2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar benim sancılar başlayınca nefesim kesiliyor. kıvrandırıyor resmen. sizinde mi öyle taş gibi oluyor karnım nefes alamıyorum resmen. aşağıya doğru bi baskı oluyor.
Evet benm aynen oyle oluyo doktor normal demisti gecen hafta..

Bu aksam cok siklasinca dakika tuttum 21.den bu yana 10 dk da bir kasiliyorum. 10gibi uyumusum 12de uyandim ve 00.01 itibariyle 7 dakika bir kasiliyorum. Doktoruma ulastim yarin goruselim dedi ins bu gece daha kotu olmaz

Ya sen benim üzerime kaç kere gittin amaa yaa neden bu doktorlar 1 ayda gel diyorlar bana 36. Haftayı bekliyrm ki ondan sonrada 1 ay sonra gel demez umarım
Canım kontrol dürelerimi değerlendiriyorum, benimkide üstüne basa basa ayda bir gel diyor. Yani diyorki gelme ama 10gün sonra tekrar gidiyorum niye çünkü para verdim bebeğimi özledim bahanem hazır

bana bu cekimler cok sacma geliyo
hele izledim you tube dan bebekleri sekilden sekile sokuyorlar yazikgaribimin haberi yok
bence gerwksiz ama sen bikirsin

Begendigin kadinin istedigi evin aylik gelirinin yüzde kaçı mesela? Ona göre yorum yapayım
Bana soz vermistin! Elimde yazılı kanit var!
o zevki de tattım elhamdülillah
Biz daha nerdeyiz, kadin nerde, resmen fragmani yasiyoruz sayesinde
İsemeli sicmali ayin diyosun

bana bu cekimler cok sacma geliyo
hele izledim you tube dan bebekleri sekilden sekile sokuyorlar yazikgaribimin haberi yok
bence gerwksiz ama sen bikirsin
eheeh bebisler asil simdi karnimizda sekilden sekile girmis durumdalar, o duruma takmiyorum.
daha cok o paraya degecek mi fikri beni dusunduruyo.

Begendigin kadinin istedigi evin aylik gelirinin yüzde kaçı mesela? Ona göre yorum yapayım
bu soruyu ben bu saatte nasil anlayayim kuzum. valla anlamadim.

kaldi ki gece gece kendi elcaazimla haftaya kaynanamin bize gelmesi icin ucak biletini almisim. gerilmisim filan ‘donus biletini yarin alalim ben islerime gore soyliim’ dedi. ben ufak capta bi cinnet gecirdim, o bilet yarin sabah alinmazsa annen yine 1 ay kalir beni cildirtma diye

annemin ‘dua al dua, bak dogumun cok zor gecer dua al gebertirim seni’ sozu niye kulaklarimda cinliyo ki su an acaba.

yani istedigi para sizim evin bütçesinin wsinin ve senin maas toplaminin kacta kaci diyor

Aylik gelir 1k€ fotografci istiyor 100€ %10
Cok istiyorsam bana koymaz. He ben doğuştan pintiyim %5 iyidir.

Merhaba yumurtlama gunumden 8 gun gecti hcg 2.5 cıktı sizce yukselit mi ndden 2.5 çıktıki

yani istedigi para sizim evin bütçesinin wsinin ve senin maas toplaminin kacta kaci diyor
valla kocamin maaşı ne bilmiyorum ki. bi benim maaş ortalik mali dur hesaplamam lazim benimkinin 6da 1i oluyor asagi yukari tahminim 10/15 foto icin.
bence cok yaa. resmen 5 gun calisiyorum ben o para icin

Biz daha nerdeyiz, kadin nerde, resmen fragmani yasiyoruz sayesinde
İsemeli sicmali ayin diyosun

kahkaha attım okurken gözünüz korkmasın insan çocuğun kakasına bile aşık oluyo. Bana çok tatlı geliyor öyle fışkırtmalı sıçratmalı şeyler şu an. Ben değil hemşireler temizliyor sanırım onun da etkisi var

Anlatmıyım da sürpriz mi olsun. Siz önceden hazırlanın diye hepinizden önce doğurdum tecrübe aktarıyorum yaranamadım size

valla kocamin maaşı ne bilmiyorum ki. bi benim maaş ortalik mali dur hesaplamam lazim benimkinin 6da 1i oluyor asagi yukari tahminim 10/15 foto icin.
bence cok yaa. resmen 5 gun calisiyorum ben o para icin
Bir seyin o kadar para edip etmeyecegine karar verirken en iyisi o seyin bedeli icin kendimizi ne kadar kiraladigimizi hesaplamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…