl doguma kadar 2800 olur dedı doktor erken gelırse2500 olmazsa sezeryan olur mecburı belkı dayanamaz kan akımı yavasmıs.
Canım bugun kontrolum vardı 2120 olmus. Doktor olumlu konusuyor kılo alımı yavas kan akısı yavas oldugundan tek sıkıntı okjısensız kalmaması kan akısı azalıp haraketlerını takıp et dedı sureklı bu hafta 220 gr almıs ama ben ne yemedım kı kendımı oldurcektım gece kalkıp sut muz yemeler fılan doguma kadar 2800 gr olur dedı gununu beklerse tabı. Senınde haftalık takıp mı canm kılosu ne kadarcanim ya senin bebegin kucuktu galiba beslenemiyor filan demistim günlerimiz yakin ya en son kac gr dedi doktorun merak ettim, benim bebek de kucuk kaldi plesantadan dolayi
Ben ben ben.. Aynı böyle gerginim ama beni geriyor lar çok iğrenç insanlar var gerçekten Allah kötülerle karşılaştırmasınÇok pis ters günümdeyim. Oğlum bile anne sen böyle atar yapmazdın diyorparatoner gibi ne kadar mendebur varsa kendime çektim. Bu ne hormonu ya kurt adam taşıyorum da bu gün dolunay mı yani. Bakalım gerginlikten doğuruluyor muymuş. Bu gün öğreneceğiz
Amin canım ya. Sırf bizim hormonlardan olamaz bu kadar gerçekten çok kötü kalpli vicdansız insan doluBen ben ben.. Aynı böyle gerginim ama beni geriyor lar çok iğrenç insanlar var gerçekten Allah kötülerle karşılaştırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?