Canım sezeryan tarihi verirse rahat olursun gidrrken ama vermezse merkezde öğretmenevi yada misafirhaneler oluyor son gunler orda kalsan hem degisklk olur hem de yolda yorulmzsn diye dusundm ama.Ilceden ıl merkezıne gıdıyorum kendı arabamız 1 saat suruyor ama ben pert oluyorum gıt gel orda olacak yoksa 150 km gıtcem vanabırde bayrama denk gelıyor ıkıncıyı dusunmuyorum esımede dıyorum omrumden omur gıttı son bır aydır ılk dort ayda zaten kotuydu.
Orduevınde kalıyoruz ama esımın ısı ve tek gıtmıycem ıcın sorun olur hem dogru beslenemem baska yerlerde sezeryan gunu verecek gıbı durmuyor doktor normal dogumu cok desteklıyor ama ıkı haftaya dogum seklı kesınlesır bebıs 2.5 kılo olursa o zamanaCanım sezeryan tarihi verirse rahat olursun gidrrken ama vermezse merkezde öğretmenevi yada misafirhaneler oluyor son gunler orda kalsan hem degisklk olur hem de yolda yorulmzsn diye dusundm ama.
srn hangi sehirdesin canimOrduevınde kalıyoruz ama esımın ısı ve tek gıtmıycem ıcın sorun olur hem dogru beslenemem baska yerlerde sezeryan gunu verecek gıbı durmuyor doktor normal dogumu cok desteklıyor ama ıkı haftaya dogum seklı kesınlesır bebıs 2.5 kılo olursa o zamana
Geçmiş olsun canım ya.. Durumunuzun iyi olmasına sevindimİşyerindeyken saat 10 gibi karnımda bir kasılma başladı. Dedim gaz sıkışması sanırım tuvalete gittim. İshal olmuşum3 kere Arda arda tuvalete çıktım ama o sıkışma geçmedi. Mide bulantısı da bir yandan. Öğle tatili Oldu. Bişeyler atıştırdım ama yok düzelmiyor. Eşim geldi acile gittik . İlk defa Nst bağlandı. Ama bizim ufaklık o kadar çok döndü ki içeride ebe bulmakta zorlandı. Sağıma koyuyor bebe soluma geçiyor. Soluma koyuyor sağıma geçiyor. İlk kağıt düzgün çıkmadı bi daha çekti. Edepsizler bazen hiç hareket etmezler bazen de yerlerinde durmazlar dedi yan tarafta başka bir gebe varDı 39+5 miş hala bebişten tık yokmuş. Kadının karnı dikkatimi çekti. O sizin dediğiniz tırmıklar var ya her yerde Ve kıpkırmızı Onları görünce bi an karnımdaki acıyı unuttum Alt üst yan ama nasıl her tarafı dolu
Böyle olmaz inşallah sonum diye dua etmeye başladım. Neyse bebişte sıkıntı yokmuş ama Bursa'da yaşanan elektrik sıkıntısı nedeniyle hastanelerdeki sistem durmuş , tahlil yapamadılar. Doktor bebeği inceledi ve rahim uzunluğunu kontrol etti. Serum verdiler ishal için 4 saat hastanede yattıktan sonra çıktık . Serum iyi geldi. Ağrı geçti, ishal ve bulantı durdu. Aman dikkat edin tam ishal mevsimi
