2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım sezeryan tarihi verirse rahat olursun gidrrken ama vermezse merkezde öğretmenevi yada misafirhaneler oluyor son gunler orda kalsan hem degisklk olur hem de yolda yorulmzsn diye dusundm ama.

Canım sezeryan tarihi verirse rahat olursun gidrrken ama vermezse merkezde öğretmenevi yada misafirhaneler oluyor son gunler orda kalsan hem degisklk olur hem de yolda yorulmzsn diye dusundm ama.
Orduevınde kalıyoruz ama esımın ısı ve tek gıtmıycem ıcın sorun olur hem dogru beslenemem baska yerlerde sezeryan gunu verecek gıbı durmuyor doktor normal dogumu cok desteklıyor ama ıkı haftaya dogum seklı kesınlesır bebıs 2.5 kılo olursa o zamana

kizlar kiloyu cidden takmayin eger sizdeki rahatsizlik b3nim ilk kizda yoktuysa benim kizda hic besleneememis
doktorlar bilemedi mi acaba diyorum
tam 40 haftada dogdu 2 bucuk kilo Allaha sukur kuvoze faln gerek klamdi dogunca kilo bile vermedi cok sukur
bebekelr dogunca sisligi inice bi kac yuz gram kilosu dusuyo cunku

srn hangi sehirdesin canim

Geçmiş olsun canım ya.. Durumunuzun iyi olmasına sevindim

Cok gecmis olsun

Zaten doktor zamanında 2.5 kılo dogan cocuk zamanından once 3.5 kılo dogan cocuktan ıyıdır dıyor. Takmıyorum canım Allaha sukur ama anne rahmınde kan akısı dusmemesı lazımmıs ondan endıse edıyorum. Bazı doktorlar bılemıyor bızım doktorda 33. Haftada soyledı zaten ondan sonrada bırsey yapamıyorlar.genelde ılk cocukta bılemıyoruz dedı ama ıkıncı cocukta bebek aspırını kullan dedı.suan kan sulandırıcılar erken dogumu tetıklıyor. Doktorum kılosu 2.5 olsun yeter dedı bendede sukur odem fılan yok bebısıns uyuda ıyı.

Sağlıkla kucağına al inşallah.. Doğum zamanına kadar iyice alır alacağını doğunca bol sütün olur hemencecik toparlar inşallah

hmmm enteresan. alintiladim ki sonra lazim olursa geri bulayim

I ikuayko nun dedigi gibi, bende yasiyorum bu durumu.
hatta ve hatta sabahlari uyandigimda elimi yari yumruk bile yapamiyorum. alistim bu duruma artik ellerimi hafif toparlamak icin yontemler buldum. dusa girmeyle basliyo rahatlama, ellerimi kullandikca aciliyo sabahlari. araba kullanmakta iyi geliyo. ofiste elleri az kullaninca yine basliyo, hareket ettiriyorum, gidip yikiyorum yikarken sert sert sabunlayip ‘masaj’ yapiyorum parmaklarima, toparliyo.
parmak uclarimin bazilarinda hafif hafif uyusukluk var, o oyle ha diyince gecmiyo kalici gibi artik:))
doktoruna randevu gununde soylediginde ‘yapicak bisii yok idare ediceksin bu cok normal’ diicek. en fazla ananas ve kuskonmazi cok tuket ve tabiki daha cok su ic, ödem azalsin diyecek (benimki bunlari dedi ).

Ananas doğumu başlatıyor diye okumuştum bir çok yer de ama
Ayaklarımın sürekli şiş olmasına alıştım, buna da alışırım. Artık her şey normal geliyor

Ananas doğumu başlatıyor diye okumuştum bir çok yer de ama
Ayaklarımın sürekli şiş olmasına alıştım, buna da alışırım. Artık her şey normal geliyor
doktoruma ayyyni seyi dedim, o nasil sacma bi mantik ne alakasi var, forumlara mi giriyosunuz siz yoksa diye kizdi bende yiyorum valla. son bikac gundur almadim ama.

Hakkınzda hayırlısı canım kilo olayına lütfen takılma esimin kardeşi demstm 2kg altı sanrm doğmuş avuç kadarmış şimdi 190dn uzun ve yapili bir çocuk. Iyi olsunlar sütümüz zaten bol bol gelecek eminim büyürler

doktoruma ayyyni seyi dedim, o nasil sacma bi mantik ne alakasi var, forumlara mi giriyosunuz siz yoksa diye kizdi bende yiyorum valla. son bikac gundur almadim ama.
Tabii ki forumlara giriyoruz
Yabancı bir YouTube kanalında görmüştüm 39. haftada ananas yemeye başlıyordu kadın, sancıları artıyordu ve doğuma gidiyordu
Kandırılmışız görüyor musun

Allah yardim etsin canim insallah vakitlice sagliklica dogar butun bebisler

sinemist57 canım geçmiş olsun. Umarım bebisler alırlar kiloları bende ona canım sıkılıyor ve aksine bu aralar istahsizim birsey yiyemiyorum birde bebek aşağıya baskı yapmaya başlamış erken doğum riskim oluştu. Inslh sağlıkla alırız kucağımıza R Rzg14 canım seni çok merak ediyoruz nasılsın

İnşallah vakitlice gelir.. Senin neden öyle oldu ki aşağı baskı durumu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…