- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
masallah bi hafta da iyi kilo almış bebisin, bende ne bulursam yiyorum findik ceviz meyve surekli agzima atiyorum biseyler, persembe gunu 2380 gr dedi daha fazla bekliyodum plesantam yaşlanmış artik bebege giden besin oksijen vs azalmaya baslamis her hafta cagiriyor doktorum cuma tekrar gel dedi buyuk ihtimal cati muayenesi olucamCanım bugun kontrolum vardı 2120 olmus. Doktor olumlu konusuyor kılo alımı yavas kan akısı yavas oldugundan tek sıkıntı okjısensız kalmaması kan akısı azalıp haraketlerını takıp et dedı sureklı bu hafta 220 gr almıs ama ben ne yemedım kı kendımı oldurcektım gece kalkıp sut muz yemeler fılan doguma kadar 2800 gr olur dedı gununu beklerse tabı. Senınde haftalık takıp mı canm kılosu ne kadar
Benimde öyle karnım iyice büyüdü oğlan doğuma kadar daha en az 1kilo alır herhaldeKızlar bugün karnımın iyice buyudgnu fark ettim eşim bile en az 500 gr büyümüş görünüyor dedi 2 hafta öncesine göreya bu sıpalar narin vücudumuzu ele mi geciriyor neee ordaki narin vücutlu ben, sen o bizzz oluyoruz
Gecmıs olsun ıshal sıkıntı bende gecen halsız dustum serum cok ıyı geldı.İşyerindeyken saat 10 gibi karnımda bir kasılma başladı. Dedim gaz sıkışması sanırım tuvalete gittim. İshal olmuşum3 kere Arda arda tuvalete çıktım ama o sıkışma geçmedi. Mide bulantısı da bir yandan. Öğle tatili Oldu. Bişeyler atıştırdım ama yok düzelmiyor. Eşim geldi acile gittik . İlk defa Nst bağlandı. Ama bizim ufaklık o kadar çok döndü ki içeride ebe bulmakta zorlandı. Sağıma koyuyor bebe soluma geçiyor. Soluma koyuyor sağıma geçiyor. İlk kağıt düzgün çıkmadı bi daha çekti. Edepsizler bazen hiç hareket etmezler bazen de yerlerinde durmazlar dedi yan tarafta başka bir gebe varDı 39+5 miş hala bebişten tık yokmuş. Kadının karnı dikkatimi çekti. O sizin dediğiniz tırmıklar var ya her yerde Ve kıpkırmızı Onları görünce bi an karnımdaki acıyı unuttum Alt üst yan ama nasıl her tarafı dolu
Böyle olmaz inşallah sonum diye dua etmeye başladım. Neyse bebişte sıkıntı yokmuş ama Bursa'da yaşanan elektrik sıkıntısı nedeniyle hastanelerdeki sistem durmuş , tahlil yapamadılar. Doktor bebeği inceledi ve rahim uzunluğunu kontrol etti. Serum verdiler ishal için 4 saat hastanede yattıktan sonra çıktık . Serum iyi geldi. Ağrı geçti, ishal ve bulantı durdu. Aman dikkat edin tam ishal mevsimi
Bızım fındıklar kucuk olacak galıba yapcak bısey yok canım ne yapalım sutumuzle beslerız ınsallah kuveze gırmezlerdemasallah bi hafta da iyi kilo almış bebisin, bende ne bulursam yiyorum findik ceviz meyve surekli agzima atiyorum biseyler, persembe gunu 2380 gr dedi daha fazla bekliyodum plesantam yaşlanmış artik bebege giden besin oksijen vs azalmaya baslamis her hafta cagiriyor doktorum cuma tekrar gel dedi buyuk ihtimal cati muayenesi olucamdevletten de randevu aldim yarin da devlete gidecegim bakalim o doktor ne diyecek
bende çektim ishalden Allah'tan acillik olacak kadar olmadı 2 gün sürdü geçti çok şükür bol su ve soda iyi geldi. Gerçekten dikkat etmekte fayda varİşyerindeyken saat 10 gibi karnımda bir kasılma başladı. Dedim gaz sıkışması sanırım tuvalete gittim. İshal olmuşum3 kere Arda arda tuvalete çıktım ama o sıkışma geçmedi. Mide bulantısı da bir yandan. Öğle tatili Oldu. Bişeyler atıştırdım ama yok düzelmiyor. Eşim geldi acile gittik . İlk defa Nst bağlandı. Ama bizim ufaklık o kadar çok döndü ki içeride ebe bulmakta zorlandı. Sağıma koyuyor bebe soluma geçiyor. Soluma koyuyor sağıma geçiyor. İlk kağıt düzgün çıkmadı bi daha çekti. Edepsizler bazen hiç hareket etmezler bazen de yerlerinde durmazlar dedi yan tarafta başka bir gebe varDı 39+5 miş hala bebişten tık yokmuş. Kadının karnı dikkatimi çekti. O sizin dediğiniz tırmıklar var ya her yerde Ve kıpkırmızı Onları görünce bi an karnımdaki acıyı unuttum Alt üst yan ama nasıl her tarafı dolu
Böyle olmaz inşallah sonum diye dua etmeye başladım. Neyse bebişte sıkıntı yokmuş ama Bursa'da yaşanan elektrik sıkıntısı nedeniyle hastanelerdeki sistem durmuş , tahlil yapamadılar. Doktor bebeği inceledi ve rahim uzunluğunu kontrol etti. Serum verdiler ishal için 4 saat hastanede yattıktan sonra çıktık . Serum iyi geldi. Ağrı geçti, ishal ve bulantı durdu. Aman dikkat edin tam ishal mevsimi
Ruhumu ele geçirmişti zaten tam oldu deseneEle mi geciriyor derken? Aylardir parazit diyorum inanmiyosunuz bana!
