Ey yumurtaya can veren Allah'im, cocugunun pokuna aşık olacak analara verdigin hormon nelere kadir!kahkaha attım okurkengözünüz korkmasın insan çocuğun kakasına bile aşık oluyo. Bana çok tatlı geliyor öyle fışkırtmalı sıçratmalı şeyler şu an. Ben değil hemşireler temizliyor sanırım onun da etkisi var
Anlatmıyım da sürpriz mi olsun. Siz önceden hazırlanın diye hepinizden önce doğurdum tecrübe aktarıyorum yaranamadım size
Dependin pedinimi aldınız yoksa kilotunumu?
Ey yumurtaya can veren Allah'im, cocugunun pokuna aşık olacak analara verdigin hormon nelere kadir!
Canım o kullan at dedigin külotları nerden aldın peki? Bende ondan alayım saol tavsiyen içinkızlar depend dediğiniz ne bilmiyorum ama ben hastanede kalırken file şeklinde külotlardan verdiler. Kullanıyosun sonra kirlenince atılıyor. içine uzun pedlerden iki tane koyuyordum. Ama pedler ne kadsr iyi olursa olsun kayıyor ve zor oluyor. Özellikle doğumdan sonraki 3-4 gün yoğun kanama var. Sonra marketten külot şeklinde giyilen bezlerden aldım. Biraz pahalı ama çok rahat. Çünkü sızmıyor ve istediğin zaman yenisiyle değiştirebiliyorsun. Kanamam azaldı deyip normal külot giyeyim dedim. Lohusa akıntısı çıkmıyor çamaşırdan yıkansa dahi. Çamaşır derdiniz olmasın. Kullan at külot bezlerden alın derim. Bir de korse giymeyi düşünüyorsanız akıntı artabiliyor. Güvenli ve rahat olması açısından öneririm kesinlikle aldığım bezleri.
E bebek vs de var, labfaresi yurt dışında olduğu icin. Lohusa çamaşırı falan diye yazarsan cikarCanım o kullan at dedigin külotları nerden aldın peki? Bende ondan alayım saol tavsiyen için
Depend al keyfine bak emici kulot yaz google rahatmis oyle.diyorlar
YaaaCanım kontrol dürelerimi değerlendiriyorum, benimkide üstüne basa basa ayda bir gel diyor. Yani diyorki gelmeama 10gün sonra tekrar gidiyorum niye çünkü para verdim bebeğimi özledim bahanem hazır
Canim yatsam da kalksam da degismedi. Gece dk tutamadim uyku basti ama sık sık uyandim kasilmis bi sekilde :/canım ayakta dolanma dinlenmeye çalış. Kaç dk şu an? Devam ediyor mu?
Allah Allah benimde oluyor ama hep yalanci can sıkıcı ya insallah kuzum cikmaz bisey haber ver Dualarımız seninle sıkma çıkmaz muhtemelen yalancidir onlar korkmaCanim yatsam da kalksam da degismedi. Gece dk tutamadim uyku basti ama sık sık uyandim kasilmis bi sekilde :/
Efelihayat aksine dun danalar gibi yattim hic bi is yapmadim. Anlamadim bu isten bisey ya dun sabah size de yazmistim gece 2 saatte bir kasilmayla uyandim diye gunduz de cok hareket etti ve kasildi ama sancim falan yok diye dk tutmamistim. Gece hafif hafif adet sancisi seklnde oldu bakalim doktora gidicem bugun of hic gidesim yok
Ilk önce uzun kollu giyer sonra yavaş yavaş kısa kola geçer Kolsuzu evine bağlı bazı evler bildiğin hamam yada antalya da yaşıyorsan olur bi kaç uzun, bi kaç kısa kol al yeter Kayınvalide gönlünde olur hemYa dimii. Kayinvalifem ayy öyle üşür diyo bırakmıyo. Napacagimi bilemedim
Sen süpersinBenim izlediklerim ve temmuz anneleri vs okuduklarimdan anladığım şeyler şunlar
Süt anne rahatsa huzurluysa geliyor
Herkesin ayni zamanda ayni birimde gelmiyor
Oksitosin icin annenin rahati ve emme/sağma tetikleyici olarak kullanilirsa işe yarıyor
Depolanan sut hangi saatte sagildiysa o saatte verilmeli ki gunduz sütünü gece verip uykusunu kacirmayalim. Saatine ayına gunune gore, annenin vücudu bebege uygun sütü uretiyor
İlk basta gelmiyor sanilsa da geliyor, vazgecmemek ve olumsuz dusunmemek gerek
Meme ucu kremi, ayva cekirdegi seysi, tahinin üste çıkan yağı, zeytinyağı, kantoron yağı vb yara olmasin hizla adapte olsun diye kullanılıyor
Gogus pedleri basta degil de daha ilerde diye anladim, basta temas olmasin hava alsin diye kapaklar kullaniliyor
Bebegin kilosuna taktigimiz gibi sütün gramina da takicaz
Süt yoksa dünyanın sonu değil, mamalar bizi bekler
İse gitsek de gitmesek de sağma süt uretimini arttiriyor ama hic bi pompa bebek gibi kuvvetli ve fonksiyonel değil
Vucut hormonu uretirse gerisi kolay
Yara da olsa zamanla geçiyor, pes etmek yok
Sadece ucunu degil kahve kismi komple ağzına almalı
Sancı konusunu henüz bn de çözemedim net ye bağlıyor dünden beri ilaç bana dokundu diye doz azaltıldı sancılar 70 80 arada birde 99 vuruyor 60 civarı sürekli çıkıyor hemşire diyor hissediyor musun diyom tmm az sertleşme kasılma varda bu niye böyle yüksek ki bn iyiyim acı yok BndeOğlumda doguma girdigim gün nst ye bağladılar sıfır sancio yüzden sancı nedir nasıldır bilmiyorum..Bizim gelin ilk doğumunu yaptığında yine nst de sancı nerdeyse yüzde yüz çıkıyor ebeler diyor sen nasıl hissetmiyorsun bu sancıyı kadın da tık yok ki normalde cani tatlı birisidir..
newborn fotograflari cektirmek icin bikac yere sorup sorusturdum, ay bu fiyatlar beni oldurecek
bebek asagi yukari 10 gunlukken cektiricem.
naapsam bilemedim.
bu kadinin isini begendim ama dusundugum butcemin cok ustunde;
Eki Görüntüle 2286750 Eki Görüntüle 2286751
bide bu arkadas var cok sade hatta biraz basit, o bile dusundugum fiyattan bayagi fazla istedi;
Eki Görüntüle 2286752
ne diyosunuz, paraya okadar kiymaya deger mi newborn cekimi? elbette butcene goredir ama ucmakta istemiyorum acikcasi. icime sinsin ama bi ‘servet’ dokmeyeyim istiyorum.
newborn fotograflari cektirmek icin bikac yere sorup sorusturdum, ay bu fiyatlar beni oldurecek
bebek asagi yukari 10 gunlukken cektiricem.
naapsam bilemedim.
bu kadinin isini begendim ama dusundugum butcemin cok ustunde;
Eki Görüntüle 2286750 Eki Görüntüle 2286751
bide bu arkadas var cok sade hatta biraz basit, o bile dusundugum fiyattan bayagi fazla istedi;
Eki Görüntüle 2286752
ne diyosunuz, paraya okadar kiymaya deger mi newborn cekimi? elbette butcene goredir ama ucmakta istemiyorum acikcasi. icime sinsin ama bi ‘servet’ dokmeyeyim istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?