2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar iştahsız olup da yiyemeyen anneler -ki o kesinlikle ben değilim - çocuk beslenemezse falan diye düşünmeyin, bir arkadaşım tam 9 ay ne yese kustu. Kız hamilelikte kilo almayı bırak resmen kilo verdi ve oğluşu 3500 kilo doğdu. Besleneceği varsa her türlü besleniyor demek ki.

Ayrıca ben de merak ettim R Rzg14 acep nerede?

Geçmiş olsun canım. Nasıl baskı yapmaya başlamış doktor tam olarak ne dedi ki?

Doğru aslında beslenecegi varsa besleniyor alıyor kiloyu. Bizimkiler inat demek ki :)

Geçmiş olsun canım. Nasıl baskı yapmaya başlamış doktor tam olarak ne dedi ki?
Çok sağol canım. Doğum şeklini almış aşağıya baskı yapmaya başladı dedi. Ama açılma yokmuş. zaten bu gittiğimde gelişim geriliği dedi erken doğum riski dedi bozdu moralimi çokta birsey soramadım

Kizlar rzg iyiydi en.son biraz dinlencekti uyuyamamış sorun.yoktu herşey.yolundaydi dua edin.sancilari icin.artik.zorluyor onu da baya yıprattı uykusuzluk
Dualarımız onunla. Inslh hayırlısıyla alır kucağına. Dualarımız tüm sıkıntı çeken annelere inslh. Rabbim sıkıntısız sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Kizlar rzg iyiydi en.son biraz dinlencekti uyuyamamış sorun.yoktu herşey.yolundaydi dua edin.sancilari icin.artik.zorluyor onu da baya yıprattı uykusuzluk
Canım haber verdiğin çok iyi oldu hepimiz merak içindeydik.. İyi olmasına sevindim Rabbim yâr ve yardımcısı olsun inşallah

Yetişkin insanlarda da var ya o “ne yersem kilo alamıyorum” diyen gıcıklar Onlardan olabilir bebişlerimizin bir kısmı. İlerde fit olacaklar demek ki.
Canım sorun kılo almamısı degıl ınce fark var sorun neden kılo alamıyor bız onun ıcın uzuluyoruz gelısım gerılıgı plesenta yaslanması vs nedenı var bunlar Allah gostermesın olume bıle neden oluyor o yuzden yoksa kılo alımı cok muhım degıl. Allah korusun kan gıtmezse oksıjensız kalıp bebek hayatını kaybedebılır. Ya da erken mudale edılmesı lazım erken dogum olur. Gelısım gerılıgı olması sorun. Genetık olarak yoksa anne baba nasılsa oyle dogarbılır. Bundan dolayı zayıf olabılır ama bız esımızle ıkımızde ortalamanın ustundeyız yapı olarak. Yoksa arkadasım 8 kılo aldı 4.5 yakın cocuk dogurdu. Ama 25 kılo alan bır kadında 2.300 doguruyorsa sorun vardır oluyor yanı. Ya da seker hastası bır anne 4.5 kılo doguruyorsa saglıklı degıl. Dua edecegız rabbım sadece kılosu dusuk olsunda saglıklı olsun. Yanı zayıf olması ıkıncı planda bızım ıcın.

Bacilarim bizim.bebeler uzun kemikli.lakin.cılıZ olcaklar kilolu olmayacaklar bunu kabullenmek lazim.bazıları tombul bazilari iri.bazilari kucuk.minyon Allah saglik versin.kızlar dusunmeyin.kotu olumlu pozitif düşünüyoruz bol faydali yemek.dinlenme

15 inden sonra fit olsun anne karnında yesin içsin alsın kilosunu izlesinler bizi :)

İnşallah bir dahaki kontrolde doktorlarınız çok güzel şeyler söyleyecek ve çok rahatlayacaksınız, yürekten inanıyorum.

Kan sulandırıcı iğne erken doğumumu tetikliyomus doktor mu dedi cnm

Inslh canım. Hiç bilmiyorum ki açıklık yok ama doğum şeklini almış aşağıya baskı yapıyor istirahat edeceksin dedi doktor. Zaten bu gittiğimde hiç güzel şey söylemedi
Sağlıkla kucağına al inşallah canım duanı eksik etme.. Annelik ne zor onlar iyi olsun yeter ki nasıl cıvıl cıvıl oluyoruz.. İnşallah herşey yolunda gider bebiş için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…