2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
valla kocamin maaşı ne bilmiyorum ki. bi benim maaş ortalik mali dur hesaplamam lazim benimkinin 6da 1i oluyor asagi yukari tahminim 10/15 foto icin.
bence cok yaa. resmen 5 gun calisiyorum ben o para icin
10 / 15 foto muuuu neeeee yok yok değmez. Bak ben de bayılıyorum bu çekimlere ama macır tarafım değmez diyor

Günaydın minnoş anneler,
Benim ishalden eser kalmadı serum iyi geldi. Ama gece çocuk hiç uyumadı içimde
Sancısı olan anneler sabırlar diliyorum. Görüş günü olanlar ise mutlu haberlerle gelsinler.
Son düzlükte olup da benim gibi çalışanlara da Allah kolaylık versin

Gidip görmek lazım canım,orda bakıp öyle karar verirsin
Canım bize de haber ver merak ettim, önemli bir sey yoktur umarım
Gunaydinnnn annecikler ve yavruslar herkese.mutlu sağlıklı günler diliyorum insallah sorunsuz şükür Allaha Allah saglik sifa versin tum.bebeklere.annelere
Günaydınnn sen hiç uyumuyor musun kız

bizide haber ver canım doktor ne dicek. sık olmaması lazım aslında yalancı sancının. benimkinler yalancı sancı onu biliyorum çünkü gerçek doğum sancısını çektim ben. o sancı girsin yerinde duramıyorsun zaten beline de ağrı giriyor. bugün farkertim göbek deliğim çıkıntı haline gelmişti şimfi eski haline dönmüş

Ben depend almistim ilk bebegimde cok.kaba ve buyuk onlar eczaci bir tanidigim bana mesane pedi vermisti idrar kaciranlarin kullandigi o daha iyi ben bu kez direk onu alacagim
Dependin Large boyu acaba olacak mı onu da bilemedim arkadaşım bana olmadı belinden biraz yırtarak kullandım demişti

Bunlar nasıl birşey ya çok güzelmiş bayıldım tercih meselesi bn yaptirmam ama çok hoşuma gidiyor böyle fotolar bnm zaten hiçbirşey yaptirasim yok heves sıfır

2 gecedir uyku uyumuyorum aman allahım böyle bir ağrı yok kendi dr rumlami görüşmem lazım bu durumda cnm
yaaa geçmiş olsun kendi doktorunla görüş bence. Ben dün başka doktora gözüktüm acil gittiğim için takip eden olmadığından dolayı pek verimli olmuyor.

Gunaydin. Yazilari okudum ama alintilamadim. Haftasonu duzenli sancilarla kotu gecti popomdan bicak gibi girip belime giriyordu. Oradanda karnimi kasip alt karna gecip kasiklarimi agritiyordu. Benim kasilmalarim hicbir zaman karnimin toplayip birakmasi seklinde olmadi. Ya popomdan, ya belimden ya da alt karindan reglmis gibi girerek basladi.
Artik isyan modundaydim. Surekli yatmak, otrumamin bile yasak oldugu tam 1 ay... Evde 5 yasinda bir cocuk var. Baskalarina muhtac olmak, insanlarin gonlu olsun da yardimci olsun diye sabretmek. Kimseye gidememek yada kimsenin gelememsi cunku yasak. Disari hava almaya cikamamak. Su almak icin bile kalkmanin yasak olmasi. Ya ciddi bunaldim daraldim. Doguyorsa dogsun artik dedim. Demistim hatirlarsaniz poztifligimi kaybettim diye. Neti kapattim bakmadim birseye. Sakinlesmem lazimdi. Dr kontorolu vardi yine. Nst de 5 dk da duzenli sancilar cikti her zamanki gibi. Ama siddeti azalmis iyiki. Dr muayene etmedi daha persembe baktigi icin. Bu persembe bakacak tekrar. Dr.un nasilsiniz sorusuna ben artik dogurayim diye cevap verince, yapmayin cok emek verdiniz lutfen dr.a moral verin dedi. İyi gittigimizi, ilaci 2ye indirdigini, cuma artik kesecegini, boyle giderse 37 ye kadar duracagini dusundugunu soyledi. Ama bu sirada sancilar artarsada dogum olur onu bilemeyiz dedi. Sonra esim 5dk olsun komsuya ya da bahceye cikamaz mi diye sorunca, cok moralsiz gordum anneyi o yuzden yapsin dedi, ama yuruyus kesin yasak. Ev isi yasak. Sadece arada nefes almama izin verdi ki o bile bana iyi geldi. Arada kaykilarak oturabilirsin dedi. Progesteron ignesi de oluyorum cift doz, onu da haftaya kesecekmis insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…