Cok gecmis olsunİşyerindeyken saat 10 gibi karnımda bir kasılma başladı. Dedim gaz sıkışması sanırım tuvalete gittim. İshal olmuşum3 kere Arda arda tuvalete çıktım ama o sıkışma geçmedi. Mide bulantısı da bir yandan. Öğle tatili Oldu. Bişeyler atıştırdım ama yok düzelmiyor. Eşim geldi acile gittik . İlk defa Nst bağlandı. Ama bizim ufaklık o kadar çok döndü ki içeride ebe bulmakta zorlandı. Sağıma koyuyor bebe soluma geçiyor. Soluma koyuyor sağıma geçiyor. İlk kağıt düzgün çıkmadı bi daha çekti. Edepsizler bazen hiç hareket etmezler bazen de yerlerinde durmazlar dedi yan tarafta başka bir gebe varDı 39+5 miş hala bebişten tık yokmuş. Kadının karnı dikkatimi çekti. O sizin dediğiniz tırmıklar var ya her yerde Ve kıpkırmızı Onları görünce bi an karnımdaki acıyı unuttum Alt üst yan ama nasıl her tarafı dolu
Böyle olmaz inşallah sonum diye dua etmeye başladım. Neyse bebişte sıkıntı yokmuş ama Bursa'da yaşanan elektrik sıkıntısı nedeniyle hastanelerdeki sistem durmuş , tahlil yapamadılar. Doktor bebeği inceledi ve rahim uzunluğunu kontrol etti. Serum verdiler ishal için 4 saat hastanede yattıktan sonra çıktık . Serum iyi geldi. Ağrı geçti, ishal ve bulantı durdu. Aman dikkat edin tam ishal mevsimi
Zaten doktor zamanında 2.5 kılo dogan cocuk zamanından once 3.5 kılo dogan cocuktan ıyıdır dıyor. Takmıyorum canım Allaha sukur ama anne rahmınde kan akısı dusmemesı lazımmıs ondan endıse edıyorum. Bazı doktorlar bılemıyor bızım doktorda 33. Haftada soyledı zaten ondan sonrada bırsey yapamıyorlar.genelde ılk cocukta bılemıyoruz dedı ama ıkıncı cocukta bebek aspırını kullan dedı.suan kan sulandırıcılar erken dogumu tetıklıyor. Doktorum kılosu 2.5 olsun yeter dedı bendede sukur odem fılan yok bebısıns uyuda ıyı.kizlar kiloyu cidden takmayin eger sizdeki rahatsizlik b3nim ilk kizda yoktuysa benim kizda hic besleneememis
doktorlar bilemedi mi acaba diyorum
tam 40 haftada dogdu 2 bucuk kilo Allaha sukur kuvoze faln gerek klamdi dogunca kilo bile vermedi cok sukur
bebekelr dogunca sisligi inice bi kac yuz gram kilosu dusuyo cunku
Agrı canım ılcesısrn hangi sehirdesin canim
Sağlıkla kucağına al inşallah.. Doğum zamanına kadar iyice alır alacağını doğunca bol sütün olur hemencecik toparlar inşallahmasallah bi hafta da iyi kilo almış bebisin, bende ne bulursam yiyorum findik ceviz meyve surekli agzima atiyorum biseyler, persembe gunu 2380 gr dedi daha fazla bekliyodum plesantam yaşlanmış artik bebege giden besin oksijen vs azalmaya baslamis her hafta cagiriyor doktorum cuma tekrar gel dedi buyuk ihtimal cati muayenesi olucamdevletten de randevu aldim yarin da devlete gidecegim bakalim o doktor ne diyecek
En son nst de dedi rookiemother ama daha görmedim ben de.. İnşallah iyidir herşey yolundadır
hmmm enteresan. alintiladim ki sonra lazim olursa geri bulayimEvet, bebek ağzını açsın diye yanağına parmakla hafifçe dokunmak gerek. Böylece bebek refleks olarak ağzını açıyor ve memeyi daha iyi kavrıyor. Direk meme ağzına verilmeye kalkılırsa o zaman sadece uç kısmını alırmış..
El parmak uçlarım uyuşuyor. İnternetten araştırdım karpal tünel sendromu olabilirmiş. Doktorla randevum cuma gün. Acil bir şey olabilir mi doktora bugün gideyim mi yoksa cumaya kadar bekleyeyim mi? Bu durumu yaşayan var mı kızlar?
