2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
masallah bi hafta da iyi kilo almış bebisin, bende ne bulursam yiyorum findik ceviz meyve surekli agzima atiyorum biseyler, persembe gunu 2380 gr dedi daha fazla bekliyodum plesantam yaşlanmış artik bebege giden besin oksijen vs azalmaya baslamis her hafta cagiriyor doktorum cuma tekrar gel dedi buyuk ihtimal cati muayenesi olucam devletten de randevu aldim yarin da devlete gidecegim bakalim o doktor ne diyecek

Benimde öyle karnım iyice büyüdü oğlan doğuma kadar daha en az 1kilo alır herhalde en son kaç kiloydu onuda unuttum gerçi yarın görüş günüm bakalım sıpa büyümüş mü yeterince

Gecmıs olsun ıshal sıkıntı bende gecen halsız dustum serum cok ıyı geldı.

Bızım fındıklar kucuk olacak galıba yapcak bısey yok canım ne yapalım sutumuzle beslerız ınsallah kuveze gırmezlerde

bende çektim ishalden Allah'tan acillik olacak kadar olmadı 2 gün sürdü geçti çok şükür bol su ve soda iyi geldi. Gerçekten dikkat etmekte fayda var

teşekkür ederim canım bakıcam ♥

Doğum tarihlerimiz de aynıymış
Cevabın için çok teşekkür ederim, içim rahatladı. Bütün gün aklıma takılmıştı.
Evet tarihlerimiz aynı ♥ Rica ederim canım, hiç takılmasın aklına korkup endişe edecek hiçbir durum yok geçecek yakında :)

Benimde öyle karnım iyice büyüdü oğlan doğuma kadar daha en az 1kilo alır herhalde en son kaç kiloydu onuda unuttum gerçi yarın görüş günüm bakalım sıpa büyümüş mü yeterince
Ya sen benim üzerime kaç kere gittin amaa yaa neden bu doktorlar 1 ayda gel diyorlar bana 36. Haftayı bekliyrm ki ondan sonrada 1 ay sonra gel demez umarım

Aman Allah korusun yahuu ne doğurması dursun bebiş durduğu yerde hormonlardan hepsiii geçecek inşallah :)

Ya sen benim üzerime kaç kere gittin amaa yaa neden bu doktorlar 1 ayda gel diyorlar bana 36. Haftayı bekliyrm ki ondan sonrada 1 ay sonra gel demez umarım
Bebıs ıyı durumdaysa gıtme zaten ben artık yoruldum gıtmekten 75km gıdıyorum keske doguma kadar gıtmesem.

Ne diye tartışıyor ki seninle Allah Allah valla ablam yok diyenler okusun bunları

A hayır ama, dış etkenlerin moralimizi bozmasına izin vermiyoruz. Tükenmek falan yok, hayat daha yeni başlıyor. Sen simdi elindekileri bir kontrol et, minimum neler almam lazım bir eksik listesi çıkar. Gir sitelere fellik fellik gez, hoşuna gidenleri kaydet falan.
Salamayiz kendimizi, öyle bir lüksumuz yok, minnos minnos hazirliklar yapilip baslayalim. Hadi hadi

Her şey normal diyor 2 doktorda ama ne bileyim. Bu arada 75 km kaç saatte gdyrsn canım doğumu orda mi yapacksn
Ilceden ıl merkezıne gıdıyorum kendı arabamız 1 saat suruyor ama ben pert oluyorum gıt gel orda olacak yoksa 150 km gıtcem vana bırde bayrama denk gelıyor ıkıncıyı dusunmuyorum esımede dıyorum omrumden omur gıttı son bır aydır ılk dort ayda zaten kotuydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…