teşekkür ederim canım bakıcam ♥çift Başlıklı Boyun Bel Sırt Bacak Masaj Aleti Büyük Boy 4 Başlık - GittiGidiyor
Çift Başlıklı Boyun Bel Sırt Bacak Masaj Aleti Büyük Boy 4 Başlık en uygun fiyatı, diğer diğer masaj cihazı modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!urun.gittigidiyor.com
Evet tarihlerimiz aynı ♥ Rica ederim canım, hiç takılmasın aklına korkup endişe edecek hiçbir durum yok geçecek yakında :)Doğum tarihlerimiz de aynıymış
Cevabın için çok teşekkür ederim, içim rahatladı. Bütün gün aklıma takılmıştı.
Ya sen benim üzerime kaç kere gittin amaa yaa neden bu doktorlar 1 ayda gel diyorlar banaBenimde öyle karnım iyice büyüdü oğlan doğuma kadar daha en az 1kilo alır herhaldeen son kaç kiloydu onuda unuttum gerçi yarın görüş günüm bakalım sıpa büyümüş mü yeterince
Aman Allah korusun yahuu ne doğurması dursun bebiş durduğu yerde hormonlardan hepsiii geçecek inşallah :)Çok pis ters günümdeyim. Oğlum bile anne sen böyle atar yapmazdın diyorparatoner gibi ne kadar mendebur varsa kendime çektim. Bu ne hormonu ya kurt adam taşıyorum da bu gün dolunay mı yani. Bakalım gerginlikten doğuruluyor muymuş. Bu gün öğreneceğiz
Bebıs ıyı durumdaysa gıtme zaten ben artık yoruldum gıtmekten 75km gıdıyorum keske doguma kadar gıtmesem.Ya sen benim üzerime kaç kere gittin amaa yaa neden bu doktorlar 1 ayda gel diyorlar bana36. Haftayı bekliyrm ki ondan sonrada 1 ay sonra gel demez umarım
Ne diye tartışıyor ki seninle Allah Allah valla ablam yok diyenler okusun bunlarıBenim vücudumda çok fazla çatlak oluştu. Bazen boşveriyorum bazen üzülüyorum. Bugün de ablamla tartıştım aşırı ağlamak istiyorumhastane çantası bile hazırlamadım yani hazırlayamadım eksikleri bi türlü alamıyorum gerçekten kendimi tükenmiş hissediyorum
A hayır ama, dış etkenlerin moralimizi bozmasına izin vermiyoruz. Tükenmek falan yok, hayat daha yeni başlıyor. Sen simdi elindekileri bir kontrol et, minimum neler almam lazım bir eksik listesi çıkar. Gir sitelere fellik fellik gez, hoşuna gidenleri kaydet falan.Benim vücudumda çok fazla çatlak oluştu. Bazen boşveriyorum bazen üzülüyorum. Bugün de ablamla tartıştım aşırı ağlamak istiyorumhastane çantası bile hazırlamadım yani hazırlayamadım eksikleri bi türlü alamıyorum gerçekten kendimi tükenmiş hissediyorum
Evet evet insanlar pislik.. Uzak olsunlar inşallahAmin canım ya. Sırf bizim hormonlardan olamaz bu kadar gerçekten çok kötü kalpli vicdansız insan dolu
Her şey normal diyor 2 doktorda ama ne bileyim. Bu arada 75 km kaç saatte gdyrsn canım doğumu orda mi yapacksnBebıs ıyı durumdaysa gıtme zaten ben artık yoruldum gıtmekten 75km gıdıyorum keske doguma kadar gıtmesem.
Ben de her gün bebişi görmek isteyenlerdenimBebıs ıyı durumdaysa gıtme zaten ben artık yoruldum gıtmekten 75km gıdıyorum keske doguma kadar gıtmesem.
Ne marka istiyorsun?Kızlar ındırıme bez fılan gırerse haber verır mısınız ben gecen kacırdım
Ilceden ıl merkezıne gıdıyorum kendı arabamız 1 saat suruyor ama ben pert oluyorum gıt gel orda olacak yoksa 150 km gıtcem vanaHer şey normal diyor 2 doktorda ama ne bileyim. Bu arada 75 km kaç saatte gdyrsn canım doğumu orda mi yapacksn
Canbebe sleepy olabılırNe marka istiyorsun?
Bir de instagram da hesabinibilenanne yi takip edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?