Ananas doğumu başlatıyor diye okumuştum bir çok yer de amaI ikuayko nun dedigi gibi, bende yasiyorum bu durumu.
hatta ve hatta sabahlari uyandigimda elimi yari yumruk bile yapamiyorum. alistim bu duruma artik ellerimi hafif toparlamak icin yontemler buldum. dusa girmeyle basliyo rahatlama, ellerimi kullandikca aciliyo sabahlari. araba kullanmakta iyi geliyo. ofiste elleri az kullaninca yine basliyo, hareket ettiriyorum, gidip yikiyorum yikarken sert sert sabunlayip ‘masaj’ yapiyorum parmaklarima, toparliyo.
parmak uclarimin bazilarinda hafif hafif uyusukluk var, o oyle ha diyince gecmiyo kalici gibi artik:))
doktoruna randevu gununde soylediginde ‘yapicak bisii yok idare ediceksin bu cok normal’ diicek. en fazla ananas ve kuskonmazi cok tuket ve tabiki daha cok su ic, ödem azalsin diyecek (benimki bunlari dedi).
doktoruma ayyyni seyi dedim, o nasil sacma bi mantik ne alakasi var, forumlara mi giriyosunuz siz yoksa diye kizdiAnanas doğumu başlatıyor diye okumuştum bir çok yer de ama
Ayaklarımın sürekli şiş olmasına alıştım, buna da alışırım. Artık her şey normal geliyor
Hakkınzda hayırlısı canım kilo olayına lütfen takılma esimin kardeşi demstm 2kg altı sanrm doğmuş avuç kadarmış şimdi 190dn uzun ve yapili bir çocuk. Iyi olsunlar sütümüz zaten bol bol gelecek eminim büyürlerOrduevınde kalıyoruz ama esımın ısı ve tek gıtmıycem ıcın sorun olur hem dogru beslenemem baska yerlerde sezeryan gunu verecek gıbı durmuyor doktor normal dogumu cok desteklıyor ama ıkı haftaya dogum seklı kesınlesır bebıs 2.5 kılo olursa o zamana
Tabii ki forumlara giriyoruzdoktoruma ayyyni seyi dedim, o nasil sacma bi mantik ne alakasi var, forumlara mi giriyosunuz siz yoksa diye kizdibende yiyorum valla. son bikac gundur almadim ama.
Aynen canım sagolasnHakkınzda hayırlısı canım kilo olayına lütfen takılma esimin kardeşi demstm 2kg altı sanrm doğmuş avuç kadarmış şimdi 190dn uzun ve yapili bir çocuk. Iyi olsunlar sütümüz zaten bol bol gelecek eminim büyürler
Allah yardim etsin canim insallah vakitlice sagliklica dogar butun bebislerZaten doktor zamanında 2.5 kılo dogan cocuk zamanından once 3.5 kılo dogan cocuktan ıyıdır dıyor. Takmıyorum canım Allaha sukur ama anne rahmınde kan akısı dusmemesı lazımmıs ondan endıse edıyorum. Bazı doktorlar bılemıyor bızım doktorda 33. Haftada soyledı zaten ondan sonrada bırsey yapamıyorlar.genelde ılk cocukta bılemıyoruz dedı ama ıkıncı cocukta bebek aspırını kullan dedı.suan kan sulandırıcılar erken dogumu tetıklıyor. Doktorum kılosu 2.5 olsun yeter dedı bendede sukur odem fılan yok bebısıns uyuda ıyı.
İnşallah vakitlice gelir.. Senin neden öyle oldu ki aşağı baskı durumu yanisinemist57 canım geçmiş olsun. Umarım bebisler alırlar kiloları bende ona canım sıkılıyor ve aksine bu aralar istahsizim birsey yiyemiyorum birde bebek aşağıya baskı yapmaya başlamış erken doğum riskim oluştu. Inslh sağlıkla alırız kucağımıza R Rzg14 canım seni çok merak ediyoruz nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?