2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay korktm bi an evt asprini dha erken biraktiriyolar duymuştum cnm
Doktorum benım oranım dusuk oldugu ıcın tam bılgı vermedı sadece ıkıncı bebekte bebek aspırını al dedı. Dedım ıceyım sımdı 32. Haftadan sonra kullanılmıyor dedı arkadas ıgne hakkında bılgı vermıstı doguma kadar kullanılıyor.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir dahiline çok iyi haberler duyarsın. İyice dinlen sakın yorma kendini. Bol su iyi besin inşallah her şey yolunda gidecek

kızlar benim sancılar başlayınca nefesim kesiliyor. kıvrandırıyor resmen. sizinde mi öyle taş gibi oluyor karnım nefes alamıyorum resmen. aşağıya doğru bi baskı oluyor.
Mesela suan geldi yine tipini sevdigim misafirlikteydik kalkmak durumunda kaldim resmen tas gbi durdugum yerde duramiyorum

Gecmis olsun ne dedi doktorun bundurumun duzelmesi icin

kızlar benim sancılar başlayınca nefesim kesiliyor. kıvrandırıyor resmen. sizinde mi öyle taş gibi oluyor karnım nefes alamıyorum resmen. aşağıya doğru bi baskı oluyor.
Aynısı bana da oluyor, bazen kivrandiriyor hakikaten. Cuma randevum var o zamana kadar doğurmazsam soracağım

o sikismalar kasilmalar gercekten sanci mi kizlar emin misiniz?

aksam olunca karnim sertlesiyor (kasilma dediginiz yani), ama oyle sancimsi bi tarzda degil. bana sanci icin erken geliyor haftamiz. bi sure once cok kotu bir gece gecirdim, tum gece sert bi karinla beraber elektriklenmeler filan. yalanci sanci diye tahmin etmistim.
daha once dogurmus olan kadinlar daha iyi bilir veya su anda hala duzenli ve istikrarli olarak sanci cekenler ( R Rzg14 mesela) daha iyi bilir, bizimki bence sadece sert karin, hafif kasilma, elektriklenmeler vucudda bisiilerin degisirken ‘acele’ etmesi, bebisin kendine rahat yer yapma cabasi, ufaktan kendini asagiya ittirmeler filandir.

agustos girmeden dogurmiicam kararliyim. bebegim en az bi 3200 ile 50 cm olsun bi bakalim:)))

Tam olarak aynı şeyi mi hissediyoruz bilmiyorum ama ben doğum sancısı çektim nasıl bişey olduğunu biliyorum. Benimki sancı ama düzenli değil diye şükrediyorum. Rahim kendini hazırlıyor ufaktan diye düşünmek istiyorum.

Ben de istanbulda oturuyorum canım. Kısa kollu giydirmeye karar vermiştim kiii.. kayinvalifem de öyle diyor. Bakalım ne giyecek

Canım benimde aşağı doğru değil ama karnım şişiyor nefesim kesiliyor bu şekilde nasıl doğum yapıcam ya ıkın dicekler kıpırdayamıyorum bile oyyy Oyyy

Çok sağol canimmm❤ kayinvalifem ise el attı uzun kollu giydir diyor bakalım nolcak.

newborn fotograflari cektirmek icin bikac yere sorup sorusturdum, ay bu fiyatlar beni oldurecek
bebek asagi yukari 10 gunlukken cektiricem.
naapsam bilemedim.
bu kadinin isini begendim ama dusundugum butcemin cok ustunde;

bide bu arkadas var cok sade hatta biraz basit, o bile dusundugum fiyattan bayagi fazla istedi;

ne diyosunuz, paraya okadar kiymaya deger mi newborn cekimi? elbette butcene goredir ama ucmakta istemiyorum acikcasi. icime sinsin ama bi ‘servet’ dokmeyeyim istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…